Radi se o najtrofejnijem treneru FK SarajevoNazorUso je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:02Radi se o "covjeku" bez karaktera i obraza. Eto sta se moze desiti...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:59Ne ljudi, ne. Čovjek je odbio da bude trener, ne znam sta se može preokrenuti pa da odjednom dođe i kaže hoću ja to. Iako nije ni to nemoguce u ovom cirkusu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- SarajevoForza
- Kontakt:
Sad kad ga za par godina ponovo prekomanduju za sd. Dok god on ima ikakve veze sa FKS nije dobro
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Hehehehe
Pa paaa chelavi
Pa paaa chelavi

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Polako vratit će se šef svih šefova - penicilin za forumaše, manekene i tastatura huligane. Čovjek koji je uzimao titule sa Hebibovićima, Velkoskim i Šišičima u ekipi. Jedini on zna kako upravljati sa ovim stočarskim klubom...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ali uvijek jedni te isti likovi dozivaju Husrefa kad se smijeni trener. Pa ljudi dragi, jeste li vi navijači Sarajeva ili lika i djela Husrefa Musemića?
-
- Kontakt:
Ako bude istina da je odbio zbog Emira,onda je Gospodin veci nego sto sam mislio da je.Generation74 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:58Kodro hladno odbio. Bjelica trazi 30.000€ mjesecno. Husref odbio zbog Emira, Emir sklonjen. Svasta ocekivati.

- ElCartel11
- Kontakt:
Evo nas ko kone kad im se Amaw vracao nazad 
Istina je, da je Husref ostao sa taktikom u ranim 2000 i to je to. Takav trener nam stvarno ne treba.

Istina je, da je Husref ostao sa taktikom u ranim 2000 i to je to. Takav trener nam stvarno ne treba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Suzdrzan sam, nebitno mi je hoce li on doci ili ne jer su mi ovi ubili svaku volju za fudbalom, ali jedno je sigurno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:05Hahaha čuj tata![]()
Dosao tata da nam još 600.000 maraka izbije, bas fenomenalno Haha![]()
Daj Boze da nam svaki naredni trener izbije duplo vise iz dzepa (i treba kad ismir samo daje), a donese duple krune i 3 miliona iz evrope.
NEMA NAZAD
1. Nemas trenutno trenera
2. Nemas trenutno sportskog direktora
Eh sad me zivo zanima dok je ovakva situacija ko je sljedeci igrac koji ce da ode i raskine ugovor.
Koja osoba ce sada da odluci da taj igrac nije za nas.
Mirvic, Ayla, neko iz medicinskog tima, Dogan???
Ne kazem da ne treba otici jos neki invalid al me zivo zanima ko sad preuzima tu stručnu ulogu ili smo cirkus Colorado pa ko stigne taj i kaze.
2. Nemas trenutno sportskog direktora
Eh sad me zivo zanima dok je ovakva situacija ko je sljedeci igrac koji ce da ode i raskine ugovor.
Koja osoba ce sada da odluci da taj igrac nije za nas.
Mirvic, Ayla, neko iz medicinskog tima, Dogan???
Ne kazem da ne treba otici jos neki invalid al me zivo zanima ko sad preuzima tu stručnu ulogu ili smo cirkus Colorado pa ko stigne taj i kaze.
Ko kaze da ne moze Emir i Musemic? Emir je doveo njemu sve igraci koji je on trazio. i sada trazi Musemic da Emir dobije otkaz?
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najbolje kakvog Gospodina ko Fedja pa da se borimo sa Slobodom za opstanak,i ako izborimo opstanak zaboli nas racku dosta bi ustedili love za tu godinuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:05Hahaha čuj tata![]()

Joj ako bude Husro zasluzan za odlazak celavog ima da napravim posebnu zastavu

-
- Kontakt:
Ma brate u ovom ludilu sve je moguceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:59Ne ljudi, ne. Čovjek je odbio da bude trener, ne znam sta se može preokrenuti pa da odjednom dođe i kaže hoću ja to. Iako nije ni to nemoguce u ovom cirkusu.

Bez SD ne vjerujem da ce se praviti neke detaljne analize oko novog trenera vec da ce Mirvic nekoga postaviti za koga misli da bi bio dobar.Jedino ako nemaju vec spremnog novog SD,a nemaju
Ko da ti bira trenera?Aylah?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 nov 2022, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ja malo ložim temu s ovim otpremninama. Mogao je uzeti i uzeo je, imao je pravo na to i jednostavno to je to. Jedini način rijesavanja problema na terenu kod Husrefa je psovanje Boga, 2022. Je i to nije efektivno.holyman je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:09Suzdrzan sam, nebitno mi je hoce li on doci ili ne jer su mi ovi ubili svaku volju za fudbalom, ali jedno je sigurno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:05Hahaha čuj tata![]()
Daj Boze da nam svaki naredni trener izbije duplo vise iz dzepa (i treba kad ismir samo daje), a donese duple krune i 3 miliona iz evrope.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kolko smo mi trenera i sportskih direktora potrosili od dolaska ozbiljnih para u klub
Sprdnju oko ovog svega ne moze saprati kad bi se na sarajevskom aerodromu sutra pojavili Conte i Marota u paketu

