FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
81
36%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 223

PapirnaMarka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PapirnaMarka » 23 nov 2022, 21:22

ado-hz je napisao/la:
23 nov 2022, 21:11
1. Nemas trenutno trenera
2. Nemas trenutno sportskog direktora

Eh sad me zivo zanima dok je ovakva situacija ko je sljedeci igrac koji ce da ode i raskine ugovor.

Koja osoba ce sada da odluci da taj igrac nije za nas.
Mirvic, Ayla, neko iz medicinskog tima, Dogan???

Ne kazem da ne treba otici jos neki invalid al me zivo zanima ko sad preuzima tu stručnu ulogu ili smo cirkus Colorado pa ko stigne taj i kaze.
Pa evo Kobiljar reče da je još prije mjesec dana razgovarao sa Aylom o odlasku, znači osoba koja se ne razumije u fudbal odlučuje ko će otići, a ko neće. Prelijepo. Nek nam još i sportskog direktora i trenera ona odabere i po mogućnosti pojačanja za drugi dio sezone. :roll:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 nov 2022, 21:23

Naime, Bjelica bi na klupi Osijeka trebao zarađivati milijun i 200 tisuća eura na godinu! Podsjetimo, toliku je plaću Bjelica imao i u Dinamu u trenutku kad se rastao s 'modrima' te će ponovno biti najplaćeniji trener Hrvatski Telekom Prve lige!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 nov 2022, 21:24

Evo i kobiljar hvali Mirvica. Nismo mi ni svjesni koga imamo 😀. Samo da okupi ljude oko sebe kako treba.

Ja ne kontam kako je ćelava ubleha izabrana umjesto Topica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 nov 2022, 21:26

Pod Nenadovim vodstvom Osijek je izgledao, pa neću reći katastrofalno, ali jako loše. Proigrali su kada je otišao. I svakako mislim da bi se kod nas u ovom krkanluku jos manje uklopio a košta previše za nas i naše potrebe.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 23 nov 2022, 21:27

JVVVST je napisao/la:
23 nov 2022, 21:15
MaroonBjelave je napisao/la:
23 nov 2022, 21:08
Ali uvijek jedni te isti likovi dozivaju Husrefa kad se smijeni trener. Pa ljudi dragi, jeste li vi navijači Sarajeva ili lika i djela Husrefa Musemića?
Jok prizivacu Vladu Jagodica.

Ako neko dodje u vise navrata i osvoji titulu s klubom, zasto ga ne bih prizivao? Zato sto sam kompleksas kojem je bitniji poraz od kmelje nego osvojena titula?
Ma malo mi to sve ofirno drug, jer eto, Čala npr je ispao veći gospodin od Husrefa, pa ga niko nikad ne priziva.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 nov 2022, 21:29

Bjelica je karakterno slican kao Musemic, temperamentan i dugog jezika. Posljedica ovogodisnjeg Osijeka je bio bojkot igraca, to se pokazalo nakon njegovog odlaska. Balkan je cudna biljka.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 nov 2022, 21:40

Štimac dolazi

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 nov 2022, 21:42

Pravimo kult licnosti ko kone. Stoga nam zelim istu sudbinu kao i njima, jer za bolje nismo...
Neka igre pocnu, Runda spremaj Amerikance 😍😍😍😍
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 23 nov 2022, 21:44

23 nov 2022, 21:27

Čala npr je ispao veći gospodin od Husrefa, pa ga niko nikad ne priziva.
Slazem se, ali mi ne trazimo velikog gospodina, nego sefa strucnog staba ;) mogli bi onda imenovati Bogica Bogicevica :)

A Husref je savrsen za ove nase picketine od igraca. Il ces igrat il ima da te nema. Vuc se po terenu nece sigurno.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 23 nov 2022, 21:46

NazorUso je napisao/la:
23 nov 2022, 21:42
Pravimo kult licnosti ko kone. Stoga nam zelim istu sudbinu kao i njima, jer za bolje nismo...
Otkrio si se strumfe. Mars sa teme pogani plava!

BŽKŠ

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 nov 2022, 21:49

“Moj sastanak za raskid nije bio sa Mirvićem, već sa direktoricom Ajlom. Sa Mirvićem sam se čuo kada je sve prošlo, nakon sedam dana i imali smo odličan razgovor. Opet ću reći da je to veliki gospodin, takvog čovjeka ne zaslužuje naš narod, naša država. Taj čovjek je toliko pozitivan, energičan, zaista nevjerovatan... On je spasio klub, digao ga je na nivo, nikada klub nije bio financijski stabilniji. Samo nedostaju rezultati. Mi smo zavidan narod, puni ljubomore, takvi smo... Uvijek smo negativni, ne želimo nikome dobre...“.
Platio Mirvic sve ove sto idu da ovako pricaju :opaopa:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 23 nov 2022, 21:51

JVVVST je napisao/la:
23 nov 2022, 21:44

Slazem se, ali mi ne trazimo velikog gospodina, nego sefa strucnog staba ;) mogli bi onda imenovati Bogica Bogicevica :)

A Husref je savrsen za ove nase picketine od igraca. Il ces igrat il ima da te nema. Vuc se po terenu nece sigurno.
Ne treba nama Bogić, nego čovjek kao Čala (dakle kao) koji je tu kad je dobro a kad ide loše, sam se povuče. Jer čovjek ima obraza. Dok imaš nekih kojima obraz i guyica dođu isto.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 23 nov 2022, 21:53

23 nov 2022, 21:51
JVVVST je napisao/la:

Ne treba nama Bogić, nego čovjek kao Čala (dakle kao) koji je tu kad je dobro a kad ide loše, sam se povuče. Jer čovjek ima obraza. Dok imaš nekih kojima obraz i guyica dođu isto.
Nama treba vrhunski trener, tacka. Sve ostalo je nebitno.

