Baš maloprije drugu poredim taj naš meč sa otvaranja i haman egal tekmu sa Argentincima i ovo sad što Srbi odigraše ko San Marino se brane. Žali bože za onakvom generacijom...
Baš nam to pun **** znači i upravo je tu naš problem, što od tragičnih poraza i neriješenih pravimo pobjede.
Oštećenja/rupture ACL-a, MCL-a i ahilove najćešće(skoro pa u 95% slučajeva) i dolaze onako, bez kontakta ikakvog, jednostavno pokret, doskok i sl.
Ovo, postava bez beka i Pape kojeg je iznenadila nigerijska brzina, su obilježili generaciju.
Baksuzi i to ti je, ko nas je kleo nije dangubio
Isto. Također onaj prvi baraž sa Portugalom i one prečke.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:30Po meni je ciklus kvala za EP 2012 bio vrhunac te generacije (ako ne racunamo pocetak kvala za sp 2014). Nikad necu prezaliti kradju u Parizu, 10x mi je teze palo od ofsajda. A **** remi od albanije nas kostao na kraju
Muslimovićeva stativa koja se nije ni vidjela u prijenosu, samo jaukanje komentatoraBazinga12345 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:32Isto. Također onaj prvi baraž sa Portugalom i one prečke.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:30Po meni je ciklus kvala za EP 2012 bio vrhunac te generacije (ako ne racunamo pocetak kvala za sp 2014). Nikad necu prezaliti kradju u Parizu, 10x mi je teze palo od ofsajda. A **** remi od albanije nas kostao na kraju
Portugal je za 3 brzine sporiji od ovog Brazila i tu ti leži odgovor kako su ih dobili.
Ok to ali ipak Portugal je kvalitetniji od Srbije i dobrog dijela repki u Europi, na to sam mislio (ipak se radi o reprezentativnom velikanu)
Danas se opijaju po Sarajevu jer ne mogu da se kvalifikuju nigdjeRollingPaper je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:37Ta generacija se opijala i lumpovala po Brazilu, ne znam kolko je tu Safet imao uticaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.