Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Kamerun je neviđena divljina i nedisciplina od ekipe. Strašno.
Yebeš ga ako iko od oni igrača tamo zna šta igra. Ljudi igraju 85 minuta bez ikakovg sistema i plana igre. Kakva budala od selektora.
Yebeš ga ako iko od oni igrača tamo zna šta igra. Ljudi igraju 85 minuta bez ikakovg sistema i plana igre. Kakva budala od selektora.
Svakako ce u trecem kolu i jedni i drugi ici na pobjedu. Onaj ko u mec udje sa pristupom da ide na X izgubit ce.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako su Srbi spori, pa to je strahota neviđena.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Usrao je Mitrović danas da valja, i pored gola.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Srbi nemaju ni konture ozbiljne odbrane. Medjutim skucenost te mentalitet male repke ocito cini svoje.
Vičan preokret, strasna energija i timski duh, sve je bilo spakovano ali samo u sat vremena, sto nije dovoljno za ozbiljan takmicarski nivo. Nema zlatne sredine, vec od sjaja do ocaja.
Jednostavno prevelike oscilacije, bez konstante potrebne za rutinu. Hronicni poremecaj skoro svih drzava regiona, sem Hrvatske.
Kamerun je smjehotres zesci, a otici bez punog plijena u ovakvoj situaciji sigurno bi bio veeeliki podbacaj.
Vičan preokret, strasna energija i timski duh, sve je bilo spakovano ali samo u sat vremena, sto nije dovoljno za ozbiljan takmicarski nivo. Nema zlatne sredine, vec od sjaja do ocaja.
Jednostavno prevelike oscilacije, bez konstante potrebne za rutinu. Hronicni poremecaj skoro svih drzava regiona, sem Hrvatske.
Kamerun je smjehotres zesci, a otici bez punog plijena u ovakvoj situaciji sigurno bi bio veeeliki podbacaj.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 28 nov 2022, 12:51, ukupno mijenjano 3 puta.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
jeste usro i kola i rudu ali mu srpski jezik nije baš maternji. ne treba po tome suditiakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:48oba puta Milenkovic upropastio ofsajd zamku i omogucio dva gola Kamerunu![]()
decko je mentol, dovoljno ga je samo pogledati i cuti kako prica
a da nije najčišći u vušugla to se zna
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 28 nov 2022, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Piksi ne vjeruje Joviću ni sekunde, radije Mitrovića krampu drži u igri
- legenda reala
- Kontakt:
Abubakar ih je ubio kako je usao, a skroz promjenio igru Kameruna stao frajer na loptu skroz druga ekipa od kako je usao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- akisarajevo92
- Kontakt:
znam ga iz Porta prije desetak godina, pa tad je imao oko 25-26BenjooJutub je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:33Ima on mimiimum 35 godina, zato i igra u Arabijiakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:29ja kontam ovaj Aboubbakar ima blizu 40god kad sad vidim tek napunio 30![]()
![]()

Don't believe the hype.
- Madagaskar
Drugoligaski napadacAndreWilliams je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:51Piksi ne vjeruje Joviću ni sekunde, radije Mitrovića krampu drži u igri
A to je taj Aboubakar znaci.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:53znam ga iz Porta prije desetak godina, pa tad je imao oko 25-26BenjooJutub je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:33Ima on mimiimum 35 godina, zato i igra u Arabijiakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:29ja kontam ovaj Aboubbakar ima blizu 40god kad sad vidim tek napunio 30![]()
![]()
![]()

15.10.2013.
Nece ga danas, mozda je pritisak veliki?
Kad su Srbi nedavno pisali da Mitrovic nije nista losiji napadac od DzekeMadagaskar je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:53Drugoligaski napadacAndreWilliams je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:51Piksi ne vjeruje Joviću ni sekunde, radije Mitrovića krampu drži u igri

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Ma nije isto. Da su dobili danas a Svica izgubi s 3 razlike x bi im bio dovoljan u zadnjem kolu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel ovo ovaj Abu Bakar sto igra za pitare?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Mitrović ubleha, 20 šansu za gol.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Madagaskar
Jos ima najgluplji nadimak u historiji, "mitrrogol"DamirT je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:54Kad su Srbi nedavno pisali da Mitrovic nije nista losiji napadac od DzekeMadagaskar je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:53Drugoligaski napadacAndreWilliams je napisao/la: ↑28 nov 2022, 12:51Piksi ne vjeruje Joviću ni sekunde, radije Mitrovića krampu drži u igri![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam stvarno kakva je tvoja matematika ako ti je isto kad jedom timu godi samo pobjeda a drugom pobjeda i remi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ovaj Mlenkovic je kao neki talenat ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.