BŽKŠ

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 23 nov 2022, 21:54

Bjelica je sušta suprotnost Musemića. Prije svega školovan i trener koji ima znanje. Moderan sa pragmatičnim pristupom.Gdje god je bio napravio je veliki rezultat. Osijek je sa njim bio u borbi za titulu do zadnjih par kola. Ovo što se desilo ove sezone, loše partije, nije odjednom, to se vuče već godinu dana. Čovjek je u Osijeku bio sve, od predsjednika UO, preko nadzornog odbora, tehničkog direktora, sportskog direktora, direktora akademije, sve do trenera, samo što još nije posao čistačice ili spikera ostalo na njemu. Niko od ovih vodećih se mjesecima nije pojavljivao u klubu, visli kod Meszaroša i lajali protiv Bjelice jer nije htio njihove igrače dovodit, a pare koje bi dobijali za gradnju stadiona uzimali sebi i namještali poslove svojim prijateljima. Između ostalog zbog toga i pomjerano otvaranje po nekoliko puta, recimo prvobitno je trebao biti gotov 2020, znači za dvije godine, sve pare su imali na računima skoro, i evo sada je kraj 2022, zadnje je bilo da će biti otvoren u januaru 2023, dakle prvom zvaničnom utakmicom u drugom dijelu sezone, ali opet je pomjeren do daljenjeg, po nekim prognozama upitan za proljeće 2023. Teški kriminal. Bjelica se prvenstveno borio u toj borbi, pa tek onda teren. Jesu rezultati iz ove sezone najvećim dijelom na dušu Bjelice, što je i sam priznao, ali preumora od posla koji nije njegov takav se krah i mogao očekivati. Još u jednom periodu ove godine, niko u klubu nije dobio platu nekoliko mjeseci, pa su i igrači počeli "bojkotovat".

Bjelica je vrhunski trener, masterclass bi ovdje uradio sigurno. Ali, realno nije za nas. Prvenstveno što on toliko ne daje šansu mladim igračima, vjeruje starijima. Dakle, ako hoćeš akademiju i temeljiti svoj uspjeh na njoj, Bjelica ne dolazi u obzir. Ako hoćeš instant uspjeh i krhunti par miliona u roster onda da, a sa Bjelicom rezultat u vidu grupa u europskih takmičenjima sigurno će sa njim doći i tamo se nećeš brukati, nego biti dostojan svakog protivnika.

Nama bi dobro došli recimo Samir Toplak, Goran Tomić ili Silvije Čabraja, ako se već gleda u tom smjeru, to jeste da nam akademija bude osnova. Loš izbor ne bi bio ni Adnan Čustović. Ivan Javoričić, Aleksandar Stojanović. Sa tim imenima imaš zagarntovan uspjeh, a niko osim Bjelice ne bi bio skuplji od trenera iz ove godine i para koje si bacio na njihove dolaske i raskide.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 23 nov 2022, 21:55

Ovdje bar trojica likova koji konstantno pišu ne da ne navijaju za FK Sarajevo, nego ga preziru.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 nov 2022, 21:55

Jako bi volio Calu vidjeti opet, makar da izvuce ovu sezonu do kraja, ali bi i to bilo lomljenje covjeka, ljudine velike.. E to je prava raja, gospodin i veliki borac i ljubitelj FKS!
Bez nekog dugorocnog plana bojim se da su to sve nekakva prelazna rijesenja.. Husref isto! Al opet kazem nije istina da je u ozbiljnim planovima uopste, bar ne trenutno kako stvari stoje..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 23 nov 2022, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 nov 2022, 21:55

JVVVST je napisao/la:
23 nov 2022, 21:46
NazorUso je napisao/la:
23 nov 2022, 21:42
Otkrio si se strumfe. Mars sa teme pogani plava!
Masi zastavamaaaa, sviiii sviii sviii 😍😍😍
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 23 nov 2022, 21:56

JVVVST je napisao/la:
23 nov 2022, 21:53
23 nov 2022, 21:51
JVVVST je napisao/la:

Nama treba vrhunski trener, tacka. Sve ostalo je nebitno.
E to je definitivno. I nemoj misliti da te šta kudim, nego bgm u velikom smo mulju, pa samo da je kako izaći iz njega. Ovi nas restarti, nove ere, reorganizacije polomiše. Nikako na zelenu granu stati.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 nov 2022, 21:58

Po Fb svaki post vracajte Husrefa. Zar je čovjek tolika želja 😀
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 nov 2022, 22:03

Ljudi govore o Bjelici i diskutuju kao da je skoro sve gotovo tačnije kao da se uopšte povezuje sa nama, malo relanosti ljudi dragi šta vam je.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, Hajdeee, keli, laznokrilo, perodeformero i 52 gosta.