Kompleksi prema glavnom gradu su cudo !

Ljudi ne pljuju po gradu, nego ismijavaju navijace i klub im.scudetto89 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:17Kad se vec pisate zenicani ( ne svi) , dobra vas vecina iz ZDO- kantona radi u sarajevu , dolazite isto tako na izlet, kako onda pljujute i pisate?
Kompleksi prema glavnom gradu su cudo !![]()
Uredu sta su to oni bolji da nekog ismijavaju, po cemu?Beduin je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:17Ljudi ne pljuju po gradu, nego ismijavaju navijace i klub im.scudetto89 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:17Kad se vec pisate zenicani ( ne svi) , dobra vas vecina iz ZDO- kantona radi u sarajevu , dolazite isto tako na izlet, kako onda pljujute i pisate?
Kakvo smekanje sta ti mislis da Široki Brijeg ima 100 izlaza iz grada i da kamere u gradu ne postoje
Svi smo mi u qurcu, manjem ili vecem. Ostaje nam samo da se sprdamo i od tudje muke makar nakratko zaboravimo na svoju.scudetto89 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 20:29Uredu sta su to oni bolji da nekog ismijavaju, po cemu?Beduin je napisao/la: ↑27 nov 2022, 16:17Ljudi ne pljuju po gradu, nego ismijavaju navijace i klub im.scudetto89 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 15:17Kad se vec pisate zenicani ( ne svi) , dobra vas vecina iz ZDO- kantona radi u sarajevu , dolazite isto tako na izlet, kako onda pljujute i pisate?
Ne baljezgaj, od onih na snimci jedan iz Širokog, i sad tebi to upalo u oči, a to sto vam je Široki kamp dao na koristenje dok ste pomoćni gradili, i x drugih stvari je nistaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 22:39Kompleksi su cudo
Jutros na HRT2 navijaci iz Listice u Kataru
A umjesto da pjevaju neke Hrvatske pjesme, oni pjevaju:
"Vi ste nasa severina Rodjeni ale ale ale"
I na SP pjevaju o Velezu
I onda mi neko kaze da Velez nije najveci klub u drzavi
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
VELEZ JE DROGA![]()
Samo nemoj ti iz Tuzle braniti naše komšije iz Zence. Svoje lice ste pokazali razvaljujući najjaču koaliciju ikad, još u Podgorici se pridružujete Manijacima u zalijetanju na nekadašnju braću. SRAMOTE TUZLANSKEBeduin je napisao/la: ↑27 nov 2022, 23:00Svi smo mi u qurcu, manjem ili vecem. Ostaje nam samo da se sprdamo i od tudje muke makar nakratko zaboravimo na svoju.scudetto89 je napisao/la: ↑27 nov 2022, 20:29Uredu sta su to oni bolji da nekog ismijavaju, po cemu?
Tako nekako ispadne.
Nije realno. Realno je da je 5000KM i zatvaranje zbog bacanja predmeta prema igračima i članovima stručnog stožera Borca. Za ovo što ti spominješ nije bilo nikakvih kazni. High five!ferroviere87 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 23:20Željo dobio 10000 KM kaznu zbog propusta u organizaciji i pirotehnike na meču protiv Borca i zatvaranje sjevera na narednoj utakmici
Zrinjski 5000 KM i zatvaranje tribine zapad na narednoj utakmici zbog fašističkog pozdrava
Je l' ovo realno?
novembarDo polusezone će sigurno biti član Sloge.
“Svakom igraču je cilj napraviti iskorak iz Premijer lige. Trenutno sam član FK Borac, vraćam se njima na zimu pa ćemo vidjeti. Do toga ima par mjeseci. Želim svakako napraviti iskorak, ali trenutni fokus je Sloga. Na zimu će fokus biti FK Borac. Šta bude, bude. Za iskorak treba znati i kada je tačno vrijeme“, dodao je 22-godišnji napadač Luka Kulenović na kraju razgovora za SportSport.ba.
https://sportsport.ba/fudbal/luka-kulen ... boj/433008
Ofanzivac tražen ove zime: "Nemam ugovor sa Borcem, imam ponuda iz BiH i inostranstva"
https://sportsport.ba/fudbal/luka-kulen ... rac/439357
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.