Što se takmičite u ovoj državi? Što primate platu o ovoj državi? Što nosite lične karte i pasoše ove države? Što ne igrate u 2.HNL nego FBiH? I treba vas kažnjavati na svakom koraku i vas i chetnike, dok ne budete poštovali državu u kojoj živite.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Ne možeš reći da mi ne poštujemo državu ni u jednom trenutku, dok su oni u više navrata pokazali da ne poštuju državu na više načina, čak štaviše da je mrze.GoskGabela je napisao/la: ↑24 nov 2022, 09:39Koja je razlika?, ako oni pjevaju jednu pjesmu tijekom intoniranja himne, a vi neku drugu.ferroviere87 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 08:44Trebalo vas je kaznit sa 80 utakmica bez publike i 300.000 KM jer ne poštujete državu u kojoj živite i od koje živitesiroki1991 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 07:57
A Široki kažnjen sa 7 utakmica kazne i 25.000KM za pjevanje dok traje intoniranje himne koja nema teksta...![]()
Oba slučaja su nepoštivanje države, ako se ovo može nazvati državom.
Navijači Širokog, koliko me sjećanje služi su dobili kaznu zbog omalovažavanja himne i skandiranja fašističkih slogana. Ti sad u isti koš stavljaš nas koji pjevamo himnu pod kojom je Bosna i Hercegovina oslobođena od agresora i njih koji se okreću od zastave svoje države.
Ne može nikako biti isto. A ti ne možeš nikako pričati o poštovanju države, jer si kontradiktoran. U istoj rečenici spominješ nepoštivanje države i ako se ovo može nazvati državom
Opet ovaj s ličnim i pasošima

-
- Kontakt:
Baklja može ubiti čovjeka, ozlijediti ga. Skandiranje ne može. Treba biti i veća razlika u kaznama. U nas se baklje, topovski bacaju među djecu, obične gledatelje.ferroviere87 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 23:20Željo dobio 10000 KM kaznu zbog propusta u organizaciji i pirotehnike na meču protiv Borca i zatvaranje sjevera na narednoj utakmici
Zrinjski 5000 KM i zatvaranje tribine zapad na narednoj utakmici zbog fašističkog pozdrava
Je l' ovo realno?
-
- Kontakt:
Baklja može ubiti(doduše izrazito teško) nekolicinu ljudi a ideali koje vi propagirate su pobili stotine hiljada ljudi i jasno dajete doznanja da biste to opet uradili ako vam se pruži prilika.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 11:13Baklja može ubiti čovjeka, ozlijediti ga. Skandiranje ne može. Treba biti i veća razlika u kaznama. U nas se baklje, topovski bacaju među djecu, obične gledatelje.ferroviere87 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 23:20Željo dobio 10000 KM kaznu zbog propusta u organizaciji i pirotehnike na meču protiv Borca i zatvaranje sjevera na narednoj utakmici
Zrinjski 5000 KM i zatvaranje tribine zapad na narednoj utakmici zbog fašističkog pozdrava
Je l' ovo realno?
Šta je opasnije?
S druge strane sad ispada da samo navijači Želje bacaju baklje, ako ste tako miroljubivi što ste uzvraćali tim istim bakljama i bacali ih gdje ima djece (lešinari).
Samo budala može reći da je baklja opasnija od fašizma ili srpskog nacionalizma.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
- jedandevetcetripet
- Kontakt:
Kome bolan,sta uzdizete vise to sarajevo pisam vam se i na SCC i na Bascarsiju kurcina od grada
Ko nas mrzi treba znati da ovo nase ludilo nikad nece stati! 1988-1945
Ja mislim da je ovo nesto najgluplje sto sam cuo u ovoj godini i nadam se da je ironicno.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 11:13Baklja može ubiti čovjeka, ozlijediti ga. Skandiranje ne može. Treba biti i veća razlika u kaznama. U nas se baklje, topovski bacaju među djecu, obične gledatelje.
Jbt cime se vise sluzite da odbranite svoj jad
Stvarno, skandiranje "Ubij, zakolji" je mlaka kamilica, kako kazu stozernu predstavnici Vaseg naroda, naspram baklje i petarde.
Sto mIrve nema u BiH. Zavalio ga Stojnic preko Sky-a
-
- Kontakt:
Tooo Bošnjo samo udrijedandevetcetripet je napisao/la: ↑24 nov 2022, 11:47Kome bolan,sta uzdizete vise to sarajevo pisam vam se i na SCC i na Bascarsiju kurcina od grada
Isto ko da nema u drugim gradovima trznih centara jbt. Trzni centar ko i svaki drugi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi na svakoj utakmici "ebu Sarajvo" igrali s nama ne igrali. E to se tek zove kompleks nize vrijednosti, al nece oni to nikad shvatiti. Ja ne znam jel se iko nalozi na nas ko robija. I to dovoljno govori. Ne kontaju da je nama, igrali s njima ili s Kolinom isti qurac
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 24 nov 2022, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma ironican sam bio, iako se u nas puno daje pažnja tome što par budala skandira.inzomni je napisao/la: ↑24 nov 2022, 12:04Ja mislim da je ovo nesto najgluplje sto sam cuo u ovoj godini i nadam se da je ironicno.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 11:13Baklja može ubiti čovjeka, ozlijediti ga. Skandiranje ne može. Treba biti i veća razlika u kaznama. U nas se baklje, topovski bacaju među djecu, obične gledatelje.
Jbt cime se vise sluzite da odbranite svoj jad
Stvarno, skandiranje "Ubij, zakolji" je mlaka kamilica, kako kazu stozernu predstavnici Vaseg naroda, naspram baklje i petarde.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što tebe nema u Švicarskoj?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto ne mogu ovih objektivnih i ovih sto im je "svejedno" s kim igraju, a prva im pjesma svima "j**** Zenico" kada god igraju sa Celikom.
Ima i kontekst ovog pjevanja, koji su bili i znaju. Djecu uvaljuj u belaje, ne kontaju da ce glavu izgubit.
Nastavi niz: bomba, pistolj, cakija...

Ima i kontekst ovog pjevanja, koji su bili i znaju. Djecu uvaljuj u belaje, ne kontaju da ce glavu izgubit.
Nastavi niz: bomba, pistolj, cakija...
Celik!3,2,2.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Shategabri
- Kontakt:
Poznati zenički kompleks spram Sarajeva.nokee je napisao/la: ↑24 nov 2022, 12:41Ljudi na svakoj utakmici "ebu Sarajvo" igrali s nama ne igrali. E to se tek zove kompleks nize vrijednosti, al nece oni to nikad shvatiti. Ja ne znam jel se iko nalozi na nas ko robija. I to dovoljno govori. Ne kontaju da je nama, igrali s njima ili s Kolinom isti qurac
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Takoe, ne daj ti svoje Blatuše nizašta.jedandevetcetripet je napisao/la: ↑24 nov 2022, 11:47Kome bolan,sta uzdizete vise to sarajevo pisam vam se i na SCC i na Bascarsiju kurcina od grada
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
plavi hapci s grbavice

-
- Kontakt:
Sutnuli ih drezdenovci pa utjehu u red armiju traze..
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 9 gostiju.