Ovaj bek Kuprescak iz Sirokog,Boban iz Posusija i jos tih par igraca za koje se znalo da su potencijali i HNL i 2 HR ligi al jok dovedi Nurudina mrtvog,Rashida,Mustafica,Tomasevica rastjerat sve pa makar ispali
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ako je glupaca na razgovoru na posao rekla da "ne prati fudbal, da zna samo starog ronalda" nije je trebalo ni zaposlit. a poslije one izjave da cemo bit najbolji klub na balkanu trebalo je automatski nogom u debelo dupe nabit.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To je drugi par opanaka, uopšte to nije poenta. Poenta je da ne treba biti debilan i prozivati nekoga čisto da bi prozivao. Kakve veze Ajla ima s odlaskom Kobiljara, Drobarova, Nardina, petog, desetog? Ona je ta pred kojom se to potpisuje i to je sve.NazorUso je napisao/la: ↑24 nov 2022, 14:07Ko je taj NEKO u momentu kad nemamo trenera i kad je SD na odlasku. To je problem. Sto se ne zna ko pije a ko placa.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 nov 2022, 13:18Jeste eto svi voljeli i htjeli Kobiljara u ekipi, samo Ajla nije, pa raskinula s njim ugovorom. Daj ba ne provaljujte se više, nije Florentino Perez. Momak je upravu, neko odlučio da Kobiljar nije za Klub, spremili raskid i potpisao kod Ajle. Normalno je da će šarnuti kod direktorice, neće kod čistačice Zulejhe.
Smanjite malo to proseravanje na svaku sitnicu, isto kakve tetke.
Imenom ko je "neko" koji je odlucio ?!
To ko je odgovaran za te odlaske, to je druga priča, to je na Mirviću koji je dobio instrukcije Obuće.
Daleko od toga da je Ajla osoba koja treba biti u mom Klubu, daleko joj kuća odavde, ali treba realno gledati stvari, a ne trabunjati kao neka strina.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato sto imaju strucne ljude koji dovode igrace. Koji gledaju koji igrač odgovara njima i od kojeg mogu napraviti igraca.ado-hz je napisao/la: ↑24 nov 2022, 09:18Meni je fascinantno kako Dinamo dovede igraca iz Lokomotive,Sibenika, Varteksa, nekadasnjeg Splita i 90% njih se ne ugase nego razvale i u Dinamu i odu vani u pretezno dobre klubove.
Eto i oni nekad dovedu te igrace iz malih klubova pa se ne ugase kod njih.
E kako?
Oni kad traze recimo krilo lupam igrač mora biti brz, okomit, sa inteligencijom i dobrim zavrsnom pasom.
Mi kad trazimo krilo to ide na način: aha igra krilo, super mi bas to trazimo, jel slobodan?
Oni kad traze stopera mora biti visok, jak u duelima, sa dobrom tehnikom.
Mi kad trazimo stopera: Visok? Ekstra moze. Aha ima i tehnike ma steta je njega gusiti na stoperu, daj ga u vezu bice on dobar defanzivni vezni.
I tako u nedogled.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
I opet uzme tituluNazorUso je napisao/la: ↑24 nov 2022, 14:46Ado Jahic & Nedim Tucakovic like thisSanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 14:41Jel imao kakvu tezu povredu? Jel ga treba vracati u zivot? Jel na zalasku karijere pa treba da ugrabi sta love za kraj? Jel bez kluba makar 2 god? Jel podoban za tal?Itd itd...
E takve nam Emir dovodio godinama u tome je problem.
Ako sad dovede nekog sposobnog lika za SD moglo bi biti bolje.![]()

