Teme koje nemaju veze sa sportom
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Fk_zeljo_1921
-
Kontakt:
Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 feb 2011, 21:41
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
muhovic
-
Kontakt:
..pozdrav ljudi
-
QUARESMA 18<<<
-
Kontakt:
Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 feb 2011, 22:16
zaboravio sam pw od fb-a, sad neko novo sr a nje, nece ovo, prije samo forgot password i e mail koji mi je, sad 50 polja moram ispunjavati, pomozite, ne treba meni neg prijatelju
pu yebemu ameriku i dolare
Zadnja izmjena:
QUARESMA 18<<<, dana/u 18 feb 2011, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
forza
-
Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:imal ko kakav link za lektire ne treba mi analiza nego citava lektira za citanje?? unaprijed hvala

jooj ovih srednjoskolaca (mozda i osnovac

) .... koja konkretno lektira ?? .... i sta ce to bit pa si tako posten hoces citavu knjigu da citas ... aferim

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
-
Fk_zeljo_1921
-
Kontakt:
Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 feb 2011, 22:20
pokusaj na
http://www.scribd.com tu sam ja dosta štiva pročitao

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
neutralan__
-
Kontakt:
Postao/la neutralan__ » 18 feb 2011, 22:21
forza je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:imal ko kakav link za lektire ne treba mi analiza nego citava lektira za citanje?? unaprijed hvala

jooj ovih srednjoskolaca (mozda i osnovac

) .... koja konkretno lektira ?? .... i sta ce to bit pa si tako posten hoces citavu knjigu da citas ... aferim

srednjoskolac

nisam je procitao ima 2 godine pa odlucio da procitam dosla nova profesorica pa da se dokazem na pocetku

a lektira je Antigona

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
neutralan__
-
Kontakt:
Postao/la neutralan__ » 18 feb 2011, 22:24
hvala drug

-
bavarian_bk
-
Kontakt:
Postao/la bavarian_bk » 18 feb 2011, 22:26
A nemoras ni citati . Objasnicu ti ja koliko znam . Antigona se svađa sa stricem onim svojim , kraljem jer on hoce da ostavi Antigoninog brata nepokopanog , a ova to neda jer je to znak necasti . I on na kraju nju ubije . Uglavnom citava lektira se svodi na to da se njih dvoje svadjaju

-
neutralan__
-
Kontakt:
Postao/la neutralan__ » 18 feb 2011, 22:31
bavarian_bk je napisao/la:A nemoras ni citati . Objasnicu ti ja koliko znam . Antigona se svađa sa stricem onim svojim , kraljem jer on hoce da ostavi Antigoninog brata nepokopanog , a ova to neda jer je to znak necasti . I on na kraju nju ubije . Uglavnom citava lektira se svodi na to da se njih dvoje svadjaju

heehe znam i ja to malo sam procitao odlomak pa sam shvatio o cemu se radi,samo neznam mozda bude postavljala pitanja,a ja pojma nemam,jer moram ja taj cas da budem profesor da predajem sr.anje zivo,uglavnom analizu sam prepisao sa neta samo jos da procitam,kazu nije velika

Zadnja izmjena:
neutralan__, dana/u 18 feb 2011, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
neutralan__
-
Kontakt:
Postao/la neutralan__ » 18 feb 2011, 22:33
bavarian_bk je napisao/la:A nemoras ni citati . Objasnicu ti ja koliko znam . Antigona se svađa sa stricem onim svojim , kraljem jer on hoce da ostavi Antigoninog brata nepokopanog , a ova to neda jer je to znak necasti . I on na kraju nju ubije . Uglavnom citava lektira se svodi na to da se njih dvoje svadjaju

p.s nije je ubio nego se objesila valjda

-
forza
-
Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:A nemoras ni citati . Objasnicu ti ja koliko znam . Antigona se svađa sa stricem onim svojim , kraljem jer on hoce da ostavi Antigoninog brata nepokopanog , a ova to neda jer je to znak necasti . I on na kraju nju ubije . Uglavnom citava lektira se svodi na to da se njih dvoje svadjaju

