Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Joj ovi na HRT prije tekme superlativi sad nakon tekme galama i kritike, a da su samo ofrlje gol dali ne bi ovako pricali 

Ma vi ste cudo. Plasiraju se na prvenstvo jednom u 10 godina i odma su za nekoga klasa.MunjirkaPFC je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:26Mi cemo izgubiti sutra od Brazila, ali za ovu Hrvatsku smo trenutno nivo iznad.
Imas Modrica (koji je danas igrao na poziciji kasapina), Brozovica i Kovacica i je*eni Maroko te nadigra na sredini, drzi loptu, plete mrezu oko tvog gola. Marokancima nedostaje klasicni golgeter, En-Neziri je potpuno van forme ove sezone. Hrvati u sesnaestercu opasniji od Afrikanaca, ali nemaju ni oni vise Mandzukica, odnosno slicnu klasu.
Realan remi. Marokancima ce dat krila u nastavku a Hrvatima je zvono za uzbunu. Ne rezultat, vec igra!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutna Srbija je za trenutnu Hrvatsku sila. Nesto kao Dinamo za Zvezdu.Lillard je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:29Ma vi ste cudo. Plasiraju se na prvenstvo jednom u 10 godina i odma su za nekoga klasa.MunjirkaPFC je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:26Mi cemo izgubiti sutra od Brazila, ali za ovu Hrvatsku smo trenutno nivo iznad.
Imas Modrica (koji je danas igrao na poziciji kasapina), Brozovica i Kovacica i je*eni Maroko te nadigra na sredini, drzi loptu, plete mrezu oko tvog gola. Marokancima nedostaje klasicni golgeter, En-Neziri je potpuno van forme ove sezone. Hrvati u sesnaestercu opasniji od Afrikanaca, ali nemaju ni oni vise Mandzukica, odnosno slicnu klasu.
Realan remi. Marokancima ce dat krila u nastavku a Hrvatima je zvono za uzbunu. Ne rezultat, vec igra!![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakva mitomanija sunce ti 

-
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:34Trenutna Srbija je za trenutnu Hrvatsku sila. Nesto kao Dinamo za Zvezdu.Lillard je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:29Ma vi ste cudo. Plasiraju se na prvenstvo jednom u 10 godina i odma su za nekoga klasa.MunjirkaPFC je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:26Mi cemo izgubiti sutra od Brazila, ali za ovu Hrvatsku smo trenutno nivo iznad.
Realan remi. Marokancima ce dat krila u nastavku a Hrvatima je zvono za uzbunu. Ne rezultat, vec igra!![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Hajde pokri se usima. Sta si ti gledao? Maroko te nadigrao! Jezicina za 10, igra danas 0. I jos se javlja...Lillard je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:29Ma vi ste cudo. Plasiraju se na prvenstvo jednom u 10 godina i odma su za nekoga klasa.MunjirkaPFC je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:26Mi cemo izgubiti sutra od Brazila, ali za ovu Hrvatsku smo trenutno nivo iznad.
Tako isto tandrcete i o HNL, nema ko fol joj ravne. Ahaaa. Za 5-10 mjesta ste ispod nas! I to ne jednu sezonu!
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
MunjirkaPFC je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:26Mi cemo izgubiti sutra od Brazila, ali za ovu Hrvatsku smo trenutno nivo iznad.

Here we go...again
Jao mitologije. ne daj boze da imaju uspjehe hrvata u fudbalu, valjalo bi slusat da su jaci od brazila i njemacke zajedno hahahahaha
Ta Srbija je u zadnje 2 godine izgubila dvije takmicarske utakmice, dobila Portugal na koji svi ovdje svrsavaju u gostima u direktnoj utakmici za SP a vi stavljajte smajlije koliko hocete. Hrvati nemaju napadaca kakva Srbi imaju 3 nit imaju krilo kao Tadica.
15.10.2013.
malo previše dosadnih utakmica do sada 

A mi slucajno u polufinalu lige nacija u grupi sa Francuzima i Dancima.Kaunas je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:42Ta Srbija je u zadnje 2 godine izgubila dvije takmicarske utakmice, dobila Portugal na koji svi ovdje svrsavaju u gostima u direktnoj utakmici za SP a vi stavljajte smajlije koliko hocete. Hrvati nemaju napadaca kakva Srbi imaju 3 nit imaju krilo kao Tadica.
Srbija je dobra, al ajd bar da pricekamo da prvenstvo zavrsi.
Uh izvini ligu nacija niko ne igra ozbiljno samo cekam argument
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jelde da nije bilo ovako na nekom prvenstvu 1970-te kojeg se ti odlično sjećaš

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ima li bar veznog kao SMS-a?Kaunas je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:42Ta Srbija je u zadnje 2 godine izgubila dvije takmicarske utakmice, dobila Portugal na koji svi ovdje svrsavaju u gostima u direktnoj utakmici za SP a vi stavljajte smajlije koliko hocete. Hrvati nemaju napadaca kakva Srbi imaju 3 nit imaju krilo kao Tadica.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dosadno prvenstvo dosad. Jedino Argentina-S.Arabija imala neku napetost
Opet prepucanja ko je jačii SRB-HRV-BOS
Opet prepucanja ko je jačii SRB-HRV-BOS
- Madagaskar
Jedino modricCipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:50Ima li bar veznog kao SMS-a?Kaunas je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:42Ta Srbija je u zadnje 2 godine izgubila dvije takmicarske utakmice, dobila Portugal na koji svi ovdje svrsavaju u gostima u direktnoj utakmici za SP a vi stavljajte smajlije koliko hocete. Hrvati nemaju napadaca kakva Srbi imaju 3 nit imaju krilo kao Tadica.
-
- Kontakt:
Al uvijek, nikako da ljudi nauče.

Tacno je da su Srbi jaci…
Al u tipkanju na forumu, kakvi mitomani nisu dobri sa glavom
Al u tipkanju na forumu, kakvi mitomani nisu dobri sa glavom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prednost Njemacke je sto se cijela ofanzivna linija odlicno poznaje iz Bayerna
15.10.2013.
Pa saznat ćemo u četvrtfinalu ko je jači 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.