AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Cilja da izvrsi atentan na veznjaka Tottenhema pa onda da prodjemo. Mafija je to.
Koji si ti Romomrzitelj.pazzoetoogol je napisao/la:Ispast ce svi talijani..mozda roma da prodje...![]()
![]()
![]()
Roma ce proci, Inter nece.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- pazzoetoogol
- Kontakt:
nije istina da jesam, volio bi da prodjete vise nego sto ti mislis, al ono sinoc dobrom u revansu ne vodi nikakoEdinTM87 je napisao/la:Koji si ti Romomrzitelj.pazzoetoogol je napisao/la:Ispast ce svi talijani..mozda roma da prodje...![]()
![]()
![]()
Roma ce proci, Inter nece.
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
EFA odlučila: Gatuzov udarac glavom nije napad, neće biti kažnjen!
Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila je da progleda kroz prste fudbaleru Milana Đenaru Gatuzu pošto ga neće kazniti zbog fizičkog nasrtaja na pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana.
Gatuzo je posle utakmice Milan - Totenhem (0:1) udario glavom Džordana nakon čega se stvorila gužva, a nasilnički se ponašao potom i ispred svlačionice Engleza.
Portparol UEFA-e rekao je da je Gatuzov nasrtaj manji od prekršaja za koji se izriče suspenzija od jednog meča zabrane.
Ipak, određena kazna biće izrečena Italijanu u ponedeljak, ali se ona neće odnositi na zabranu nastupanja u Ligi šampiona ili nekom drugom takmičenju, već će najverovatnije biti finansijske prirode.

Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila je da progleda kroz prste fudbaleru Milana Đenaru Gatuzu pošto ga neće kazniti zbog fizičkog nasrtaja na pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana.
Gatuzo je posle utakmice Milan - Totenhem (0:1) udario glavom Džordana nakon čega se stvorila gužva, a nasilnički se ponašao potom i ispred svlačionice Engleza.
Portparol UEFA-e rekao je da je Gatuzov nasrtaj manji od prekršaja za koji se izriče suspenzija od jednog meča zabrane.
Ipak, određena kazna biće izrečena Italijanu u ponedeljak, ali se ona neće odnositi na zabranu nastupanja u Ligi šampiona ili nekom drugom takmičenju, već će najverovatnije biti finansijske prirode.
Evo citam Real "zagrizao" za Pata, pa postoji mogucnost da kao Real ponudi Sergia Ramosa za Pata
Neznam koliko je ovo pametno Ramos ima 24 godine sto je zadovoljavajuce ali je rizik preveliki
Mexes i Cassetti dolaze u milan rijesen posao 90% dolaze u junu
Abbiati, Bonera i Boateng spremni za Tottehnam, Corluka nece biti spreman za nasu tekmu
Neznam koliko je ovo pametno Ramos ima 24 godine sto je zadovoljavajuce ali je rizik preveliki
Mexes i Cassetti dolaze u milan rijesen posao 90% dolaze u junu
Abbiati, Bonera i Boateng spremni za Tottehnam, Corluka nece biti spreman za nasu tekmu
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
nije provokacija ali vec dugo vremena se ovdje pise i kako na ljeto dolazi ganso 100% , a sad izjava koja to ne potvrdjuje cak sto vise moze zavrsiti u interu sto bio bio najgori moguci scenario za milan , isto tako gledam i ovu vijest i po meni to je dobra opcija za milan , ramos pokriva cijeli defanzivni dio i sa silvom bi sigurno bio sjajan , a sa druge strane navijaci rome najavljuju da ce mexes potpisati novi ugovor sa romom i da voli romu i ne zeli je napustiti ,
puno spekulacija i puno nekih povezivanja igraca sa klubovima , evo recimo sandro iz tottenhama se povezuje sa interom kao u ovoj tekmi ih odusevio , mislim da tu nema nikakve ozbiljnosti da vidis igraca jednom kako igra i odmah ga zelis dovesti , pa tako mislim da i ove informacije treba uzimati sa rezervom
puno spekulacija i puno nekih povezivanja igraca sa klubovima , evo recimo sandro iz tottenhama se povezuje sa interom kao u ovoj tekmi ih odusevio , mislim da tu nema nikakve ozbiljnosti da vidis igraca jednom kako igra i odmah ga zelis dovesti , pa tako mislim da i ove informacije treba uzimati sa rezervom
- dr.feelgood
- Kontakt:
Ne razumijem sta ce nam Casetti, pa lik ima 34 god i on bi kao trebao da ojaca odbranurobovi88 je napisao/la:Evo citam Real "zagrizao" za Pata, pa postoji mogucnost da kao Real ponudi Sergia Ramosa za Pata![]()
![]()
Neznam koliko je ovo pametno Ramos ima 24 godine sto je zadovoljavajuce ali je rizik preveliki![]()
Mexes i Cassetti dolaze u milan rijesen posao 90% dolaze u junu![]()
"samo nek je dzaba" je nasa nova parola
