Nema sredine.. bilo je dobrih ali boga mi i užasnih utakmica

Nema sredine.. bilo je dobrih ali boga mi i užasnih utakmica
Posvadjao se Dalicem na Euru, pa nesto pisao po Instagramu poslije toga…RollingPaper je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:03A sto je izbacen Rebic, meni najdrazi igrac hr reprezentacije? Nisam upucen
Javno prozvao Dalića zbog taktike nakon poraza od Španije u osmini finala Eura prošle godine.RollingPaper je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:03A sto je izbacen Rebic, meni najdrazi igrac hr reprezentacije? Nisam upucen
Pa ovako na prvu, ona Argentina - Saudija je bila interesantna.
Meni je i ova dobraShategabri je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:07Pa ovako na prvu, ona Argentina - Saudija je bila interesantna.
Sinoć Francuska - Australija, prilična demonstracija sile i to nakon što su Franci gubili.
To je ono što bih izdvojio.
Pa Nijemci igraju svoju igru, a Japanci dođu ko oni čunjevi na treningu.MortemHz je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:11Meni je i ova dobraShategabri je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:07Pa ovako na prvu, ona Argentina - Saudija je bila interesantna.
Sinoć Francuska - Australija, prilična demonstracija sile i to nakon što su Franci gubili.
To je ono što bih izdvojio.
Da kazne igrače za šta konkretno ? Šta su uradili ?Pensioner26 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 14:56Da ih hoce kazniti. Misle ds su pametni ovim potezom, a ispali debili zesci.
Nije to promocija homoseksualizma nego samo ukazivanje da takvi nazalost u ovim zemljama nemaju glasa ni spasa.Pensioner26 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:23Trebaju se buniti ovi svi normalni i porodični, da promociji homoseksualizma nije mjesto u sportu, neka njihov lobi nadje neko drugo mjesto.
Na kakvu žalost?Lillard je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:26Nije to promocija homoseksualizma nego samo ukazivanje da takvi nazalost u ovim zemljama nemaju glasa ni spasa.Pensioner26 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:23Trebaju se buniti ovi svi normalni i porodični, da promociji homoseksualizma nije mjesto u sportu, neka njihov lobi nadje neko drugo mjesto.
Ne riSeLillard je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:26Nije to promocija homoseksualizma nego samo ukazivanje da takvi nazalost u ovim zemljama nemaju glasa ni spasa.Pensioner26 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:23Trebaju se buniti ovi svi normalni i porodični, da promociji homoseksualizma nije mjesto u sportu, neka njihov lobi nadje neko drugo mjesto.
Druze nikad ne znas sta te moze zadesit. I to su ljudi prije svega. Ne odabiru oni da budu homo.Pensioner26 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:32Na kakvu žalost?Lillard je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:26Nije to promocija homoseksualizma nego samo ukazivanje da takvi nazalost u ovim zemljama nemaju glasa ni spasa.Pensioner26 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:23Trebaju se buniti ovi svi normalni i porodični, da promociji homoseksualizma nije mjesto u sportu, neka njihov lobi nadje neko drugo mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.