Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Facasplaca
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Facasplaca » 18 feb 2011, 17:39

Al najsmjesnije kad se stadose radovati na kraju utkamice arsenalovi igraci :lol: ko kad im ta pobjeda nad barcom najveci podvig zadnje pola decenije :lol:

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 feb 2011, 17:39

Pa romario ja ni sam ne znam šta da odgovorim na tvoje gluposti.Ti si očito utakmicu vidio drugacije od vecine nas.
Arsenal je dominirao prvih 15 minuta,onda je barsa preuzela incjativu i imala sansu preko mesija,zatim u 25 minuti arsenal na ubacivanje fabregasa prema van persiju,ali spašava cini mi se abidal kad izbacuje glavom.U iducem napadu vi dolazite do vodstva,i onda smo mi imali još jednu odlicnu priliku preko van persija koji je šutao pored gola iz odlične pozicije.Kako ti ne možeš da shvatiš da je van pesri majstor u šta nas je uvjerio i onim golom.Ja sam u prvi trenutak kad je ošutao mislio da ide lopta prema bentneru,kad ono ode u mrežu. :mrgreen:
On je takav igrac kojem treba vrlo malo prostora i zabi će ga iz nemoguće pozicije.
Definitivno vi ste bili bolji u prvom poluvremenu.U drugom poluvremenu mi smo krenuli sa početnim pritiskom koji nije urodio plodom,i onda smo malo posustali,jer se nismo smjeli upustiti u konstantne napade.I sad ti misliš da arsenal nije mogao napraviti jaci pritisak,ali nije ista stvar otvoriti se potpuno protiv barse ili nap.protiv vigana ili šta ja znam koga....I onda ste vi imali onu šansu preko mesija,i onda smo mi počeli sa pritiskom uvođenjem aršavina i na kraju se taj rizik isplatio.
U DRUGOM POLUVREMENU VI STE JEDINO BILI BOLJI U POSJEDU LOPTE,A NASI SU VAS PROČITALI I ODLICNO ZATVARALI U ODBRANI I TU JE KRAJ PRICE

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 17:42

Facasplaca je napisao/la:Al najsmjesnije kad se stadose radovati na kraju utkamice arsenalovi igraci :lol: ko kad im ta pobjeda nad barcom najveci podvig zadnje pola decenije :lol:
radovali su se i nakon pobjede nad leedsom, i nakon pobjede na chelseaom, i nakon pobjede nad ipswichom :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 18 feb 2011, 17:46

Pa zar nije uspijeh pobijediti strasnu Barselonu?
normalno je da ce slaviti

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 17:47

ensadek je napisao/la:Pa romario ja ni sam ne znam šta da odgovorim na tvoje gluposti.Ti si očito utakmicu vidio drugacije od vecine nas.
Arsenal je dominirao prvih 15 minuta,onda je barsa preuzela incjativu i imala sansu preko mesija,zatim u 25 minuti arsenal na ubacivanje fabregasa prema van persiju,ali spašava cini mi se abidal kad izbacuje glavom.U iducem napadu vi dolazite do vodstva,i onda smo mi imali još jednu odlicnu priliku preko van persija koji je šutao pored gola iz odlične pozicije.Kako ti ne možeš da shvatiš da je van pesri majstor u šta nas je uvjerio i onim golom.Ja sam u prvi trenutak kad je ošutao mislio da ide lopta prema bentneru,kad ono ode u mrežu. :mrgreen:
On je takav igrac kojem treba vrlo malo prostora i zabi će ga iz nemoguće pozicije.
Definitivno vi ste bili bolji u prvom poluvremenu.U drugom poluvremenu mi smo krenuli sa početnim pritiskom koji nije urodio plodom,i onda smo malo posustali,jer se nismo smjeli upustiti u konstantne napade.I sad ti misliš da arsenal nije mogao napraviti jaci pritisak,ali nije ista stvar otvoriti se potpuno protiv barse ili nap.protiv vigana ili šta ja znam koga....I onda ste vi imali onu šansu preko mesija,i onda smo mi počeli sa pritiskom uvođenjem aršavina i na kraju se taj rizik isplatio.
U DRUGOM POLUVREMENU VI STE JEDINO BILI BOLJI U POSJEDU LOPTE,A NASI SU VAS PROČITALI I ODLICNO ZATVARALI U ODBRANI I TU JE KRAJ PRICE

heh, opet prvih 15 minuta, a prilika messija bila u 12. minuti, i poslije toga ste imali te dvije tri konre samo, al ljudi boziji ne znam majke mi jestel vi ludi ili nemate pojma o fudbalu pa ne kontate sta znaci sto posto prilika, ili ste toliko isfrustrirani bili zbog nemoci arsenala da svaki prelazak centra brojite kao priliku.

i to drugo poluvrije za koje kazete da ste bili bolji, najmanje ste tri komada mogli primiti samo u drugom dijelu, al ajd, hebe se meni vise, zbrajajte i oduzimajte kako hocete

Sto se tice radovanja, meni najsimpaticniji detalj na utakmici bilo je radovanje golmana Arsenala, nekko mi je drag lik, nadam se da ce postati svjetska klasa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 feb 2011, 17:48

Facasplaca je napisao/la:Al najsmjesnije kad se stadose radovati na kraju utkamice arsenalovi igraci :lol: ko kad im ta pobjeda nad barcom najveci podvig zadnje pola decenije :lol:
pa nece tugovat :roll:
Rođen s tobom da budem

