Jesam, ali računao sam da će netko izmisliti gol, ovo je baš sporo i slabo bilo. 4 boda iz naredne dvije su imperativ.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
I La Masija ispljune ono sto treba abortirati.DamirT je napisao/la: ↑23 nov 2022, 12:58Ne znam uopste koja mu je bila uloga na terenu. Nit zna predriblat koga, nit ista. Isto noj, zabije glavu u zemlju i zaustavi ga Lovren. I tako jedno 5 putaJoeBleck je napisao/la: ↑23 nov 2022, 12:56Maroko je bas tvrd , fino je njih Vaha obucio nema sta.Znaju se postaviti i igrati na rezultat.
Obe ekipe mogu biti zadovoljne , bit ce ovo gusta grupa , nije ni ova Kanada tolika buranija , nekome ce pomrsiti racune.
Mislim da Maroko moze proci grupu.
Ovaj Ez Abde je nevjerovatno los fudbaler.Sjecam se onih par utakmica u Barceloni , lik jednostavno ne zna sta radi na terenu.
Lik je proslu godinu igrao fin broj utakmica u prvih 11 Barcelone.To govori vise o tom stanju Barcelone.
Bas smijurija igrac , realno u nasoj ligi mogao bi beka igrati cisto jer je hitriji.
Tanki Hrvati na krilima jbg
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I eto tako, prođe utakmica a Oršić ne uđe
fak ju Daliću
Marokanci tvrd orah.

Marokanci tvrd orah.
- bavariapivo
- Kontakt:
Jos kad se sjetim da su se Spanija i Maroko borili za njegaJoeBleck je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:01I La Masija ispljune ono sto treba abortirati.DamirT je napisao/la: ↑23 nov 2022, 12:58Ne znam uopste koja mu je bila uloga na terenu. Nit zna predriblat koga, nit ista. Isto noj, zabije glavu u zemlju i zaustavi ga Lovren. I tako jedno 5 putaJoeBleck je napisao/la: ↑23 nov 2022, 12:56Maroko je bas tvrd , fino je njih Vaha obucio nema sta.Znaju se postaviti i igrati na rezultat.
Obe ekipe mogu biti zadovoljne , bit ce ovo gusta grupa , nije ni ova Kanada tolika buranija , nekome ce pomrsiti racune.
Mislim da Maroko moze proci grupu.
Ovaj Ez Abde je nevjerovatno los fudbaler.Sjecam se onih par utakmica u Barceloni , lik jednostavno ne zna sta radi na terenu.
Lik je proslu godinu igrao fin broj utakmica u prvih 11 Barcelone.To govori vise o tom stanju Barcelone.
Bas smijurija igrac , realno u nasoj ligi mogao bi beka igrati cisto jer je hitriji.

Ne bi ovaj primirisao Spaniji nikad u zivotu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Joj Muharemovicu neka te, čuj Amrabaha 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nisam upratio tu izmjenu, sad vidm da je usao u 90 min

Morao je mnogo mnogo ranije uci.
Za sada po mom mišljenju najlošija utakmica na prvenstvu. Ove ostale što su završile 0:0 sjećam se sa svake neke strašne šanse koja je mogla završiti golom. Danas nismo vidjeli ni jednu čistu šansu i da se igralo još 90 minuta mi gola ne bi vidjeli.
Jednostavno opet se pokazuje da je Dalić najslabija karika kod Hrvata. Od samog izbacivanja Rebića iz reprezentacije pa svega ostalog što radi.
Jednostavno opet se pokazuje da je Dalić najslabija karika kod Hrvata. Od samog izbacivanja Rebića iz reprezentacije pa svega ostalog što radi.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Susjedi loši za nekog ko bi najmanje u četvrtfinale
Sreca Hrvatima pa je Belgija u klimaksu. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Šta kaže Cipiripi, mogu do kraja 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odvratno lose, kukavicki. Sad ce bar morat probat pobijedit Kanadu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne pobijede li sad Kanadu, nek se polako pakuju. Jos zadnje kolo s Belgijom. Nek im je Bog na pomoci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Istina, probat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Loš rezultat za Hrvatsku, ali ne nadaj se previše. I dalje je izgledan prolaz skupine. A do kraja mogu svi koji se plasiraju, pa jel 

Ne, do kraja ce oni koji imaju kvalitet. Hrvatska nema kvalitet za vise od osmine finala. To je realnosto, ujedno i uspjeh, da se ne lazemo. Svaka im cast i na tome, velika stvar.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:19Loš rezultat za Hrvatsku, ali ne nadaj se previše. I dalje je izgledan prolaz skupine. A do kraja mogu svi koji se plasiraju, pa jel![]()
Sad, sto su ocekivanja i nadanja, nakon proslog SP, nerealna to je vec nesto drugo.
-
- Kontakt:
Mi cemo izgubiti sutra od Brazila, ali za ovu Hrvatsku smo trenutno nivo iznad.
Imas Modrica (koji je danas igrao na poziciji kasapina), Brozovica i Kovacica i je*eni Maroko te nadigra na sredini, drzi loptu, plete mrezu oko tvog gola. Marokancima nedostaje klasicni golgeter, En-Neziri je potpuno van forme ove sezone. Hrvati u sesnaestercu opasniji od Afrikanaca, ali nemaju ni oni vise Mandzukica, odnosno slicnu klasu.
Realan remi. Marokancima ce dat krila u nastavku a Hrvatima je zvono za uzbunu. Ne rezultat, vec igra!
Imas Modrica (koji je danas igrao na poziciji kasapina), Brozovica i Kovacica i je*eni Maroko te nadigra na sredini, drzi loptu, plete mrezu oko tvog gola. Marokancima nedostaje klasicni golgeter, En-Neziri je potpuno van forme ove sezone. Hrvati u sesnaestercu opasniji od Afrikanaca, ali nemaju ni oni vise Mandzukica, odnosno slicnu klasu.
Realan remi. Marokancima ce dat krila u nastavku a Hrvatima je zvono za uzbunu. Ne rezultat, vec igra!
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
Pa mogu ako im se kao u Rusiji poklopi da igraju protiv reprezentacije iz 2 & 3 ranga na putu ka finalu.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
I na prošlom prvenstvu su Brazil, Belgija, Engleska, Španjolska, Argentina i još neki objektivno bili jači, ali Hrvatska je došla dalje od njih. Nemoj mi samo reći da si 2018. mislio da će tako daleko dogurati. Jednostavno je dosta toga i u mentalitetu, morate to jednom shvatiti.Evander je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:24Ne, do kraja ce oni koji imaju kvalitet. Hrvatska nema kvalitet za vise od osmine finala. To je realnosto, ujedno i uspjeh, da se ne lazemo. Svaka im cast i na tome, velika stvar.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:19Loš rezultat za Hrvatsku, ali ne nadaj se previše. I dalje je izgledan prolaz skupine. A do kraja mogu svi koji se plasiraju, pa jel![]()
Sad, sto su ocekivanja i nadanja, nakon proslog SP, nerealna to je vec nesto drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.