Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro njemu, dobro namaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:43Emir će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo.
Dobio čovjek još višu funkciju - Mirva sredio.
Bolje mu ovo mjesto nego SD 10x. Jest ćelava ubleha se udomilaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:43Emir će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo.
Veći keš i manja odgovornost. Zaslužio jeFCUM je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:45Bolje mu ovo mjesto nego SD 10x. Jest ćelava ubleha se udomilaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:43Emir će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo.
Ovo vrijedi pratiti samo jer je interesantnije nego zadruga. A da se mi nesto ko sikiramo, stresiramo i .gubimo vrijeme radi ovih imbecila, ma nema sanse viseFoSte95 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:50Husrefof zahtijev ispunjen. Husfer sretan, Hadžija isto tako sretan, uhljebio se čovjek. Vuk sit a ovce na broju. Iskreno što sam pratio pratio sam. Od ove priče gdje se jedni te isti treneri vrte stalno nema ništa. Svi mi znamo redoslijed događaja sa Husfrefom, prvo dobro krene, onda jel krenula loša serija sve ode dođavola, a stvarno mi se ne da gledati one njegove izmjene u 88 i 89 minuti.
Da ne govorim o mogućnostima u Evorpi sa Husrefom na klupi..........
Kakav cirkus.. Otisao je, al zapravo je jos tu.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:43Emir će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: broj6, Lavcina, MaroonBjelave, NazorUso, pitara, Proximic, rimljanin90, skoJaa i 51 gost.