-
- Kontakt:
E problem je sto je to zadnje presudilo

-
- Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 nov 2022, 15:43To je drugi par opanaka, uopšte to nije poenta. Poenta je da ne treba biti debilan i prozivati nekoga čisto da bi prozivao. Kakve veze Ajla ima s odlaskom Kobiljara, Drobarova, Nardina, petog, desetog? Ona je ta pred kojom se to potpisuje i to je sve.NazorUso je napisao/la: ↑24 nov 2022, 14:07Ko je taj NEKO u momentu kad nemamo trenera i kad je SD na odlasku. To je problem. Sto se ne zna ko pije a ko placa.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 nov 2022, 13:18Jeste eto svi voljeli i htjeli Kobiljara u ekipi, samo Ajla nije, pa raskinula s njim ugovorom. Daj ba ne provaljujte se više, nije Florentino Perez. Momak je upravu, neko odlučio da Kobiljar nije za Klub, spremili raskid i potpisao kod Ajle. Normalno je da će šarnuti kod direktorice, neće kod čistačice Zulejhe.
Smanjite malo to proseravanje na svaku sitnicu, isto kakve tetke.
Imenom ko je "neko" koji je odlucio ?!
To ko je odgovaran za te odlaske, to je druga priča, to je na Mirviću koji je dobio instrukcije Obuće.
Daleko od toga da je Ajla osoba koja treba biti u mom Klubu, daleko joj kuća odavde, ali treba realno gledati stvari, a ne trabunjati kao neka strina.
Jasta je, poslusat ce prelazno rjesenje koga treba nabit na nogu koga treba ostavit...
Nemoj pisat samo da bi pisao alfrede, cista nagadjanja!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jok, tebe će pitati. Šta ima veze što je prolazno rješenje, eto mi smo nekad čekali da dođe novi trener i kroji sebi kako hoće. Logično da će se konsultovati s trenerom. Također, dosta njih je već bilo nezadovoljno, tako da ima i toga.
Svi koje je Emir doveo su profesionalni fudbaleri ! Jahic i Tucakovic to nisu. Nakon uhljebljenja u FKS ili bar pokusaja, ta dva rundanova su ZAVRSILI KARIJERU !!!Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 16:02I opet uzme tituluNazorUso je napisao/la: ↑24 nov 2022, 14:46Ado Jahic & Nedim Tucakovic like thisSanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 14:41
Jel imao kakvu tezu povredu? Jel ga treba vracati u zivot? Jel na zalasku karijere pa treba da ugrabi sta love za kraj? Jel bez kluba makar 2 god? Jel podoban za tal?Itd itd...
E takve nam Emir dovodio godinama u tome je problem.
Ako sad dovede nekog sposobnog lika za SD moglo bi biti bolje.![]()
hoces da ja pocnem nabrajati Emirove? Boga mi bilo bi jedno 20-30 imena od kako je SD
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Jedno je konsultovati, a sasvim nesto drugo je to sto si ti napisao...
Cuj dobio instrukcije od Obuce
Cuj dobio instrukcije od Obuce

Na jučerašnjoj utakmici protiv Bosne iz Visokog u drugom poluvremenu prvi nastup je upisao i Nedin Tucaković, 21-golman, koji je protkle sedmice pristupio FK Sarajeva. On je prethodno branio u Podgrmeču i Čeliku, a ugovor je potpisao do kraja tekuće sezone.
“Drago mi je što sam postao dio ovog sjajnog kolektiva. Želim se dokazati, nametnuti trenerima i biti od pomoći ekipi. Također koristim priliku, da se zahvalim svim mojim dosadašnjim trenerima na podršci, potom mojoj agenciji US Soccer Educationa i menedžeru organizacije Nedimu Rundi, koji je uložio mnogo truda da obučem bordo dres.“ dodao je Nedin Tucaković.
Inače u Bosnu i Hercegovinu je stigao iz Amerike, tačnije iz San Diego University State soccer tima, gdje je bio okosnica ekipe.