Nije niko rekao da ce doci 100% nego da Je on vec izjavljivao da bi volio preci u MILAN ! a cinjenica je da su i Milan i Inter zainteresovani za njega, sad je to trka ko ce ga dovesti a 100% on odlazi, a to za Mexesa, hahahah pa ne pitaju se navijaci, ja kolko' vidim na milannews.it da Mexes dolazi u Junu !materazzi je napisao/la:nije provokacija ali vec dugo vremena se ovdje pise i kako na ljeto dolazi ganso 100% , a sad izjava koja to ne potvrdjuje cak sto vise moze zavrsiti u interu sto bio bio najgori moguci scenario za milan , isto tako gledam i ovu vijest i po meni to je dobra opcija za milan , ramos pokriva cijeli defanzivni dio i sa silvom bi sigurno bio sjajan , a sa druge strane navijaci rome najavljuju da ce mexes potpisati novi ugovor sa romom i da voli romu i ne zeli je napustiti ,
znam i ja da ne odlucuju navijaci ali kazem da romanisti prenose takve informacije , da ce mexes ostati u romirobovi88 je napisao/la:Nije niko rekao da ce doci 100% nego da Je on vec izjavljivao da bi volio preci u MILAN ! a cinjenica je da su i Milan i Inter zainteresovani za njega, sad je to trka ko ce ga dovesti a 100% on odlazi, a to za Mexesa, hahahah pa ne pitaju se navijaci, ja kolko' vidim na milannews.it da Mexes dolazi u Junu !materazzi je napisao/la:nije provokacija ali vec dugo vremena se ovdje pise i kako na ljeto dolazi ganso 100% , a sad izjava koja to ne potvrdjuje cak sto vise moze zavrsiti u interu sto bio bio najgori moguci scenario za milan , isto tako gledam i ovu vijest i po meni to je dobra opcija za milan , ramos pokriva cijeli defanzivni dio i sa silvom bi sigurno bio sjajan , a sa druge strane navijaci rome najavljuju da ce mexes potpisati novi ugovor sa romom i da voli romu i ne zeli je napustiti ,
Milianisti, ima li sta istine u ovome, da ste zagrizli za Bendtnera 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nedo Bog mada se sa celavcima nikada ne zna.Adinjo je napisao/la:Milianisti, ima li sta istine u ovome, da ste zagrizli za Bendtnera
Kuku se vama ako vam se Paja naklati 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
hajd molim vas sačekajte s ričom o transferima barem do kraja aprila, mada je i to prerano, tek završen timski mercato do ljetnog ima još 4-5 mjeseci, a po portalima već 10-ak imena spominju, niđe veze.
sad je samo chievo bitna utakmica, i tako treba ići jednu po jednu, milan možda i najteži raspored ima, juve i roma u gostima, inter i napoli kući, ali s opasnim udineseom i fiorentinom isto na strani tako da će sigurno biti i kikseca ali nadam se ne puno
sad je samo chievo bitna utakmica, i tako treba ići jednu po jednu, milan možda i najteži raspored ima, juve i roma u gostima, inter i napoli kući, ali s opasnim udineseom i fiorentinom isto na strani tako da će sigurno biti i kikseca ali nadam se ne puno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Dobro je pa ce Abiati biti spreman za Chievo a napokon bi se trebao vratiti i Prince (skoro pa sam ga zaboravio) 
-
Red or Dead
- Kontakt:
Cuj dati Pata u zamjenu za Ramosa,i onda kupiti Ballotelija ..
Dati jednog Pata koji je buducnost Milana,a ostaviti Robinha i Cassana..koji mogu igrat jos 2-3 sezone ..ne mogu nikako da razumijem taktiku i poteze sto se tice transfera.
Zasto ce nama jedan Cassetti ??
Koji je smisao dovodjenja tog igraca ? Pa i jednog Mexesa,koji je vise u reklamama,vec na terenu. Tuzno,tuzno..
Dati jednog Pata koji je buducnost Milana,a ostaviti Robinha i Cassana..koji mogu igrat jos 2-3 sezone ..ne mogu nikako da razumijem taktiku i poteze sto se tice transfera.
Zasto ce nama jedan Cassetti ??
Mislim da cete Pata prodati jer su u MilanLabu doneli takvu odluku. Mali je porozan.Red or Dead je napisao/la:Cuj dati Pata u zamjenu za Ramosa,i onda kupiti Ballotelija ..![]()
Zasto ce nama jedan Cassetti ??Koji je smisao dovodjenja tog igraca ? Pa i jednog Mexesa,koji je vise u reklamama,vec na terenu. Tuzno,tuzno..
Mexes dolazi za dz, a Cassetti je mozda zamena za Odda i Zambrottu jbemliga.
Balotelli je vec vidjen u dresu Milana, a Robinho moze da igra i sa njim i sa Zlatanom.
Ramos je extra combo bek, posle Ivanovica najbolji na svetu.
Ako sve ovo Galliani izvede, a ne ulozi dodatna sredstva - kapa dole.
Milan nosi specijalne dresove protiv Chieva
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/m ... rotiv.html
Mexès se odlučio za Milan ?
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/m ... milan.html
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/m ... rotiv.html
Mexès se odlučio za Milan ?
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/m ... milan.html
Nosicete dresove sa cvjeticima i na njima ce biti slike djevojaka koje je opalio
Staces kad coek' ima veliku potencijuasylum je napisao/la:Nosicete dresove sa cvjeticima i na njima ce biti slike djevojaka koje je opalio
Jel ovo poslije utakmice sa Tootenhamom ?ahmad_tz je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
znaci na 6.40 mos samo umrjet.Inace ovi likovi su za*ebavali razne ove fudbalere npr. Totti, Cannavaro itd. Na goal.om ima i prijevod o cemu govore xD
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.