Ovo, ali neironicno. Uvijek bio bolji u repki nego klubu, bar svaki put kad sam ih gledo. Sigurno bi ga stavio ispred avatara u ovakvoj situaciji.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- BenjooJutub
- Kontakt:
Niko nije bolje igrao LP od njega, a koliko znam LP je turnir. A btw katastrofalno je odigrao EP 2016, nema govoraPetardaa je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:02Frajer doslovno za 15 godina karijere u reprezentaciji nikad nije bio najbolji igrac nekog velikog takmicenjaBenjooJutub je napisao/la: ↑24 nov 2022, 16:39Za selektora se slažem, ali Ronalda ne bi otpisao. Niko na svijetu ne igra turnire bolje od njega, još bi mu ovo moglo biti zadnje veliko takmičenje... Dobio je slobodne papire od Uniteda, sada se može fokusirati na fudbal. Mislim da će zablistati još one more time i onda penzija![]()
![]()

Otkud ovim Afrikancima pare da dolaze navijati u Katar?
Ovo bi nekada bio siguran gol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BenjooJutub
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:11Nekad mu se i čuna dizala brže, nego što se sad diže. Ali opet može guzit![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Nevjerovatno mi kako raja na forumu podsmijava Ronalda i sve sto je napravio u karijeri.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Lik nakon 15 godina ima slabu polusezonu i postane predmet ismijavanja. Jbt Messi zadnje dvije godine nije ni blizu nivoa na kojem je bio ranije pa se ne pljuje toliko.
BenjooJutub je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:06Niko nije bolje igrao LP od njega, a koliko znam LP je turnir. A btw katastrofalno je odigrao EP 2016, nema govoraPetardaa je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:02Frajer doslovno za 15 godina karijere u reprezentaciji nikad nije bio najbolji igrac nekog velikog takmicenjaBenjooJutub je napisao/la: ↑24 nov 2022, 16:39
Za selektora se slažem, ali Ronalda ne bi otpisao. Niko na svijetu ne igra turnire bolje od njega, još bi mu ovo moglo biti zadnje veliko takmičenje... Dobio je slobodne papire od Uniteda, sada se može fokusirati na fudbal. Mislim da će zablistati još one more time i onda penzija![]()
![]()
![]()
Odlican je bio sa jednim golom u nokaut fazi, i sto su na supacki nacin prosli onako jadnu grupu kao treci. A pravilo izmisljeno jer je doticni gospodin ispao u grupi na SP 2014 pa nedaj boze da mu se to desi i na EURU

Zapucao dva zicera vec, fino
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koji smor od ekipe
- Madagaskar
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pravilo je promijenjeno prije 2014 godine, niđe veze je to što pišeš. Lik je vodio reprezentaciju kao kapiten do titule prvaka Evrope, ne znam šta je potrebno dodati više. Golovi za prolaz protiv Mađarske, gol u polufinalu protiv Velsa. U finalu je bio motivator i selektorPetardaa je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:19BenjooJutub je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:06Niko nije bolje igrao LP od njega, a koliko znam LP je turnir. A btw katastrofalno je odigrao EP 2016, nema govora![]()
Odlican je bio sa jednim golom u nokaut fazi, i sto su na supacki nacin prosli onako jadnu grupu kao treci. A pravilo izmisljeno jer je doticni gospodin ispao u grupi na SP 2014 pa nedaj boze da mu se to desi i na EURUtolike godine su samo 2 repke prolazile , i bas onda kada je on ispao u grupi to pravilo se mijenja
![]()

Ubi ovaj jedan te isti ritam u glavu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jedva se ceka neka losa utakmica da se serucka. Da je nama 5% njegovog uspjeha i dostignuca.BenjooJutub je napisao/la: ↑24 nov 2022, 17:17Lik nakon 15 godina ima slabu polusezonu i postane predmet ismijavanja. Jbt Messi zadnje dvije godine nije ni blizu nivoa na kojem je bio ranije pa se ne pljuje toliko.
Eto ostalim igraci ma svejedno sto su sa njim u ekipi, ne znaci im nista. Nesto slicno kao Ibra prosle sezone kad njegovi uzese skudeto. To su oni isti sto pljuju po Dzeki kad ne zabije na utakmici.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Ronaldo nije talenat kao Messi ili Ronaldinho ali je za razliku od vecine igrača disciplinovan,marljiv i uz sve to imao je veliku sreću da ga trenira Alex Ferguson kad je bilo najjvaznije za njega kao igrača... Da je naletio ko Felix na trenera..vjerovatno nikad ne bi postigao to sto jeste...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ode i ovo na 0:0 haman
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
E hebem ti trubu i majku
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.