Lik nije uopste fudbaler krv ti yebem !!!
“Drago mi je što sam postao dio ovog sjajnog kolektiva. Želim se dokazati, nametnuti trenerima i biti od pomoći ekipi. Također koristim priliku, da se zahvalim svim mojim dosadašnjim trenerima na podršci, potom mojoj agenciji US Soccer Educationa i menedžeru organizacije Nedimu Rundi, koji je uložio mnogo truda da obučem bordo dres.“ dodao je Nedin Tucaković.
Inače u Bosnu i Hercegovinu je stigao iz Amerike, tačnije iz San Diego University State soccer tima, gdje je bio okosnica ekipe.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Jasta eno zadnji bio RashidNazorUso je napisao/la: ↑24 nov 2022, 16:37Svi koje je Emir doveo su profesionalni fudbaleri ! Jahic i Tucakovic to nisu. Nakon uhljebljenja u FKS ili bar pokusaja, ta dva rundanova su ZAVRSILI KARIJERU !!!Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 16:02I opet uzme tituluhoces da ja pocnem nabrajati Emirove? Boga mi bilo bi jedno 20-30 imena od kako je SD
![]()

-
- Kontakt:
Sta je Sabra bila prije Sarajeva koju si podrzavao ?? Direktorica cega? Gradskog parka u TuzliNazorUso je napisao/la: ↑24 nov 2022, 16:46Na jučerašnjoj utakmici protiv Bosne iz Visokog u drugom poluvremenu prvi nastup je upisao i Nedin Tucaković, 21-golman, koji je protkle sedmice pristupio FK Sarajeva. On je prethodno branio u Podgrmeču i Čeliku, a ugovor je potpisao do kraja tekuće sezone.

- NisamInSajder
- Kontakt:
Ima oko 5 milja eura, prije više nego manje. Konkretno kod takvih špiceva kao Boban, njima više odgovara da igra bez tereta, nije Boban neka ekstra klasa, kao što je Benko bio, nego je nekad bio odličan prvoligaški igrač u HNLu (prva liga smatram kao najviši rang). Svaki takav će biti bolji u klubu kao Posušje, bez pritiska, kad je prva violina kluba, a opet nije bitno dal će zabijati ili ne, samo je bitno da doprinosi na neki način. A ako golovi dođu ekstra. Druga stvar, konkretno Boban bi bio bačen pred nož da si njega doveo u julu. Čovjek u prethodne 2 godine je bio u klupskom trenažnom procesu samo 3 mjeseca. Dakle, od jula prošle godine je bio bez kluba kad je otišao iz Varaždina u kojem je bio od sredine februara ja mislim, a prije tog nije imao klub 7-8 mjeseci. Više minuta i treninga upisao Cmiljanić, a pogledaj kako su njega dočekali.
Što se plaćanje igrača konkretno tiče, dobar dio precjenjujemo stvarno što jest jest i to je problem. Evo na početku sezone kod nas je sigurno na početku sezone bilo 5-6 igrača koji su u startu imaju više nego što zaslužuju njihove kvalitete, pola su daleko daleko preplaćeni. No, opet si imao 3-4 igrača koji nemaju ni kvaliteta nikakvih za Sarajevo. Po meni je opet to veći problem, što imaš igrače koji nemaju kvalitet za tebe ili nemaju izgledne šanse da pokažu taj kvalitet i ti ih dovodiš u klub, to se desilo sa nekoliko igrača zadnjeg prijelaznog, a i ranije nekad. Također, ne možeš poredit nas i bilo koji drugi klub u tome. Isti igrač neće istu platu zahtjevati od Posušja ili Leotara i od Sarajeva. Što bi, kad zna da je Sarajevo veliki klub za ovu ligu, da ima investitora koji se prsi sa velikim ulaganjima i normalno da će to pokušati naplatiti, tako je i u svakom poslu/biznisu. Uostalom tako je i na vrhunskom nivou nogometa, neće Skirniar istu platu tražiti od PSGa i od Intera (koji je veliki klub, ali ipak u financijskim problemima) ili npr neki igrač od Brightona ili bilo kojeg kluba iz Engleske šestorke. Tako je i kod nas, isti igrač će od Posušja tražiti 3 milje tipa, a od nas 5-6 milja, jer zna da mi to možemo platiti glat, a Posušje ipak ima limitirana sredstva. Nije kod nas tako loš model plaćanja bio, dosta dobar izuzev zadnjih nekoliko mjesec i onaj period Ješića i nešto prije njega. Na kraju krajeva u nogometu je tačna rečenica, vrijediš onoliko koliko je neko spreman za tebe platiti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
A ima li dobro dupe? I zašto bi je nogom nabij'o?
E cuj rekreativci hahahha koji bot yebo te. Svaki PROFESIONALNI FUDBALER !!! Dok Tucak prodaje patike u Americi hahahahaSanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:00Jasta eno zadnji bio RashidNazorUso je napisao/la: ↑24 nov 2022, 16:37Svi koje je Emir doveo su profesionalni fudbaleri ! Jahic i Tucakovic to nisu. Nakon uhljebljenja u FKS ili bar pokusaja, ta dva rundanova su ZAVRSILI KARIJERU !!!Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 16:02
I opet uzme tituluhoces da ja pocnem nabrajati Emirove? Boga mi bilo bi jedno 20-30 imena od kako je SD
![]()
spominjes dva imena zadnjih 10 god a Emir doveo samo zadnji prelazni rok nekih 10 rekreativaca
titule se broje druze titule,reci ko je najbolji u tome ? Jesi li se radovao kad je husro podigne?
![]()
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ljudi brane osobu koja ni ne prati fudbal, vjerovatno ne bi znala ni 3 bivša igrača nabrojat fuj.
Bolje ni ne zaslužujemo.

