Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- Mitrogoool
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
.
Zadnja izmjena: Mitrogoool, dana/u 02 dec 2022, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
ŽUTIFKS
-
- Kontakt:
Sa sigurnošću možemo tvrditi da bi Kamerun razbio Hrvatsku.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jedini ko ima kvalitet u ovoj reprezentaciji su onaj ćelavi iz Salzburga i Tadić. Pavlović kad je izašao, raspala se odbrana. 

- AndreWilliams
- Kontakt:
Užasni i jedni i drugi. Izduvaše Srbi ko dušca
Jel ovo ona strasna Srbija sto ce ici do cetvrtfinala 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Mozda na planeti Zemlji, ali u galaksiji slove da im ravnog nema. Malo im fali da odu do kraja, ako dobiju Svicu, nebo je granica

Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 28 nov 2022, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
zar nije argentina zabila srbiji 2006 skoro isti ovakav go kakav su oni zabili kamerunu (treći)?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nek ti imaš veze, trebali primiti 7 golova.Mitrogoool je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:08Везе " о $ % & " је то " ? $.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jebote ****, Milenkovič ne može sastavit dvije rečenice, Mitrovič je isto intelektualno vrlo nisko. Kakvi debili 

- akisarajevo92
- Kontakt:
cuj Osima "vjerovatno ce Srbiji trebati pobjeda u zadnjem kolu ukoliko Brazil ne dobije Svicarsku sa nekom vecom razlikom"
a Svicarska ima 3 boda a srbi 1
a Svicarska ima 3 boda a srbi 1

Don't believe the hype.
Stvarno mislite da imate ikakve sanse protiv jedne jako dobro organizovane ekipe, kakva je Swica?
Onako realno, ne navijacki.
sjebana mu nekakva tetiva .. a mitrović realno ima snage za pola sata .. neće oni nidokudrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:03Sta je s Vlahovicem, sto ga ne uvede, jel povreda, Mitar je bio zreo za odmoriti
- feniksptica
- Kontakt:
Choupogol choupogol
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenirao Vlahović normalno između ove dvije utakmice. Ko zna šta se tu dešava.jestamaji je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:12sjebana mu nekakva tetiva .. a mitrović realno ima snage za pola sata .. neće oni nidokudrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:03Sta je s Vlahovicem, sto ga ne uvede, jel povreda, Mitar je bio zreo za odmoriti
Vodis 3-1 i umjesto da rutinski zavrsis utakmicu, povuces se nazad i ovakvu limitiranu reprezentaciju Kameruna zatvoris s pola snage, ti ides ofanzivno na jos jedan gol i kao plod takve igre (sa stoperima na 50 metara od gola), postavke rizukujes i primis dva naivna gola. Tesko da bi Kamerun imao ijednu ozbiljniju priliku da su se Srbi povukli na svoju polovinu i samo cekali neku kontru, nije to kvalite Brazila.
Uz sve to, Mitrovic dva puta pokazuje izrazitu sebicnost u situacijama koje su itekako mogle zavrsiti golom da nije prvo sebe gledao.
Trener glavni krivac.
Uz sve to, Mitrovic dva puta pokazuje izrazitu sebicnost u situacijama koje su itekako mogle zavrsiti golom da nije prvo sebe gledao.
Trener glavni krivac.
Vlahovic ima vec dugo problema s bruhom, ne gine operacija tu cim ne igra ili se dozira. Propustio je i zadnja 2-3 kola lige.jestamaji je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:12sjebana mu nekakva tetiva .. a mitrović realno ima snage za pola sata .. neće oni nidokudrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:03Sta je s Vlahovicem, sto ga ne uvede, jel povreda, Mitar je bio zreo za odmoriti
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 nov 2022, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Srbi isto kao prije 4 godine dolaze kao neki crni konji kako se vole nazivati. Milenkovic Savic vrijedi 100+ mil, Mitrovic u rangu Halanda, Lewe, Ibrahimovica, Dusana iz Juventusa da i ne spominjema - talentovaniji napadac od Romarija i Ronalda se nije pojavio na zelenim pasnjacima - Prodju 2 utakmice po 80 mil. opadne vrijednost igracima, orlu se polome krila i onda u zadnjem kolu kao feniks se dize Albanski (Siptarski kako oni vole reci) orao i rasiri krila i otpuse polomljenog orla nazad u Srbiju.
- BenjooJutub
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Al koji je majstor Chupo Motan
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.