Grupa E u kojoj Nijemci već sutra mogu ispasti i grupa F u kojoj se ništa ne zna.
spominjano je da su osam puta zaredom ispali u 1/8 finala, Meksikanci pricaju o nekoj kletvi, ovo ono, a ja se cudim kako su prosli 8 puta zaredom grupu na SP, mislim da na to trebaju biti ponosni a ne spominjati neku nesrecu
Ma ne vjerujem da Arabija može dobiti Meksiko, zato kažem igra im i bod.milanist je napisao/la: ↑26 nov 2022, 21:54Kako mislis da im igra i bodRaonffa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 21:52Ma Poljska je realno još gora od Meksika, sumnjam da oni mogu dobiti Argentince u utakmici gdje Argentini igra i bod.
Poljaci imaju gore 'kreativce' u sredini od Argentine, krila suštinski nemaju nikako, a od bekova jedino je Cash pristojna opcija. Žali bože što Lewa i Zielinski igraju u onoj ekipi![]()
Poljaci imaju 4. Arabija ako dobije Meksika imat ce 6, a u slucaju remija Poljske i Argentine, messi moze kuci
![]()
Ma jbg drug sve je moguce, kad su dobili Argentinu ko zna mozda ponove slicnu utakmicu i dobiju i MeksikoRaonffa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 22:00Ma ne vjerujem da Arabija može dobiti Meksiko, zato kažem igra im i bod.milanist je napisao/la: ↑26 nov 2022, 21:54Kako mislis da im igra i bodRaonffa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 21:52Ma Poljska je realno još gora od Meksika, sumnjam da oni mogu dobiti Argentince u utakmici gdje Argentini igra i bod.
Poljaci imaju gore 'kreativce' u sredini od Argentine, krila suštinski nemaju nikako, a od bekova jedino je Cash pristojna opcija. Žali bože što Lewa i Zielinski igraju u onoj ekipi![]()
Poljaci imaju 4. Arabija ako dobije Meksika imat ce 6, a u slucaju remija Poljske i Argentine, messi moze kuci
![]()
Jer ako se prvo gleda gol razlika pa međusobni onda Argentina ide dalje sa dva iksa u zadnjem kolu i Arabiji pobjeda nad Argentinom praktično ne znači ništa. Glupo je pravilo da se prvo gleda gol razlika pa međusobni, al' dobro to je FIFA-in sistem, UEFA je druga stvar
PS: Arabiji svaka čast al' ako su uspjeli izgubiti od Poljske mislim da ne mogu dobiti ni Meksiko koji je bolja ekipa od Poljske bez obzira na večerašnju partiju protiv Gaučosa. Pogotovo što i Meksiko ima neku svoju računicu za prolaz koja nije baš sad nemoguća za ostvariti.
Pa imaju Mexe dobre sanse za prolaz, dobiju Arabiju a Arg poljsku.Raonffa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 22:00Ma ne vjerujem da Arabija može dobiti Meksiko, zato kažem igra im i bod.milanist je napisao/la: ↑26 nov 2022, 21:54Kako mislis da im igra i bodRaonffa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 21:52Ma Poljska je realno još gora od Meksika, sumnjam da oni mogu dobiti Argentince u utakmici gdje Argentini igra i bod.
![]()
Jer ako se prvo gleda gol razlika pa međusobni onda Argentina ide dalje sa dva iksa u zadnjem kolu i Arabiji pobjeda nad Argentinom praktično ne znači ništa. Glupo je pravilo da se prvo gleda gol razlika pa međusobni, al' dobro to je FIFA-in sistem, UEFA je druga stvar
PS: Arabiji svaka čast al' ako su uspjeli izgubiti od Poljske mislim da ne mogu dobiti ni Meksiko koji je bolja ekipa od Poljske bez obzira na večerašnju partiju protiv Gaučosa. Pogotovo što i Meksiko ima neku svoju računicu za prolaz koja nije baš sad nemoguća za ostvariti.
Male šanse mora dobiti 2 ili 3 razlikealemsa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 22:03Pa imaju Mexe realne sanse za prolaz, ako dobiju Arabiju a Arg poljsku.Raonffa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 22:00Ma ne vjerujem da Arabija može dobiti Meksiko, zato kažem igra im i bod.
Imali su sjajnu generaciju zadnjih 10-15 godina Markez i sl su igrali trista godinaakisarajevo92 je napisao/la:a ja se cudim kako su prosli 8 puta zaredom grupu na SP, mislim da na to trebaju biti ponosni a ne spominjati neku nesrecu![]()
Zavisno koliko ce Arg dobit Poljake.bordobijeli je napisao/la: ↑26 nov 2022, 22:04Male šanse mora dobiti 2 ili 3 razlikealemsa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 22:03Pa imaju Mexe realne sanse za prolaz, ako dobiju Arabiju a Arg poljsku.Raonffa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 22:00
Ma ne vjerujem da Arabija može dobiti Meksiko, zato kažem igra im i bod.
Fakat. Doduše u Brazilu 2014 je stvarno nesreća. Nekad pred kraj izjednačili Holanđani i onda dajv Robbena u zadnjoj minuti za penal.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 21:57spominjano je da su osam puta zaredom ispali u 1/8 finala, Meksikanci pricaju o nekoj kletvi, ovo ono, a ja se cudim kako su prosli 8 puta zaredom grupu na SP, mislim da na to trebaju biti ponosni a ne spominjati neku nesrecu![]()
sa 4 razlike sigurno prolaze bez obzira šta drugi naprave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.