jel to u kunama uplacujes

Ja sam pročitao na twitteru da je svaka reprezentacija mogla izabrati pjesmu poslije postignutog gola, sad koliko je istine u tome ne znam, ali po ovom da su Drakea pustili na gol Kanade, moguće
Baš skoro kontam, lik izbacio bosanski jezik iz upotrebe haman.
Ne treba pretjerivat pa prije 10ak godina smo mi belgiju tamburali.Qatar22 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 17:02Ma kad su bili u istom kosu, nikad nista nisu uzeli. Ne postoji nista precjenjenije i navikanije u sportu nego reprezentacije Belgije i Engleske. Vazda u top 5 favorita na svakom takmicenju i uvijek ih neko razvali posteno. Ni bod nisu zasluzili u dvije utakmice.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:53utakmica koja definitivno zavrsava jednu eru belgijske reprezentacije, ako si ih u prethodnih 10-tak godina mogao staviti u isti kos sa Francuskom, Spanijom, Njemackom u narednih par godina idu na nivo Danske, Svicarske i slicnih
Rebić je glup ko ku rac, al je zajedno s Mandzukićem odrađivao sav onaj prljavi posao za ekipu, e sad nemaš takvu dvojicu.
Jedini znao prebaciti loptu iz odbrane po boku. Sad bukvalno guraju kroz sredinu al ne ide .
A kad je išlo kroz sredinu?
Divljaci klasicni.Kajzer10 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 17:17https://www.klix.ba/sport/nogomet/haoti ... /221127069
![]()
Iz licnog iskustva sa ovom stokom odgovorno tvrdim da nema poganije i nasilnije nacije od Marokanaca. Cimpanze su civilizovanije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.