Sve i da je upravu profesionalni komentator ne smije sebi dopustiti onakve gluposti da snima, klosar i kockar, a mozda i narkoman sudeci po prenosima na onom videu.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- Bayern@heart
- Kontakt:
Danas
Kamerun-Šivicarska 1:2
Urugvaj-Korea 2:1
Portugal-Gana 3:1
Brazil-Srbija 4:2
Kamerun-Šivicarska 1:2
Urugvaj-Korea 2:1
Portugal-Gana 3:1
Brazil-Srbija 4:2
Kamerun-Šivicarska 0:0
Urugvaj-Korea 1:1
Portugal-Gana 4:0
Brazil-Srbija 13:2
Urugvaj-Korea 1:1
Portugal-Gana 4:0
Brazil-Srbija 13:2
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj Kamerun ima 3 dobra igraca i to je to..
Ali ovaj decko ce pomesti turnir:
Ali ovaj decko ce pomesti turnir:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa nije on vise komentator, povukao se, sad je obican lik, influenser, stagod. Sto ne bi rekao sta misli.enobarca je napisao/la: ↑24 nov 2022, 10:32Sve i da je upravu profesionalni komentator ne smije sebi dopustiti onakve gluposti da snima, klosar i kockar, a mozda i narkoman sudeci po prenosima na onom videu.
Znaci nije nista, onda mu je oprostenoFinn je napisao/la: ↑24 nov 2022, 10:59Pa nije on vise komentator, povukao se, sad je obican lik, influenser, stagod. Sto ne bi rekao sta misli.

budala
ostavio je nekog traga u našim medijima, vjerovatno bi bilo bolje da nije
ostavio je nekog traga u našim medijima, vjerovatno bi bilo bolje da nije
Danas Urugvaj pocinje svoju pricu i idu do polufinala.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kako smaraju sa ovim ped.erima u picku materinu. Ja razumijem boriti se za ljudska prava i ostale gluposti ali od toliko problema u svijetu oni se uhvatili jednog i samo to predstavljaju kao jedinu bitnu stvar u svijetu.
Prošla tri prvenstva su bila u Rusiji, Brazilu, JAR. Bukvalno sve gora od gore države, s tim da je Rusija još i izvršila invaziju na Krim. Tad se moralisti nisu čuli, bilo im je sve u redu valjda.
Prošla tri prvenstva su bila u Rusiji, Brazilu, JAR. Bukvalno sve gora od gore države, s tim da je Rusija još i izvršila invaziju na Krim. Tad se moralisti nisu čuli, bilo im je sve u redu valjda.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Danas igraju 2 favorita i jedan Dark horse
Fede MVP turnira.

Fede MVP turnira.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Gumistucna
- Kontakt:
nervira li vas nepismenost naših komentatora ,
pa ljudi većini igrače ne znaju pročitat ime
evo danas Mbeumo je Mbemu, neki dan Hincapie je Hinkapija , i još primjera kamaru
Ne mogu vjerovat da ne znaju čitat
evo danas Mbeumo je Mbemu, neki dan Hincapie je Hinkapija , i još primjera kamaru
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Choupo je bolji igrac od Lewe
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa hoce li iko iz Afrike zabiti taj gol.Pa sta je ovo vise 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Šuko neki dan onog štopera Kristensena iz Barcelone naziva Kristiansen, mislim nigdje veze čovjek uopšte nema slovo "a" u prezimenu, ne znam odakle mu KristiansenGumistucna je napisao/la: ↑24 nov 2022, 12:16nervira li vas nepismenost naših komentatora ,

Kristić onu noć kad je radio Francuze protiv Australije, Tea Ernandeza zove Tio

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa africki kup nacija je poznat po antifudbalu i utakmicama bez golova. Ne znam šta si očekivao

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bit ću pozitivno iznenađen ako ovo bude sastav.
Da nije ovo malo preofanzivno za Santosa?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.