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 17:52

slusaj romario, prvo ovdje jedino ispadas ti taj koji nije gledao utakmicu, prvo ti igra puyol pa onda sa ovim svojim izjavama jos dodatno dokazujes da si se isao ubiti kockom secera i vodom zbog dominacije Arsenala.. Jack Wilshire pokazao liku starijem od njega tacno 12 godina kako se igra fudbal i meni dovoljno :D
Celik!3,2,2.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 feb 2011, 18:03

Romario
Trebao si ti još jednom otici i pogledati snimak utakmice(barem drugo poluvrijeme),pa možda bi i davao malo objektivnije komentare.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 18:13

ensadek je napisao/la:Romario
Trebao si ti još jednom otici i pogledati snimak utakmice(barem drugo poluvrijeme),pa možda bi i davao malo objektivnije komentare.
pregledao je romarioo, pregledaj ti buraz pa se preispitaj, pa ces vidjeti da je romario samo cinjenice iznosio

i ne kontam sta ste se nafurali, i zasto mislite da mi koji navijamo za barsu nesto tugujemo ili da nam je krivo, i9 ovako mi imamo sjajan rezultat i ne sumnjamo uopste u to da cemo vas na domacem terenu dobiti i to sa dosta golova, ako arsenal bude igrao lose kao u prvoj utakmici, tj ako dozvoli onoliki broj sansi pred svojim golovom, bice to masakriranje simpaticnog golmana Sceznog
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 18:18

Pa da bice kao i masakr u prvoj utakmici, rvp sam je imao prilika koliko i barca, uostalom sto si se ti nafurao na Barcu kao najveci tim svih vremena kad nisu, pa u zadnjih 9 utakmica ni jednom nisu pobijedili(gostujucih LP ) :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 feb 2011, 18:20

Volim kad su ovako samouvjereni,samo nek vam to raste :lol: :lol: kakko se pred utakmicu u londonu govorili da nam petica ne gine sad govorite da nam 10 ne gine :lol: :lol: pa cemo vidjet
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 18:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da bice kao i masakr u prvoj utakmici, rvp sam je imao prilika koliko i barca, uostalom sto si se ti nafurao na Barcu kao najveci tim svih vremena kad nisu, pa u zadnjih 9 utakmica ni jednom nisu pobijedili(gostujucih LP ) :lol: :lol:
Zato sto tako i igramo, u gostima ne pobjedjujemo, al na svojoj avliji masakriramo, vidjeli ste prosle godine, vidjet cete opet
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 18:26

Jest i prosle godine pomogao silvestre, a sta ce ove godine nam nisu retardi u odbrani,a vezni red i napad jos jaci, zar mislis da ce barca proci bez primljenog gola??? pa sa onakvom retardnom odbranom mora primiti gol, ako ne i dva :lol:
Celik!3,2,2.

Na Jednom
Kontakt:

Post Postao/la Na Jednom » 18 feb 2011, 18:28

Kakvo je prepucavanje o statistici, ko je imao više prilika...šta mazlumate bezze..

slika

patrick_9
Kontakt:

Post Postao/la patrick_9 » 18 feb 2011, 18:31

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da bice kao i masakr u prvoj utakmici, rvp sam je imao prilika koliko i barca, uostalom sto si se ti nafurao na Barcu kao najveci tim svih vremena kad nisu, pa u zadnjih 9 utakmica ni jednom nisu pobijedili(gostujucih LP ) :lol: :lol:
Eto sto si neinformisan,a pobjeda u atini protiv panata..to se ne broji seljacino jedna.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 feb 2011, 18:32

Svako ko tvrdi da mi nismo bili bolji taj je neobjektivan i mrzitelj Arsenala, vidi se po sutevima ko je imao vise prilika, price o posjedu pricajte maloj djeci, posjed lopte i uspjesnih dodavanja odbrambenih igraca i golmana sa veznim redom i tako u krug :lol:
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 feb 2011, 18:32

Persie legenda, nekoliko navijača naletilo na njega nekoliko sati nakon tekme. Koji je ovo bog, pravi Goonner, ne glumo zvijezdu nekakvu, prizeman čovjek. Kako ga samo volim, definitivno najdraži igrač nakom Bergkampa. Potisno je Anrija na treće mjesto. :D

[youtube][/youtube]

I još jedna stvar, zamolio bih navijače voljenog nam Arsenala da na ovoj temi ignorišu separatiste i ne ulaze sa njima ni u kakvu raspravu jer će isti pomislit da su poželjni i nastavit će da pišu o svom poluklubu na ovoj temi. Znači topnici samo IGNORE, molim vas. ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 18:34

Na Jednom je napisao/la:Kakvo je prepucavanje o statistici, ko je imao više prilika...šta mazlumate bezze..

slika
jaka ti je ovo statistika hehe, po ovome dva-tri ocajna udarca po golu van persija, vrijede vise nego ponisteni cisti gol messija, ili njegova dva promasaja kad je bio jedan na jedan i lopta otisla nekoliko centimetara os stative, a vi svi pišnuli bili jer ste te 3 lopte vec vidjeli u golu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Na Jednom
Kontakt:

Post Postao/la Na Jednom » 18 feb 2011, 18:35

-Paja je napisao/la:Svako ko tvrdi da mi nismo bili bolji taj je neobjektivan i mrzitelj Arsenala, vidi se po sutevima ko je imao vise prilika, price o posjedu pricajte maloj djeci, posjed lopte i uspjesnih dodavanja odbrambenih igraca i golmana sa veznim redom i tako u krug :lol:
O čemu ti pričaš? Ja koliko vidim podjednaki su bili...vrati se malo gore pa pogledaj tu sliku...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 feb 2011, 18:38

Ova statistka ne valja, jer je netacna mjerodavna statistika je ona sluzbena na uefinoj stranici.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.