Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Santos genijalac 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mali Mendes je čudo igrač, bit će najbolji lijevi bek na svijetu, ali u zadnjih godinu dana konstantne probleme s povredama ima, šteta
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ekstremno negativan lik. Izbjegavati ovakve u životu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- CROtorious
- Kontakt:
Retardirano je ovo sto suci seru igracima kod svakog prekida. Pusti ih ako se debili hoce potuc pa sviraj onda. Izgubi se 2 min svaku utakmicu bar.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
-
- Kontakt:
Prebrz i zna lopte, ali teško da će biti bolji od Davisa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:41Mali Mendes je čudo igrač, bit će najbolji lijevi bek na svijetu, ali u zadnjih godinu dana konstantne probleme s povredama ima, šteta
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Madagaskar
Reprezentacije Portugala u svojoj historiji je osvojila 2 trofeja,oba sa Santosom na klupi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mendes je dosta bolji u defanzivi, u ofanzivi je Davies ispred, ali tu su negdje sa brzino, Nuno je mlađi 2 godine + je legitimno godište (99%) jer je rođen u Portugalu, Davies bog zna da li je sve uredno sa godištememir18 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:42Prebrz i zna lopte, ali teško da će biti bolji od Davisa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:41Mali Mendes je čudo igrač, bit će najbolji lijevi bek na svijetu, ali u zadnjih godinu dana konstantne probleme s povredama ima, šteta
Kad ce postati bolji igrac ako se stalno povrijedjuje?
I cuj Davies nije legitimno godiste, pa vidis mu na faci koliko ima godina
I cuj Davies nije legitimno godiste, pa vidis mu na faci koliko ima godina

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Debilčina. Umjesto da bude siguran starter.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:38Ovom na klupi Urugvaja, De Arrascaeta drugu utakmicu zaredom ne dobija ni minute za sad
JosephNongeBoende je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:15a dajKomentator na HRT2: "Evo nam u kadru Bentancura. Na ljeto se oprostio od trofeja i presao u Tottenham."![]()
![]()
![]()

- Madagaskar
Kao da je de arrascaeta neka igracina i prevagaArvid je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:49Debilčina. Umjesto da bude siguran starter.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:38Ovom na klupi Urugvaja, De Arrascaeta drugu utakmicu zaredom ne dobija ni minute za sad
Dovoljno je reci da ima 28 godina i nikada u evropi nije igrao
Darwin rješava u drugom. 0:1. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
De Arrascaeta je za Vecina u najmanju ruku Maradona, i to lično.Madagaskar je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:51Kao da je de arrascaeta neka igracina i prevagaArvid je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:49Debilčina. Umjesto da bude siguran starter.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:38Ovom na klupi Urugvaja, De Arrascaeta drugu utakmicu zaredom ne dobija ni minute za sad
Možda nije nikada igrao u Europi, ali je i dalje jedan od njihovih najboljih veznih igrača koji ipak i zna s loptom nešto.
Podatak da je najskuplje plaćeni igrač u historiji brazilske lige uz Barbosu, Pata i Teveza valjda nešto govori, ne pere sigurno neko pare na njemu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Fali Portugalu trkača i brzine, i mi se protiv njih mozemo ovako braniti.
To se naravno sve mijenja kada ubaciš Leao koji je korpulentan i brz. Jedini brži igrač u napadu Portugala.
Srbi ovaj problem imaju, imali bi ga i Englezi da nemaju par tamnoputih.
Da je samo kakvog melanina u dnk uzorku
To se naravno sve mijenja kada ubaciš Leao koji je korpulentan i brz. Jedini brži igrač u napadu Portugala.
Srbi ovaj problem imaju, imali bi ga i Englezi da nemaju par tamnoputih.
Da je samo kakvog melanina u dnk uzorku

Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 28 nov 2022, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislio sam na to da ne bude povreda, do PSG-a ih nije imao, zadnjih godinu dana su tek počeli ti problemi.
Rekao sam MOŽDA, a ne sigurno, s obzirom na to da je rođen u azilantskom centru u Gani, te da prilikom ulaska u Kanadu nije imao ni pasoš ni bilo šta, nikada se ne zna koliko je to "legitimno"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Madagaskar
Platio je i Inter 25 miliona za Vecinababoedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:56De Arrascaeta je za Vecina u najmanju ruku Maradona, i to lično.Madagaskar je napisao/la: ↑28 nov 2022, 20:51Kao da je de arrascaeta neka igracina i prevaga
Možda nije nikada igrao u Europi, ali je i dalje jedan od njihovih najboljih veznih igrača koji ipak i zna s loptom nešto.
Podatak da je najskuplje plaćeni igrač u historiji brazilske lige uz Barbosu, Pata i Teveza valjda nešto govori, ne pere sigurno neko pare na njemu.
De Arrascaeta nije Maradona ni za Kapica,ali naravno kao i uvijek "najbolji" su oni sto ne igraju

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hahahaha, pa to je to.
Genijalac drži brzog Leaoa na klupi dok se protivnik ne potroši

Genijalac drži brzog Leaoa na klupi dok se protivnik ne potroši

⚜️~⚜️~⚜️
I nije iskreno, ne gotivim toliko Tottenham tako da ga nisam ni upratio. Znam ga iz perioda Juventusa gdje je bio kloc, al izgleda da mu staj stil igre ne odgovara te da se skrasio u Engleskoj. Iznenadio me pozitivno

Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.