Dok recimo Miloš Šestić nije

Dok recimo Miloš Šestić nije
Richarlison ima muda. Jesus je soft. Mislim da se time vodio.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 nov 2022, 19:09Hebo ti ovaj Totshitov igrac u pakaš, smrade senilni
Taj kloc dominira u dresu Brazila vec duzi period, redovan starterbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 19:07Meni je fascinantnije što igra ovaj kloc iz Barcelone ispred Rodryga, Asmira Suljića i Martinellija
Nisam vidio sebičnijeg igrača odavno. Tri situacije je na kraju upropastio.
Ma znalo se za Richarlisona, gura ga mjesecima.Finn je napisao/la: ↑24 nov 2022, 19:13Taj kloc dominira u dresu Brazila vec duzi period, redovan starterbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 19:07Meni je fascinantnije što igra ovaj kloc iz Barcelone ispred Rodryga, Asmira Suljića i Martinellija![]()
Samo je Richa ovdje iznenadjenje.
Richarlison trpa za Brazil u zadnje vrijemeFinn je napisao/la: ↑24 nov 2022, 19:13Taj kloc dominira u dresu Brazila vec duzi period, redovan starterbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 19:07Meni je fascinantnije što igra ovaj kloc iz Barcelone ispred Rodryga, Asmira Suljića i Martinellija![]()
Ja se pitam ko je lik. I sad vidim igra u **** Milanu. Pa tamo je kvalitet los haman ko u Farmerligi.
Onda moja greška, ma ovo izgleda prebrutalno, razočarat ću se ako ne budu igrali atraktivno i brazilski.Lillard je napisao/la: ↑24 nov 2022, 19:15Richarlison trpa za Brazil u zadnje vrijemeFinn je napisao/la: ↑24 nov 2022, 19:13Taj kloc dominira u dresu Brazila vec duzi period, redovan starterbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 19:07
Meni je fascinantnije što igra ovaj kloc iz Barcelone ispred Rodryga, Asmira Suljića i Martinellija![]()
ima i ona izmišljotina sa kačketom dok je igrao za čelzi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.