Bilo bi lijepo da mu na oprostajnoj utakmici bude barem 7-8 hiljada, zasluzio je to Ahmetovic.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema ni to veze Mersudin je primjer svima kako se treba igrati u drasu Sarajeva.
Znam da nema nego meni lično žao
Ma jaLucas je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:04Hvala Mersi za sve, dao je veliki doprinos u svim uspjesima zadnjih godina. Zanima me kako ce se oprostiti u derbiju 8. marta, odigrat ce prve 2-3 minute i izaci da dobije aplauz ili ce uci na kraju utakmice ? Taj derbi ce nam ipak možda biti i najvažnija proljetna utakmica u borbi za Evropu.
Ma izaci ce garant u 9.minutiMortemHz je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:04Ma jaLucas je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:04Hvala Mersi za sve, dao je veliki doprinos u svim uspjesima zadnjih godina. Zanima me kako ce se oprostiti u derbiju 8. marta, odigrat ce prve 2-3 minute i izaci da dobije aplauz ili ce uci na kraju utakmice ? Taj derbi ce nam ipak možda biti i najvažnija proljetna utakmica u borbi za Evropu.
ZamisliNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:41Ma izaci ce garant u 9.minutiMortemHz je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:04Ma jaLucas je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:04Hvala Mersi za sve, dao je veliki doprinos u svim uspjesima zadnjih godina. Zanima me kako ce se oprostiti u derbiju 8. marta, odigrat ce prve 2-3 minute i izaci da dobije aplauz ili ce uci na kraju utakmice ? Taj derbi ce nam ipak možda biti i najvažnija proljetna utakmica u borbi za Evropu.
Zato Peljto svira penal za nas u 5.min i Merso samouvjereno uzima je u ruke![]()
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Chony533, Google Adsense [Bot], laznokrilo, Proximic, relativizam, ronaldo99, SamoDaKazeem, SineTalexy i 51 gost.