Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dennis Hadžikadunić
Danas posudba s Malme gotova. Kako i sta dalje? @ReX sta se prica po medijama gore kod vas? Sa Rostovom ima ugovor do ljeta jos kolilo znam. Nadam se da ce naci kakvu solidnu ekipu u ligi petice, Championshipa ili sta u Portugalu.
Malme je bio bas katastrofa, sad koliko je do njega pojma nemam. U repki je bio solidan a prema sofascoru nije nesto slabo ocjenjen u utakmicama za Malme. Sta vise, medju boljim je.
@ReX ovdje sigurno moze vise reci.
Malme je bio bas katastrofa, sad koliko je do njega pojma nemam. U repki je bio solidan a prema sofascoru nije nesto slabo ocjenjen u utakmicama za Malme. Sta vise, medju boljim je.
@ReX ovdje sigurno moze vise reci.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Stičem dojam da će opet igrati u lošijem klubu nego što zaslužuje.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
https://fotbollskane.se/malmo-ff/fotbol ... f-spelare/
Bez obzira na neuspjehe kluba, imao je odličnu individualnu sezonu.
Nek mu je sa srećom, sljedeći korak je jako bitan.
Bez obzira na neuspjehe kluba, imao je odličnu individualnu sezonu.
Nek mu je sa srećom, sljedeći korak je jako bitan.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
ima li sta novo za njega?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pokušati nekako preći u Belgiju ili Holandiju
⚜️~⚜️~⚜️
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
@igrajlopte 🐦
Bio si brzi.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Faca je Josip, ima dobre izvore u i oko Malmea. Expressen opcenito dosta dobri i ne laprdaju previse. Tako da, sigurno u ovome ima dosta istine.
Bice interesantno vidjeti gdje ce otici na zimu. Samo da to bude klub gdje ce igrati..
@igrajlopte 🐦
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Za Italiju idealan, nije on za ove atleticne lige.
Jos bi trebalo biti lakse jer mislim da mu istice ugovor. Klub iz sredine lige petice bi bio pun pogodak za njega. Bitno je da igra redovno. I ako moguce da ne ostane u Malmee.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Beduin
- Kontakt:
Mozda Fiorentina ili Torino, oni vazda balkance "uvoze".
Mada i Atalanta ne bi bilo lose, jer igraju sa 3 stopera, a prosle sezone su ganjali Ahmedhodzica. Ove sezone igraju dobro, upitno je koliko bi imao prostora za minutazu.
Mada i Atalanta ne bi bilo lose, jer igraju sa 3 stopera, a prosle sezone su ganjali Ahmedhodzica. Ove sezone igraju dobro, upitno je koliko bi imao prostora za minutazu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I ja mislim da bi mu to bila idealna sljedeca stanica.marlostanf1eld je napisao/la: ↑26 nov 2022, 13:28Za Italiju idealan, nije on za ove atleticne lige.
@igrajlopte 🐦
Istice s Malmeom ali je vezan za Rostov do ljeta. Valjda mu ne budu pravili neki problem.
@igrajlopte 🐦
Pa vec je rekao da nece nazad u Rostov. Ne ostaje Rostovu nista drugo nego da ga pusti.ReX je napisao/la: ↑26 nov 2022, 13:42Istice s Malmeom ali je vezan za Rostov do ljeta. Valjda mu ne budu pravili neki problem.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
To je tacno, ali jbg ugovor je ugovor. Valjda se i oni nesto pitaju. No, mislim da ce na kraju to sve proci kako treba. Ali nikad se ne zna. I Gigovic je u istoj situaciji. Vidjetcemo gdje ce on otici ili ce ostati u Danskoj gdje su veoma zadovoljni s njim. Malo je reci.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zaslužio je prelazak u ligu 5, toliko podcijenjen štoper.
⚜️~⚜️~⚜️
Sva sreca pa je samo jos do ljeta taj ugovor. Vidjecemo sta ce biti. Italija bi mu odlicno legla.ReX je napisao/la: ↑26 nov 2022, 13:58To je tacno, ali jbg ugovor je ugovor. Valjda se i oni nesto pitaju. No, mislim da ce na kraju to sve proci kako treba. Ali nikad se ne zna. I Gigovic je u istoj situaciji. Vidjetcemo gdje ce on otici ili ce ostati u Danskoj gdje su veoma zadovoljni s njim. Malo je reci.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Cuj veliko interesovanje klubova EPLa, ko da je Gvardiol
satrase se. To se jos ni za Anela ne moze napisati, kamo li Denisa. Neki osrednji klub Ligue1 gdje bi mogao igrati bi bio mjera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gdje god da ide, primarni cilj moraju biti minute.
Ako je istina za EPL, to treba odbiti jer sumnjam da bi se naigrao, a i sigurno su ponude sa dna tablice.
Za njega bi idealna bila Serie A, sporiji tempo, neka Fiorentina ili slican stabilan tim iz gornjeg dijela tabele.
Ako je istina za EPL, to treba odbiti jer sumnjam da bi se naigrao, a i sigurno su ponude sa dna tablice.
Za njega bi idealna bila Serie A, sporiji tempo, neka Fiorentina ili slican stabilan tim iz gornjeg dijela tabele.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, Beduin, DanijelTZ, General505, legendarnadruga i 70 gostiju.