Champions, champions, champions, champions, champions, champions, champions, champions, champions.RE-SU je napisao/la:Navijači reala iz madrida popularni ''historičari''![]()
![]()
![]()
Ser a la decima...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Champions, champions, champions, champions, champions, champions, champions, champions, champions.RE-SU je napisao/la:Navijači reala iz madrida popularni ''historičari''![]()
![]()
![]()
Dobar si momak !!!RE-SU je napisao/la:Navijači reala iz madrida popularni ''historičari''![]()
![]()
![]()
L_blancos je napisao/la:Bolje bit historicar nego Gloryhunter
Imamo 0-3-3 protiv Lyona vrijeme je za pobjeduking1000 je napisao/la:U utorak u ligi prvaka protiv Lyona taj dvoboj mogu dvjema rječima opisati-treća sreća![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A mozda bude i 0-3-5 Vi ste dokazani obozavatelji 5-icaLBJ MVP je napisao/la:Imamo 0-3-3 protiv Lyona vrijeme je za pobjeduking1000 je napisao/la:U utorak u ligi prvaka protiv Lyona taj dvoboj mogu dvjema rječima opisati-treća sreća![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino znate za peticu to dovoljno govori koliko dugo navijate za BarcuRE-SU je napisao/la:A mozda bude i 0-3-5 Vi ste dokazani obozavatelji 5-icaLBJ MVP je napisao/la:Imamo 0-3-3 protiv Lyona vrijeme je za pobjeduking1000 je napisao/la:U utorak u ligi prvaka protiv Lyona taj dvoboj mogu dvjema rječima opisati-treća sreća![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaš druže. znaš...nema ti ravnog na tom području...Portillo je napisao/la: Da, jesi, u prvom razredu srednjeOcito je da si izostajo sa casova/satova koliko ja znam povijesti/historije/istorije, jer se tu uce prijelazi izmedju stoljeca
![]()
Bizi jbt, da ne spamamo djabe, obojica cemo popit ban![]()
Da ne bude sve spam evo navodno prema pisanju Marce Lisandro nece biti spreman za utakmicu sa nama, dok bi mi sutra protiv Levata trebali uci sa izmjesanim sastavom, ne cijelim, ali par igraca ce Mou odmarati.
Kaze cetrnaestogodisnjak.LBJ MVP je napisao/la:Jedino znate za peticu to dovoljno govori koliko dugo navijate za Barcu![]()
Pa skontaj ja sa 14. godina se sjećam više El Clasica nego ti stanoviti navijači BarceloneKop je napisao/la:Kaze cetrnaestogodisnjak.LBJ MVP je napisao/la:Jedino znate za peticu to dovoljno govori koliko dugo navijate za Barcu![]()
![]()
Ma proc ce Real Lyona, realno, preslabi su oni da Mourinhu se suprostave. A onda kad razbiju tu barijeru u glavama i prodju osminu finala, ko zna sta ce se desit'.
Na Jednom je napisao/la:Znaš druže. znaš...nema ti ravnog na tom području...Portillo je napisao/la: Da, jesi, u prvom razredu srednjeOcito je da si izostajo sa casova/satova koliko ja znam povijesti/historije/istorije, jer se tu uce prijelazi izmedju stoljeca
![]()
Bizi jbt, da ne spamamo djabe, obojica cemo popit ban![]()
Da ne bude sve spam evo navodno prema pisanju Marce Lisandro nece biti spreman za utakmicu sa nama, dok bi mi sutra protiv Levata trebali uci sa izmjesanim sastavom, ne cijelim, ali par igraca ce Mou odmarati.
Mah samo vise na nasoj temi..oni bi se raspravljali a jedino sto imaju da kazu give me fiveBrnjoo je napisao/la:Sto se raspravljate sa njima, svaki ima maksimalno 15 godina![]()
Ako ima vise, mentalno zaostaje za drugima.
Smece se sutra vraca u prvi sastav. To mi se ne svidja, ipak je Arbeloa zasluzio da igra u prvoj postavi. Igrao je bolje od Ramosa u zadnje vrijeme
al' boli i dalje...Los_Blanos2 je napisao/la: Mah samo vise na nasoj temi..oni bi se raspravljali a jedino sto imaju da kazu give me fiveisfurano.
Dje si brnjo jesi ziv![]()
Bilo bi dobro da P.Leon dobije sansu ha ya...
Pa jbg to je tezak razultat ali stas sve mise cini da Barca isto mogla proci i gore onu tekmu kad je bio razl 4-1 zadnja pobijeda bijelih, ali nije..Na Jednom je napisao/la:al' boli i dalje...Los_Blanos2 je napisao/la: Mah samo vise na nasoj temi..oni bi se raspravljali a jedino sto imaju da kazu give me fiveisfurano.
Dje si brnjo jesi ziv![]()
Bilo bi dobro da P.Leon dobije sansu ha ya...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.