Sve ono što želimo od FarCry-a, jel

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Detroit definitivno jedna od najboljih igara napravljenih i baš mi je žao što sam je samo jednom odigrao jer mi je curica na kraju umrladachodachoni je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:59Prvu sam dva put zavrsio na konzoli. Savrsenstvo od igre.
Đesi moder nisam te prepozno.
Detroit Become Human obavezno odigrat ,i ja sam je zavrsio na najgori moguci ishod...Brokula je napisao/la: ↑15 nov 2022, 12:54Detroit definitivno jedna od najboljih igara napravljenih i baš mi je žao što sam je samo jednom odigrao jer mi je curica na kraju umrladachodachoni je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:59Prvu sam dva put zavrsio na konzoli. Savrsenstvo od igre.![]()
Rally je neigriv bez volana, Heat sam igrao i onako je, nije loša ali prekratka, Formula je Formula...scudetto89 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:22Gejmeri sta je bolje uzeti ili sta vi mi predlazete : Reli, F1 2022, ili NES heat mislim da je on zadnji izasao , uopste igrali iko ovu vrstu igrica?![]()
Ako volis dobru pricu, a nisi igrao Red Dead Redemption 2 onda obavezno igraj jer ta igra ima jednu od najboljih prica ikad i uopsteno je jedna od najboljih igara ikad.
Nisam je igrao, naravno da je u planu, to je moj je omiljeni žanr, a vjerujem i Rockstaru, tako da mislim da će meni to biti čak i najbolja igra ikada.Bundesliga je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:18Ako volis dobru pricu, a nisi igrao Red Dead Redemption 2 onda obavezno igraj jer ta igra ima jednu od najboljih prica ikad i uopsteno je jedna od najboljih igara ikad.
Pa i vjerujem da ce ti biti najbolja igra ikad jer je remek djeloKlare je napisao/la: ↑03 dec 2022, 22:00Nisam je igrao, naravno da je u planu, to je moj je omiljeni žanr, a vjerujem i Rockstaru, tako da mislim da će meni to biti čak i najbolja igra ikada.Bundesliga je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:18Ako volis dobru pricu, a nisi igrao Red Dead Redemption 2 onda obavezno igraj jer ta igra ima jednu od najboljih prica ikad i uopsteno je jedna od najboljih igara ikad.
Ma meni se uglavnom uz pokoji izuzetak sviđaju ove igre sa prilično realnom tematikom kao npr. još Assassin's Creed, Far Cry, Tomb Raider, Max Payne, Watch Dogs itd., ništa ovi svemiri, velike fantastike i fantazije. Meni od Rockstara i Ubisofta nema dalje. Neko će reći svašta za Ubisoft, meni njihov način stvaranja skroz odgovara.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bavariapivo i 11 gostiju.