Bolje ni ne zaslužujemo.
-
- Kontakt:
Vidi se po rezultatima sta su ustvari a sta na papiruNazorUso je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:17E cuj rekreativci hahahha koji bot yebo te. Svaki PROFESIONALNI FUDBALER !!! Dok Tucak prodaje patike u Americi hahahahaSanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:00Jasta eno zadnji bio Rashidspominjes dva imena zadnjih 10 god a Emir doveo samo zadnji prelazni rok nekih 10 rekreativaca
titule se broje druze titule,reci ko je najbolji u tome ? Jesi li se radovao kad je husro podigne?
![]()

-
- Kontakt:
Osim Djokana,Sahinovica,Mulalica i ove djece niko nije zasluzio da nosi dres svetinje i nek se nose u 3pm sto dalje od naseg kluba neka nadju neku budalu koja ce im davat ovu cifru kao kod nas za ove egzibicije kije su izvodili,karakterns nule,steta sto ce se izvuc bez da zaigraju nakon svega pred nasom publikom, steta sto nisu i koji samar primili al eto nismo ni mi kao nekadAhmoveliki je napisao/la: ↑24 nov 2022, 16:04GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 nov 2022, 15:43To je drugi par opanaka, uopšte to nije poenta. Poenta je da ne treba biti debilan i prozivati nekoga čisto da bi prozivao. Kakve veze Ajla ima s odlaskom Kobiljara, Drobarova, Nardina, petog, desetog? Ona je ta pred kojom se to potpisuje i to je sve.
Jasta je, poslusat ce prelazno rjesenje koga treba nabit na nogu koga treba ostavit...
Nemoj pisat samo da bi pisao alfrede, cista nagadjanja!
Samo Tucak i Ado Jahic. Rundan sportski direktor, Murat direktor. Husroooooooooo volimo teeeee k'o ti pareee.Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:36Vidi se po rezultatima sta su ustvari a sta na papiruNazorUso je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:17E cuj rekreativci hahahha koji bot yebo te. Svaki PROFESIONALNI FUDBALER !!! Dok Tucak prodaje patike u Americi hahahahaSanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:00
Jasta eno zadnji bio Rashidspominjes dva imena zadnjih 10 god a Emir doveo samo zadnji prelazni rok nekih 10 rekreativaca
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Kabinet1987, laznokrilo, rimljanin90 i 47 gostiju.