Nema ga 2 godine nigdje na sceni sad odigra jednu ok utakmicu i odma klasa haha
Ok igrac ali kakva klasa, ja navijaca neko zabije gol ili da asistenciju odma najbolji igrac.
DRHAUSE je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:55Još u Anderlehtu su ga prozivali da je lažirao datum rođenja ali vadio se na rasizambaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:49Hoće to kad slažeš 6-7 godinaJoš godina karijere i kapak, možda arabija/mls
. Evo ga sad sa "30" jedva hoda
.
Ma nema Hrvatska selektora, potrefilo mu se u Rusiji i misli svako ce, ne znam sto Hrvati ne probaju nekog stranog trenera na ovsko dobre generacije vecinom su tanki strucnjaci na klupiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:57Zar je Belgija ovako loša?![]()
Hrvatska ih MORA uzeti.
zli jezici bi rekli da nemaju elana jer ne nose LGBT trakeferroviere87 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:57Europske reprezentacije bez emocija igraju, sve nešto bezvoljno, mrtvo
Vjerovatno je bar 4-5 godina stariji.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:01DRHAUSE je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:55Još u Anderlehtu su ga prozivali da je lažirao datum rođenja ali vadio se na rasizambaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:49
Hoće to kad slažeš 6-7 godinaJoš godina karijere i kapak, možda arabija/mls
.
![]()
Pa bas zato sto je zadnja sa Belgijom, mislim da ce Belgijanci se dozvat i mislim da ce bas zapeti da dobiju to.
Potrefilo mu se da se plasira na svako veliko natjecanje, svaki put prođe grupu, čak i dođe do finala SP-a. Osvoji grupu Lige nacija.legenda reala je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:02Ma nema Hrvatska selektora, potrefilo mu se u Rusiji i misli svako ce, ne znam sto Hrvati ne probaju nekog stranog trenera na ovsko dobre generacije vecinom su tanki strucnjaci na klupiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:57Zar je Belgija ovako loša?![]()
Hrvatska ih MORA uzeti.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:01DRHAUSE je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:55Još u Anderlehtu su ga prozivali da je lažirao datum rođenja ali vadio se na rasizambaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:49
Hoće to kad slažeš 6-7 godinaJoš godina karijere i kapak, možda arabija/mls
.
![]()
Ne prate Chelsea pa ne znaju. I corava koka zrno ubode.f0rest1946 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:01Nema ga 2 godine nigdje na sceni sad odigra jednu ok utakmicu i odma klasa haha
Ok igrac ali kakva klasa, ja navijaca neko zabije gol ili da asistenciju odma najbolji igrac.
Napravis ga i podignes na noge i ono te vrijeđa. Kud te ne izdrkah u saksiju bivole neotesani
Pa da sa onakvom ekipom nista ne izbori to bi bilo za lomace. Takticki sterilan trener koji nema osjecaj prema kome kako igrati.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:03Potrefilo mu se da se plasira na svako veliko natjecanje, svaki put prođe grupu, čak i dođe do finala SP-a. Osvoji grupu Lige nacija.legenda reala je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:02Ma nema Hrvatska selektora, potrefilo mu se u Rusiji i misli svako ce, ne znam sto Hrvati ne probaju nekog stranog trenera na ovsko dobre generacije vecinom su tanki strucnjaci na klupiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:57Zar je Belgija ovako loša?![]()
Hrvatska ih MORA uzeti.
Nadam se da nastavlja i danas.
Pogledaj situaciju prije njegovog dolaska.inzomni je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:09Pa da sa onakvom ekipom nista ne izbori to bi bilo za lomace. Takticki sterilan trener koji nema osjecaj prema kome kako igrati.
Njemu Livaja tek danas starta a ni to nije garantovano.
Ono u Rusiji je najbolja generacija repke ikada i to se ponovit vise nece. Preraspolozeni Modric, Perisic, Mandzo i Reba. Protiv Engleske je cak i Pivaric izgledo dobro.
Strani trener neće stavljati one koji "moraju" igrati. Dalić je poslušnik i demagog koli nema pijma o taktici i ima puno više sreće nego pameti.legenda reala je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:02Ma nema Hrvatska selektora, potrefilo mu se u Rusiji i misli svako ce, ne znam sto Hrvati ne probaju nekog stranog trenera na ovsko dobre generacije vecinom su tanki strucnjaci na klupiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:57Zar je Belgija ovako loša?![]()
Hrvatska ih MORA uzeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.