Nemoj da mračiš, popila ti religija 2 komada od Brazila. Opusti se.MunjirkaPFC je napisao/la: ↑26 nov 2022, 14:59Idi u dzamiju pa tamo kukaj do ujutru. Pusti ljude da gledaju i komentarisu FUDBAL! Zaboli me ku*ac i za tvoj islam i koje su religije pojedini igraci i cijele reprezentacije! Hocu da gledam FUDBAL! To je moja religija kada sam na fudbalskom terenu ili kraj ekrana uz fudbal!
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Kako ne postoje jasno definisana pravila, doslovno dobio udarac u nogu od kojeg je pao, to je na svakom dijelu terena faulBenjooJutub je napisao/la: ↑26 nov 2022, 14:58Zato sto izvan 16 metara se ovo ne bi smatralo prekršajem, e to je smiješno. Ne postoje jasno definirana pravila, ide se po slobodnoj procijeni.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 nov 2022, 14:57Oborio ga u šesnaestercu, ovaj izgubio kontrolu nad loptom, zsšto neki misle da nije penal![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sigurno reakcija pravog cestitog muslimanababoedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 15:05ovom prilikom vam želim da se raspadate sutra ujutru do sabaha

Al u qrcu, kakav si licemjer
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BenjooJutub
- Kontakt:
*od kojeg se BACIOMadal je napisao/la: ↑26 nov 2022, 15:08Kako ne postoje jasno definisana pravila, doslovno dobio udarac u nogu od kojeg je pao, to je na svakom dijelu terena faulBenjooJutub je napisao/la: ↑26 nov 2022, 14:58Zato sto izvan 16 metara se ovo ne bi smatralo prekršajem, e to je smiješno. Ne postoje jasno definirana pravila, ide se po slobodnoj procijeni.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 nov 2022, 14:57Oborio ga u šesnaestercu, ovaj izgubio kontrolu nad loptom, zsšto neki misle da nije penal![]()

I to je kao dovoljno da se krene sa teološkim debatama na sportskoj temi

Evo ja napišem sad kako je Šuko judeomrzac i antisemita, hocemo li sad malo raspravljati i o judeizmu kao zaostaloj religiji

- Mitrogoool
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Mitrogoool, dana/u 02 dec 2022, 21:55, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽUTIFKS
Ljudi kojima ovo nije penal trebaju ugasit televiziju. Stajna noga, lopta na metar od igraca, izbijanje ravnoteze plus udarac visoko iznad stopala.
Cak mi je i gol Poljaka sumnjiv. Prvi ubacaj igrac je bio ispred lopte
Cak mi je i gol Poljaka sumnjiv. Prvi ubacaj igrac je bio ispred lopte
Neće, obično je ovakvim grupicama ok biti antisemita.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Apsolutno se nije bacio vec je oboren.
Jezivo je koliko pratite fudbal a pravila ne znate.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Panta79rei
- Kontakt:
E tu slobodnu sudačku procjenu treba ukinuti, a ne puštati sucima da prave cirkus od utakmica.BenjooJutub je napisao/la: ↑26 nov 2022, 14:58Zato sto izvan 16 metara se ovo ne bi smatralo prekršajem, e to je smiješno. Ne postoje jasno definirana pravila, ide se po slobodnoj procijeni.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 nov 2022, 14:57Oborio ga u šesnaestercu, ovaj izgubio kontrolu nad loptom, zsšto neki misle da nije penal![]()
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Ma nije Šuko islamofob, nego stara lijenčina, mrsko mu izgovarati ova arapska imena al ovaj al onaj. Znam da se jednom žalio na Koreju i Island.
ne, trebao se jos nagu ziti jednom evanderu koji mu je religiju nazvao zaostalom hahaharden je napisao/la: ↑26 nov 2022, 15:09Sigurno reakcija pravog cestitog muslimanababoedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 15:05ovom prilikom vam želim da se raspadate sutra ujutru do sabaha
ili pustiti da ga kolje kao 90-tih samo sto je pripadnik te zaostale religije.
Ma nemaju ljudi sabura,odmah tuca na forumu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa ako se u 16m ne svira ocigledan faul koji je glup i na glupoj poziciji ali ipak faul to upravo i uvodi slobodnu sudijsku procjenu koju bi vi ukidaliPanta79rei je napisao/la: ↑26 nov 2022, 15:11E tu slobodnu sudačku procjenu treba ukinuti, a ne puštati sucima da prave cirkus od utakmica.BenjooJutub je napisao/la: ↑26 nov 2022, 14:58Zato sto izvan 16 metara se ovo ne bi smatralo prekršajem, e to je smiješno. Ne postoje jasno definirana pravila, ide se po slobodnoj procijeni.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 nov 2022, 14:57Oborio ga u šesnaestercu, ovaj izgubio kontrolu nad loptom, zsšto neki misle da nije penal![]()
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
jeb.ala vas sviju i politika i religija i nacionalizam i sve ostalo, svaku temu sje.bete
- BenjooJutub
- Kontakt:
U ratu je zaklan svako ko je nosio grb Armije BiH, bez obzira da li je musliman, pravoslavac, budista.... Tako da...babino je napisao/la: ↑26 nov 2022, 15:12ne, trebao se jos nagu ziti jednom evanderu koji mu je religiju nazvao zaostalom hahaharden je napisao/la: ↑26 nov 2022, 15:09Sigurno reakcija pravog cestitog muslimanababoedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 15:05ovom prilikom vam želim da se raspadate sutra ujutru do sabaha
ili pustiti da ga kolje kao 90-tih samo sto je pripadnik te zaostale religije.
Opet retardirani kratki korner 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
u pravu si, pogotovo u srebrenici.BenjooJutub je napisao/la: ↑26 nov 2022, 15:15U ratu je zaklan svako ko je nosio grb Armije BiH, bez obzira da li je musliman, pravoslavac, budista.... Tako da...
ja necu vise, sad idem navijati za poljsku jer sam prognozirao 2 poraza arapa i ispadanje iz grupe:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.