Živio rođo

Ovaj desni ima putovnicu Hrvatske tako da je normalno da na tribinama navija za svoju drzavu koja mu je na dokumentu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 nov 2022, 18:41Kakvi luzeri, treba ih goniti iz repke ako ovo EURO prokockaju.
Još ova nova kosice što mu je narasla![]()
Nisam dugo odvratniju sliku vidio, meni ovo nije sjelo.
mrš
Teško do polufinala, ako budu išli na Španiju.
Pa kad nemaju kvalitetnog spica.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:13Veceras u 2 ekipe nula napadaca na terenu, glupavi pokusaji imitiranja Gvardiole. Ne zna se ko mi je odvratniji, svabe ili spanci.
Ako dobijemo Belgiju 1:0, Maroko mora Kanadu 3:0.
zapitas se, tako velike dvije drzave, tolika popularnost fudbala, milion nekih fudbalskih akademija itd. a nisu u stanju proizvesti jednu kvalitetnu devetku posljednjih 10-15 godinaL-Train je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:15Pa kad nemaju kvalitetnog spica.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:13Veceras u 2 ekipe nula napadaca na terenu, glupavi pokusaji imitiranja Gvardiole. Ne zna se ko mi je odvratniji, svabe ili spanci.
A Morataakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:17zapitas se, tako velike dvije drzave, tolika popularnost fudbala, milion nekih fudbalskih akademija itd. a nisu u stanju proizvesti jednu kvalitetnu devetku posljednjih 10-15 godinaL-Train je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:15Pa kad nemaju kvalitetnog spica.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:13Veceras u 2 ekipe nula napadaca na terenu, glupavi pokusaji imitiranja Gvardiole. Ne zna se ko mi je odvratniji, svabe ili spanci.
Proizveli su oni "gomilu" kvalitetnih igrača u zadnjih 20 godina. I jedni i drugi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:17zapitas se, tako velike dvije drzave, tolika popularnost fudbala, milion nekih fudbalskih akademija itd. a nisu u stanju proizvesti jednu kvalitetnu devetku posljednjih 10-15 godinaL-Train je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:15Pa kad nemaju kvalitetnog spica.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:13Veceras u 2 ekipe nula napadaca na terenu, glupavi pokusaji imitiranja Gvardiole. Ne zna se ko mi je odvratniji, svabe ili spanci.
a njihov joker ove godine s klupe, najpodcjenjeniji igrač svemira FULLKRUG?!akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:17zapitas se, tako velike dvije drzave, tolika popularnost fudbala, milion nekih fudbalskih akademija itd. a nisu u stanju proizvesti jednu kvalitetnu devetku posljednjih 10-15 godinaL-Train je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:15Pa kad nemaju kvalitetnog spica.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 nov 2022, 19:13Veceras u 2 ekipe nula napadaca na terenu, glupavi pokusaji imitiranja Gvardiole. Ne zna se ko mi je odvratniji, svabe ili spanci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.