Sprdnju oko ovog svega ne moze saprati kad bi se na sarajevskom aerodromu sutra pojavili Conte i Marota u paketu

Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 23 nov 2022, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jok prizivacu Vladu Jagodica.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:08Ali uvijek jedni te isti likovi dozivaju Husrefa kad se smijeni trener. Pa ljudi dragi, jeste li vi navijači Sarajeva ili lika i djela Husrefa Musemića?
Ako neko dodje u vise navrata i osvoji titulu s klubom, zasto ga ne bih prizivao? Zato sto sam kompleksas kojem je bitniji poraz od kmelje nego osvojena titula?
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
f0rest1946 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:04https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... dic/439037
Ocito su svi puno hvale za Mirvica,nikad ranije nisam cuo ovoliko hvale za nekoga od ljudi koji su raskinuli ugovore i ono sto kazes nemaju potrebu da ga hvale kad vec nisu vise tu(jucer Drobarov danas Kobiljar pa i Dudic nedavno)i tu se ocito nema šta pametovati ,sigurno ga znaju bolje od nas i to treba poštovati.Nadam se da će FK Sarajevo izaći iz krize, to klub zaslužuje, kao i gospodin Ismir Mirvić. Takav čovjek neće nikada doći ni blizu bh. nogometa, to sam rekao i direktorici Ajli na sastanku i to ću reći uvijek. Igrači su prolazni, kao i treneri, Sarajevo će uvijek ostati. Nadam se da će klub što prije izvući iz krize“.
O prvom čovjeku kluba Ismiru Mirviću govori biranim riječima.
“Moj sastanak za raskid nije bio sa Mirvićem, već sa direktoricom Ajlom. Sa Mirvićem sam se čuo kada je sve prošlo, nakon sedam dana i imali smo odličan razgovor. Opet ću reći da je to veliki gospodin, takvog čovjeka ne zaslužuje naš narod, naša država. Taj čovjek je toliko pozitivan, energičan, zaista nevjerovatan... On je spasio klub, digao ga je na nivo, nikada klub nije bio financijski stabilniji. Samo nedostaju rezultati. Mi smo zavidan narod, puni ljubomore, takvi smo... Uvijek smo negativni, ne želimo nikome dobre...“.
Dakle problem je u pogrešnom odabiru saradnika,recicu da ima dobru namjeru ali da nikako sastavi 2 dobra.Valjda progleda napokon u pogledu saradnika neznam sta drugo da kažem jbg

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Definitivno treba izbaciti psovanje boga, vise sam za opciju da uleti u teren i nekom izbije zube jer ovo se vise ne moze izdrzatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:15Ma ja malo ložim temu s ovim otpremninama. Mogao je uzeti i uzeo je, imao je pravo na to i jednostavno to je to. Jedini način rijesavanja problema na terenu kod Husrefa je psovanje Boga, 2022. Je i to nije efektivno.holyman je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:09Suzdrzan sam, nebitno mi je hoce li on doci ili ne jer su mi ovi ubili svaku volju za fudbalom, ali jedno je sigurno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:05
Hahaha čuj tata![]()
NEMA NAZAD
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da nas vodi Guardiola vodi ali uz uslov da ne zaradi ni marke od kluba, po mogućnosti da živi na Koševu i kad bi ga kojim slučajem istjerali nakon što je drugi na tabeli uz par bodova zaostatka za prvim ni slučajno ne traži ni feninga za to nepotrebno tjeranje. To je logika 50% forumaša...holyman je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:09Suzdrzan sam, nebitno mi je hoce li on doci ili ne jer su mi ovi ubili svaku volju za fudbalom, ali jedno je sigurno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:05Hahaha čuj tata![]()
Upamtite jaka persona treba biti na klupi i niko ko se neće pogubiti pod pritiskom Koševa a u isto vrijeme da ne izgubi konce kao što je Feđa nakon jednog poraza i da se pita za sve ali baš za sve u klubu - upravo takav je jedino Husref.
Ako je istina za bjelicu(mada cisto sumnjam) prodati zgradu u titovoj i platiti covjeku 3 godine da nas vodiGeneration74 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 20:58Kodro hladno odbio. Bjelica trazi 30.000€ mjesecno. Husref odbio zbog Emira, Emir sklonjen. Svasta ocekivati.
Do smrti odani!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, gh0stHZ, HyperOS, MaroonWhite1946, mnon46, mosarajvosa83, Napapijri, SamoDaKazeem i 130 gostiju.