Po liniju sa nje svaki i da se trči kao ludo.
Da ima i on,mislio sam na Pavarda.
A gdje će sa Dybalom? Realno nema mjesta za Dybalu, Messija i Di Mariju na terenu u isto vrijeme. Teoretski mogu, ali onda neko od njih mora igrati devetku ili lijevo krilo što je odmah manja opasnost.leo1946 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 19:14Generalno je ovo bas los sastav argentine.. I dalje mi nije jasno zasto dybala ne igra? Znam da je bio povrijedjen pred pocetak ali oporavio se valjda.. Za mene sigurno moguca prevaga kod njihbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 18:59Montiel i Acuna za Sevillu, ne mozes mi rec da pratis Fudbal a da ne znas barem za Acunu.RollMan je napisao/la: ↑26 nov 2022, 18:57Argentina XI: Martínez; Montiel, Otamendi, Lisandro Martínez, Acuña; De Paul, Guido Rodríguez, Mac Allister; Messi; Di Maria, Lautaro Martínez.
Mexico XI: Ochoa; K.Álvarez, Araújo, Moreno, Montes, Gallardo; Guardado, Herrera, Chávez; Lozano, Vega.
Gdje igraju ovi Montiel, Acuna , Guido za Argentinu?![]()
Guido za Betis
Ma imali su lagane protivnike. Saudija je jaca od one buranije.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 nov 2022, 20:01Pa ovo, nije valjda on razlika između 36 utakmica bez poraza i gubljenja od Saudije? On je sasvim solidan, ali nije sad neki WC igrač.
Brazil u finalu Cope?Qatar22 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 20:05Ma imali su lagane protivnike. Saudija je jaca od one buranije.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 nov 2022, 20:01Pa ovo, nije valjda on razlika između 36 utakmica bez poraza i gubljenja od Saudije? On je sasvim solidan, ali nije sad neki WC igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.