Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
radovali su se i nakon pobjede nad leedsom, i nakon pobjede na chelseaom, i nakon pobjede nad ipswichomFacasplaca je napisao/la:Al najsmjesnije kad se stadose radovati na kraju utkamice arsenalovi igraciko kad im ta pobjeda nad barcom najveci podvig zadnje pola decenije
ensadek je napisao/la:Pa romario ja ni sam ne znam šta da odgovorim na tvoje gluposti.Ti si očito utakmicu vidio drugacije od vecine nas.
Arsenal je dominirao prvih 15 minuta,onda je barsa preuzela incjativu i imala sansu preko mesija,zatim u 25 minuti arsenal na ubacivanje fabregasa prema van persiju,ali spašava cini mi se abidal kad izbacuje glavom.U iducem napadu vi dolazite do vodstva,i onda smo mi imali još jednu odlicnu priliku preko van persija koji je šutao pored gola iz odlične pozicije.Kako ti ne možeš da shvatiš da je van pesri majstor u šta nas je uvjerio i onim golom.Ja sam u prvi trenutak kad je ošutao mislio da ide lopta prema bentneru,kad ono ode u mrežu.![]()
On je takav igrac kojem treba vrlo malo prostora i zabi će ga iz nemoguće pozicije.
Definitivno vi ste bili bolji u prvom poluvremenu.U drugom poluvremenu mi smo krenuli sa početnim pritiskom koji nije urodio plodom,i onda smo malo posustali,jer se nismo smjeli upustiti u konstantne napade.I sad ti misliš da arsenal nije mogao napraviti jaci pritisak,ali nije ista stvar otvoriti se potpuno protiv barse ili nap.protiv vigana ili šta ja znam koga....I onda ste vi imali onu šansu preko mesija,i onda smo mi počeli sa pritiskom uvođenjem aršavina i na kraju se taj rizik isplatio.
U DRUGOM POLUVREMENU VI STE JEDINO BILI BOLJI U POSJEDU LOPTE,A NASI SU VAS PROČITALI I ODLICNO ZATVARALI U ODBRANI I TU JE KRAJ PRICE
pa nece tugovatFacasplaca je napisao/la:Al najsmjesnije kad se stadose radovati na kraju utkamice arsenalovi igraciko kad im ta pobjeda nad barcom najveci podvig zadnje pola decenije
pregledao je romarioo, pregledaj ti buraz pa se preispitaj, pa ces vidjeti da je romario samo cinjenice iznosioensadek je napisao/la:Romario
Trebao si ti još jednom otici i pogledati snimak utakmice(barem drugo poluvrijeme),pa možda bi i davao malo objektivnije komentare.
Zato sto tako i igramo, u gostima ne pobjedjujemo, al na svojoj avliji masakriramo, vidjeli ste prosle godine, vidjet cete opetAllGunsBlazing je napisao/la:Pa da bice kao i masakr u prvoj utakmici, rvp sam je imao prilika koliko i barca, uostalom sto si se ti nafurao na Barcu kao najveci tim svih vremena kad nisu, pa u zadnjih 9 utakmica ni jednom nisu pobijedili(gostujucih LP )![]()
Eto sto si neinformisan,a pobjeda u atini protiv panata..to se ne broji seljacino jedna.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da bice kao i masakr u prvoj utakmici, rvp sam je imao prilika koliko i barca, uostalom sto si se ti nafurao na Barcu kao najveci tim svih vremena kad nisu, pa u zadnjih 9 utakmica ni jednom nisu pobijedili(gostujucih LP )![]()
jaka ti je ovo statistika hehe, po ovome dva-tri ocajna udarca po golu van persija, vrijede vise nego ponisteni cisti gol messija, ili njegova dva promasaja kad je bio jedan na jedan i lopta otisla nekoliko centimetara os stative, a vi svi pišnuli bili jer ste te 3 lopte vec vidjeli u goluNa Jednom je napisao/la:Kakvo je prepucavanje o statistici, ko je imao više prilika...šta mazlumate bezze..
O čemu ti pričaš? Ja koliko vidim podjednaki su bili...vrati se malo gore pa pogledaj tu sliku...-Paja je napisao/la:Svako ko tvrdi da mi nismo bili bolji taj je neobjektivan i mrzitelj Arsenala, vidi se po sutevima ko je imao vise prilika, price o posjedu pricajte maloj djeci, posjed lopte i uspjesnih dodavanja odbrambenih igraca i golmana sa veznim redom i tako u krug
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.