Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Davies će biti zayeban.
Opet Kramaric hahahahahah
Ivajlo ti si za ovog Ancelotti
Ivajlo ti si za ovog Ancelotti
- Beduin
- Kontakt:
Kazu da nema glupog pitanja, nego samo glup odgovor. A glupe odgovoru daju glupi ljudi. Ne moram ponavljati da je tvoj odgovor glup.
A sad jos i pokusaj onih starih seljackih fora. Amebe se crvene pored tebe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa za Kramarica i jeste ovo dobar protivnik,Kramaric je fula protiv Maroka.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
- CROtorious
- Kontakt:
Jedino sto mi se ne svida je sto ce nam na desnoj strani bit propuh. 3-4-3 na samog Juranovica.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
De ne citiraj ga taman mi je na Ignor listi, da ne moram ovo čitati

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Veznjaci neka igraju više obranu, a Livaja spušta na krila za kontre.CROtorious je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:15Jedino sto mi se ne svida je sto ce nam na desnoj strani bit propuh. 3-4-3 na samog Juranovica.
Ali ovo je utakmica više za Oršića nego Kramarića...
- Panta79rei
- Kontakt:
Davis ide na njega. Bit će tu svašta.CROtorious je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:15Jedino sto mi se ne svida je sto ce nam na desnoj strani bit propuh. 3-4-3 na samog Juranovica.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Kramaric prije Petkovica je fula protiv svake moguce ekipe, plus Livaja krilo ispred Orsica i Majera. Ako bude 4-4-2 a vjerovatno ce biti tako Hrvati ce imati bas dizelasku ekipu koja protiv rastrcane Kanade bi mogla imati velikih problema.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mozda je ovom svjetskom falilo malo boljih utakmica, ali nikad nismo imali ovako zakomplikovane grupe.
Trenerima se obija od glavu njihova opreznost te neimanje muda da napadnes rezultat
Trenerima se obija od glavu njihova opreznost te neimanje muda da napadnes rezultat
-
- Kontakt:
4-3-3, Livaja polušpic
Ma hocu da kazem ovo je protivnik koji izlazi sa puno igraca naprijed nesto slicno sto ima i u Hoffeu,zbog toga mislim da je dobra opcija danas.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisam gledao tekmu fkt, kako je odigrao najbolji veznjak svijeta?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Beduin
- Kontakt:
Jel to onaj tupan sa teme repke, imao je i drugi nick pa banovan? Cini mi se da se sjecam i ovog nicka, glup kao i korisnik mu.emir18 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:16De ne citiraj ga taman mi je na Ignor listi, da ne moram ovo čitati![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Panta79rei
- Kontakt:
I Dalić mora iskoristiti svih 5 izmjena da bi održao ritam i svježinu ekipe, a ne da cijedi igrače i pravi 3. izmjenu u 85. minuti.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:17Veznjaci neka igraju više obranu, a Livaja spušta na krila za kontre.CROtorious je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:15Jedino sto mi se ne svida je sto ce nam na desnoj strani bit propuh. 3-4-3 na samog Juranovica.
Ali ovo je utakmica više za Oršića nego Kramarića...
Problem je što on nema osjećaja za pravodobne izmjene i korekcije u igri ako nešto ne ide.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Zasto je ovako dobra kvota na hrvatsku, mislim 2.4 pa zati se molis kod ovakvih tekmi?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Čestitke Marokancima, ne može ova Belgija igraju ljudi kao da im je po 50 godina, nikakve volje, nikakve energije, brzine, baš baš pretanko. Mogli bi oni letiti sa ovog prvenstva već u grupi vrlo lako.
Što se tiče Hrvatske, Kovačić i Modrić večeras ključni igrači za njih, pogotovo Kovačić jer će Luka odigrati na svom ustaljenom nivou vjerovatno.
Kanada ako bude igrala kao protiv Belgije, moglo bi ih to baš al' baš skupo koštati ukoliko Mateo bude na nivou, jer objektivno Kovačić na nivou i Modrić su vjerovatno najbolji par veznjaka na svijetu koji mogu iznositi loptu pod protivničkim presingom.
A čim pukne ta prva linija presinga onda predstoji dar-mar i ne vjerujem da se Kanađani mogu u dvije utakmice zaredom izvući tako što protivnik neće iskoristiti ogroman prostor u tranziciji.
Sa druge strane, možda i Kanađani budu efikasniji nego protiv Belgije ali generalno ja očekujem pobjedu Hrvatske.
Što se tiče Hrvatske, Kovačić i Modrić večeras ključni igrači za njih, pogotovo Kovačić jer će Luka odigrati na svom ustaljenom nivou vjerovatno.
Kanada ako bude igrala kao protiv Belgije, moglo bi ih to baš al' baš skupo koštati ukoliko Mateo bude na nivou, jer objektivno Kovačić na nivou i Modrić su vjerovatno najbolji par veznjaka na svijetu koji mogu iznositi loptu pod protivničkim presingom.
A čim pukne ta prva linija presinga onda predstoji dar-mar i ne vjerujem da se Kanađani mogu u dvije utakmice zaredom izvući tako što protivnik neće iskoristiti ogroman prostor u tranziciji.
Sa druge strane, možda i Kanađani budu efikasniji nego protiv Belgije ali generalno ja očekujem pobjedu Hrvatske.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne djelujes ni ti pretjerano bistro cim se uspijevas upecati kao priglupi bubuljičavi tinejđer, smetaju ti sale na raćun svevisnjeg i Islama, a nisu ti smetali americki dolari u borbi protiv tog istog Islama

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Hrvati su zicer sada, zapeće svim snagama da dobiju ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.