Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Ne znam o čemu pričate, futbol nikad još nije dobio sokeraše u takmičarskoj utakmici.
Koševo Zapad
Obzirom ko je došao do tog cilja i jeste uspjeh.Madagaskar je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:11Ma da,polufinale svjetskog i finale evropskog je nikakav uspjeh
To bi mogla i Bosna postici![]()
Gromtejebo, čovjek ti lijepo objasni i prikaza njihov put do uspjeha
Jel to za veličanje? Možda i jeste kad nisu naučili na bolje
Itscomminghome

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
I ako osvoje iz 58 pokusaja govorit ce Its coming homearmando je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:16Obzirom ko je došao do tog cilja i jeste uspjeh.Madagaskar je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:11Ma da,polufinale svjetskog i finale evropskog je nikakav uspjeh
Itscomminghome![]()

I corava koka ubode zrno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Musiala je za ovog napuhanka Kaka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Madagaskar
Ma sve ste u pravu,polufinale svjetskog i finale eura je katastrofaarmando je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:16Obzirom ko je došao do tog cilja i jeste uspjeh.Madagaskar je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:11Ma da,polufinale svjetskog i finale evropskog je nikakav uspjeh
Itscomminghome![]()
Evo ko sto ovaj damir pise,i da su osvojili ne znaci nista, corava koka nekad ubode zrno

Englezi su u posljednjih 20 godina na velikim takmičenjima od velikih reprezentacija dobili samo Njemačku na prošlom Euru, nema se tu o čemu više raspravljati.
To je deset velikih takmičenja (Euro i SP), dakle na faking deset takmičenja dobio si jednu ozbiljniju reprezentaciju, polufinale SP-a i finale Eura za njih nisu uspjeh nego uspjeh na kub.
To je deset velikih takmičenja (Euro i SP), dakle na faking deset takmičenja dobio si jednu ozbiljniju reprezentaciju, polufinale SP-a i finale Eura za njih nisu uspjeh nego uspjeh na kub.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
BHT bolje da nije dovodio ovog za komentarisanje sudjenja.
Stid me slusati sta covjek govori.
Situaciju kada Hazard vraca loptu i sudija umjesto penala svira ofsajd covjek ovako komentarise:
" Bolje je sto ovdje nije pao gol jer bi se greske zatim vezale jedna na drugu ..." wtf
Stid me slusati sta covjek govori.

Situaciju kada Hazard vraca loptu i sudija umjesto penala svira ofsajd covjek ovako komentarise:
" Bolje je sto ovdje nije pao gol jer bi se greske zatim vezale jedna na drugu ..." wtf
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trebali su Boru Elčića dovesti, kakav je to stručnjakAlanSmith14 je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:21BHT bolje da nije dovodio ovog za komentarisanje sudjenja.
Stid me slusati sta covjek govori.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Madagaskar
Sutra Mehiko salje kuci Messija i drustvance

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa ide promjena od iduceg SP, 48 repki, 16 grupa po 3 repke i onda 16/1.. uglavnom kao nekad na OBN super talentima svi prolazimo daljeakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 nov 2022, 21:54zreo je fudbal itekako za unaprijedjenja
jedini timski sport gdje se vrijeme ne zaustavlja za prekide, jedini timski sport gdje ekipa nije "primorana" napadati, da hoces mozes legalno 90 minuta provesti dodavajuci se u svojoj polovini terena
mijenjaj pravila.

Max Allegri
Pusilic pored onakvog Maguirea igrac utakmice cc
- Trebinjac94
- Kontakt:
Engleska liga je jaka zbog stranaca, a ne zbog domaćih igrača. Tako da ovo što su oni uradili na zadnja dva turnira sa ovim igračima je uspjeh u rangu osvajanja SP-a. Čak bih rekao veće iznenađenje nego finale Hrvatske na prošlom mundijalu.
Blue Train
još samo fali karleuša u žirijuMig_Mig je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:33Pa ide promjena od iduceg SP, 48 repki, 16 grupa po 3 repke i onda 16/1.. uglavnom kao nekad na OBN super talentima svi prolazimo daljeakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 nov 2022, 21:54zreo je fudbal itekako za unaprijedjenja
jedini timski sport gdje se vrijeme ne zaustavlja za prekide, jedini timski sport gdje ekipa nije "primorana" napadati, da hoces mozes legalno 90 minuta provesti dodavajuci se u svojoj polovini terena
mijenjaj pravila.![]()
fifa i slični čine sve da unište fudbal, ali fudbal je toliko popularan da vazda ima dovoljno onih koji prihvataju svako sranje koje im se nametne
Za veliku većinu bi bio, ali ja govorim u kontekstu engleskih rezultata u prošlosti i da je zato ogroman uspjeh.Madagaskar je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:23Za koju reprezentaciju to nebi bio uspjeh?
Hrvati i Francuzi igrali finale u rusiji,pa ispali na euru u osmini finala
Englezi imaju ubjedljivo najmanje uspjeha od svih najjačih evropskih selekcija u proteklih 20 godina, naravno da je njima to veći uspjeh nego Francuskoj, Njemačkoj, Italiji ili Španiji, koji su se naosvajali velikih takmičenja u proteklih 20 godina + odigrali poneko finale, što je znatno bolji uspjeh od Engleske koja otprilike ima rezultate u rangu Hrvatske, dakle ispod nivoa najboljih evropskih selekcija.
Ocjena 5.9 protiv japana i rekordnih 18 izgubljenih lopti.Bundesliga je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:19Musiala je za ovog napuhanka Kaka.
17/4 dueli...jedan dribling..igracina
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 25 nov 2022, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Madagaskar
Koliko god da si osvojio trofeja u proslostiRaonffa je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:37Za veliku većinu bi bio, ali ja govorim u kontekstu engleskih rezultata u prošlosti i da je zato ogroman uspjeh.Madagaskar je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:23Za koju reprezentaciju to nebi bio uspjeh?
Hrvati i Francuzi igrali finale u rusiji,pa ispali na euru u osmini finala
Englezi imaju ubjedljivo najmanje uspjeha od svih najjačih evropskih selekcija u proteklih 20 godina, naravno da je njima to veći uspjeh nego Francuskoj, Njemačkoj, Italiji ili Španiji, koji su se naosvajali velikih takmičenja u proteklih 20 godina + odigrali poneko finale, što je znatno bolji uspjeh od Engleske koja otprilike ima rezultate u rangu Hrvatske, dakle ispod nivoa najboljih evropskih selekcija.
Finale eura/polufinale svjetskog je uspjeh
- Mitrogoool
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Mitrogoool, dana/u 02 dec 2022, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
ŽUTIFKS
-
- Kontakt:
Igracina jasta. Jos cete vi cuti za tog momkaRosicky je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:39Ocjena 5.9 protiv japana i rekordnih 18 izgubljenih lopti.
17/4 dueli...jedan dribling..igracina

I am not yet born; O hear me.
Uspjeh. Naravno čika Lazo. I ne spinuj više.Madagaskar je napisao/la: ↑25 nov 2022, 22:39Koliko god da si osvojio trofeja u proslosti
Finale eura/polufinale svjetskog je uspjeh
Ekipa koja se uvijek favorizuje a igra ovako grozno je za svaku osudu.
Evo ovi njihovi simpatizeri se petljaju u sastav tima, ovaj valja, ovaj treba igrati isl. Traže razlog, ne alibi ( oni realniji) ovog ponovljenog sunovrata uzdignutih zvijezda.
A ti.....?
Ponovi nam još jednom uspjehe te neuspješne nacije

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.