Argentinski golman Emiliano Martinez govorio je o šokantnom porazu svoje ekipe od Saudijske Arabije rezultatom 2:1, priznavši da je na kraju završio kod psihologa.
Bivši čuvar mreže Arsenala priznao je da je "patio" nakon što je primio dva gola iz jedina dva udaraca u okvir gola.
"Mnogo sam patio od utorka. Razgovarao sam sa našim psihologom, jer je Saudijska Arabija šutirala dva puta u okvir gola i oba puta sam primio golove. Iza sebe imam 45 miliona Argentinaca koje sam iznevjerio i trebao sam dati više", kazao je Martinez.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Madagaskar
Pravednije je da se gleda međusobni omjer ali je zanimljivije kad se gleda gol razlika. Da se gledala gol razlika zadnje kolo grupne faze Lige Prvaka ove godine bi bilo daleko interesantnije.Raonffa je napisao/la: ↑27 nov 2022, 13:12Da, to su pravila FIFA-e. I u kvalifikacijama za Svjetsko se gleda prvo gol razlika pa tek onda međusobni, dok UEFA prvo gleda međusobni duel što je i logičnije.THEC je napisao/la: ↑27 nov 2022, 13:10https://soccer.nbcsports.com/2022/11/27 ... world-cup/
Je li realno da se medjusobni duel izmedju dvije ili vise reprezentacija nece gledati nego ide prvo ukupna gol razlika ??
Ja ovdje podržavam FIFA ispred UEFA.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Ali čekaj, ako Njemačka, Japan i Kostarika budu imali po 3 boda, gleda li se koliko je tko izgubio od Španjolske ili je to nebitno?
gleda se na kraju ukupna gol razlika, pa ako je ista, gleda se ko je dao vise golova pa ako je i to isto onda se gleda medjusobni duel, u biti tu bi ga Kostarika u startu pusila radi onih 0-7 od SpanijeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 13:34Ali čekaj, ako Njemačka, Japan i Kostarika budu imali po 3 boda, gleda li se koliko je tko izgubio od Španjolske ili je to nebitno?
Pyro is not a crime !
Evo i na ovom svjetskom prvenstvu se vidi prednost FIFA pristupa jer još nije ispao niko sem Katara a prošla je dalje samo Francuska.
Gol razlika>međusobni omjer svaki dan
Gol razlika>međusobni omjer svaki dan
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Treba Hrvatska dobro oznojit guyicu da uopste prodje grupu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 13:28Pa logično ti je da je Hrvat više priželjkivao Japan?![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
E pa to, znači uspoređujemo Japan i Njemačku.
Njemačka bi trebala uzeti Kostariku par golova razlike... Tako da je najvjerojatnije da će oni biti drugi.
Naravno, ja pričam u slučaju prolaza. A bit će yebeno ova dva kola.
Danas svi imaju svoje psihologe i svi koriste nekakve terapije a nikad više psihičkih problema.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 13:33Argentinski golman Emiliano Martinez govorio je o šokantnom porazu svoje ekipe od Saudijske Arabije rezultatom 2:1, priznavši da je na kraju završio kod psihologa.
Bivši čuvar mreže Arsenala priznao je da je "patio" nakon što je primio dva gola iz jedina dva udaraca u okvir gola.
"Mnogo sam patio od utorka. Razgovarao sam sa našim psihologom, jer je Saudijska Arabija šutirala dva puta u okvir gola i oba puta sam primio golove. Iza sebe imam 45 miliona Argentinaca koje sam iznevjerio i trebao sam dati više", kazao je Martinez.
Možeš misliti neki sportaš prije 20 godina ide psihologu, to je vazda za muškarce bila sramota. Nešto kao Toni Soprano.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ne znas ti bez Chasea i trinestice maknuti.DRHAUSE je napisao/la: ↑27 nov 2022, 13:39Danas svi imaju svoje psihologe i svi koriste nekakve terapije a nikad više psihičkih problema.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 13:33Argentinski golman Emiliano Martinez govorio je o šokantnom porazu svoje ekipe od Saudijske Arabije rezultatom 2:1, priznavši da je na kraju završio kod psihologa.
Možeš misliti neki sportaš prije 20 godina ide psihologu, to je vazda za muškarce bila sramota. Nešto kao Toni Soprano.
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 27 nov 2022, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Idemo Marokanci i Kanađani
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Dobro se ikako Belgijanci naloze igrat s obzirom kakva im je himna
Mislim da nas u nastavku dana cekaju vrlo zanimljivi mecevi. Maroko moze biti vrlo nezgodan i mislim da danas moze do pozitivnog rezultata, dalje Kanada - Hrvatska tu je 50-50 po meni uzimajuci u obzir kvalitet i psiholoski momenat, a u trecem ocekujem da Nijemci budu pravo zagrijani da pomrse racune Spancima posebno imajuci na umu danasnju cinjenicu da su Kostarikanci ostavrili pobjedu te im otvorili put cak i u nekom scenariju kiksa sa Spancima. Sve u svemu, moglo bi biti zanimljivo 

Ova zenska haman svaku tekmu sudi 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
ovaj Onana je neka teška prevara s godinama, nema šanse da ima 20 godina, a još s obzirom na to da je rođen u Senegalu, sve je jasno.
Sramota je da Belgija nema boljeg špica od Batschuayija, šta je sa Origijem? Isto tako i da im i dalje u odbrani u 2022. godini igraju Alderwield i Vertonghen je bruka, pa samo im još Vermaelen fali i full dom penzionera u prvih 11
Sramota je da Belgija nema boljeg špica od Batschuayija, šta je sa Origijem? Isto tako i da im i dalje u odbrani u 2022. godini igraju Alderwield i Vertonghen je bruka, pa samo im još Vermaelen fali i full dom penzionera u prvih 11
-
- Kontakt:
Mogli su ubaciti i Kompanyja i Fellainija 

Idemo žutiii 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako para uši ovo izgovaranje komentatora kevin de brAjne 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.