Admin nam štiti oči

Admin nam štiti oči
To je bug koji se nece ispraviti nikad, prijavljeno vise puta ima godinu dvije, ne znaju ni do cega jeArtemisFowl je napisao/la: ↑19 nov 2022, 15:54Svaki put kad se logiram na forum moram dva puta pisati ime i šifru. Uvijek na prvom pokušaju dobijem poruku "Poslana forma je neispravna.
Pokušaj poslati ponovo."
I meni se to dešava , a zadnji haman mjesec dana stalno moram da se prijavljujem ...harden je napisao/la: ↑19 nov 2022, 16:06To je bug koji se nece ispraviti nikad, prijavljeno vise puta ima godinu dvije, ne znaju ni do cega jeArtemisFowl je napisao/la: ↑19 nov 2022, 15:54Svaki put kad se logiram na forum moram dva puta pisati ime i šifru. Uvijek na prvom pokušaju dobijem poruku "Poslana forma je neispravna.
Pokušaj poslati ponovo."![]()
I meni se to stalno dešavaArtemisFowl je napisao/la: ↑19 nov 2022, 15:54Svaki put kad se logiram na forum moram dva puta pisati ime i šifru. Uvijek na prvom pokušaju dobijem poruku "Poslana forma je neispravna.
Pokušaj poslati ponovo."
nema veze s nama. Ako ti je stvarno zoomed, ne bi to trebalo da se dešava na drugom browseru, pa isprobaj.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:00Ne znam jel mi se čini, ali kao da mi je ekran postao “zoomed” kada udjem na forum. Sad sam to počeo primjećivati, na ostalim portalima nemam takvih problema
Stvarno nema moderacije. Danas sve neki moderatori bez ovlaštenja, tipa rio, gaston i slični metuzalemi
Zašto je još uvijek zaključana tema "navijački izvještaji" ? Zbog par degenerika i nacionalista svi ostali ostaju uskraćeni teme. Zar nije jednostavnije i učinkovitije banovati idiote i rješiti problem ?
Daj ba buraz , čuj parRubikovaKocka je napisao/la: ↑23 nov 2022, 17:14Zašto je još uvijek zaključana tema "navijački izvještaji" ? Zbog par degenerika i nacionalista svi ostali ostaju uskraćeni teme. Zar nije jednostavnije i učinkovitije banovati idiote i rješiti problem ?
a zasto me uvijek izloguje iz foruma, ponekad svaki dan, inace svakih par dana, hoce li se to ikada popraviti?bombaysaphire je napisao/la: ↑19 nov 2022, 22:10I meni se to dešava , a zadnji haman mjesec dana stalno moram da se prijavljujem ...harden je napisao/la: ↑19 nov 2022, 16:06To je bug koji se nece ispraviti nikad, prijavljeno vise puta ima godinu dvije, ne znaju ni do cega jeArtemisFowl je napisao/la: ↑19 nov 2022, 15:54Svaki put kad se logiram na forum moram dva puta pisati ime i šifru. Uvijek na prvom pokušaju dobijem poruku "Poslana forma je neispravna.
Pokušaj poslati ponovo."![]()
@admin ????Ado1922 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 12:48Kad ćete banovati ovog lažnog Veležovca provokatora i trolla?
memberlist.php?mode=viewprofile&u=51394
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.