heehe znam i ja to malo sam procitao odlomak pa sam shvatio o cemu se radi,samo neznam mozda bude postavljala pitanja,a ja pojma nemam,jer moram ja taj cas da budem profesor da predajem sr.anje zivo,uglavnom analizu sam prepisao sa neta samo jos da procitam,kazz nije velika

ohooh ... profesore .... izvinite nisam znao da ste vi

.... to ti neki dobar ucenik ....
-
neutralan__
-
Kontakt:
Postao/la neutralan__ » 18 feb 2011, 22:36
forza je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:A nemoras ni citati . Objasnicu ti ja koliko znam . Antigona se svađa sa stricem onim svojim , kraljem jer on hoce da ostavi Antigoninog brata nepokopanog , a ova to neda jer je to znak necasti . I on na kraju nju ubije . Uglavnom citava lektira se svodi na to da se njih dvoje svadjaju

heehe znam i ja to malo sam procitao odlomak pa sam shvatio o cemu se radi,samo neznam mozda bude postavljala pitanja,a ja pojma nemam,jer moram ja taj cas da budem profesor da predajem sr.anje zivo,uglavnom analizu sam prepisao sa neta samo jos da procitam,kazz nije velika

ohooh ... profesore .... izvinite nisam znao da ste vi

.... to ti neki dobar ucenik ....
hahaha ma........tako nekako,samo malo me fizika zeza ali sad je bolje

ustvari valjda ce biti bolje

,a to ja se javio pita ona ko bi zelio niko se ne javlja i jbg ja se javim

-
forza
-
Kontakt:
ti se javio ... a svi okolo: "vidi strebera, mora se on javit, da se ovoj novoj uvuce u gu**** !! " .... ahhaha ... neka nek ima i odlicnih ... nesto mi ovi ostali na forumu nisu neke cvjecke ...

-
Fk_zeljo_1921
-
Kontakt:
Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 feb 2011, 22:42
Važno je znati šupljirati bar je tako bilo kod mene dok sam išao u gimnaziju. Skupi anegdota o sofoklu (ako se dobro sjecam on je napisao) i to tumači veci dio casa

a fabulu svedi na minimum

Ja nisam pola lektira procitao, uglavnom ona sranja dalmacijska i naki gundulići i dunde i maroje

a uvijek "soćnu" ocjenu sam dobio

-
forza
-
Kontakt:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Važno je znati šupljirati bar je tako bilo kod mene dok sam išao u gimnaziju. Skupi anegdota o sofoklu (ako se dobro sjecam on je napisao) i to tumači veci dio casa

Ja nisam pola lektira procitao, uglavnom ona sranja dalmacijska i naki gundulići i dunde i maroje

ma ja .... to su ove sarajevske gimnazije .. imao sam iskustva ...

....
-
Kop
-
Kontakt:
forza je napisao/la:ti se javio ... a svi okolo: "vidi strebera, mora se on javit, da se ovoj novoj uvuce u gu**** !! " .... ahhaha ... neka nek ima i odlicnih ... nesto mi ovi ostali na forumu nisu neke cvjecke ...

I ja sam odlican u gimnaziji sve 4 godine, pa opet to ne znaci da sam streber. Volim popit, vozit preko 100 km/h, smotat,kladit se etc etc.nemoj mi tih stereotipa, k'o Boga te molim.

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
-
neutralan__
-
Kontakt:
Postao/la neutralan__ » 18 feb 2011, 22:43
forza je napisao/la:ti se javio ... a svi okolo: "vidi strebera, mora se on javit, da se ovoj novoj uvuce u gu**** !! " .... ahhaha ... neka nek ima i odlicnih ... nesto mi ovi ostali na forumu nisu neke cvjecke ...

hahaha ma jesu ba nego se prave

,a dobacivanja ima naravno

i to bas od losijih ucenika "nece se bolji porugati"

-
neutralan__
-
Kontakt:
Postao/la neutralan__ » 18 feb 2011, 22:45
Kop je napisao/la:forza je napisao/la:ti se javio ... a svi okolo: "vidi strebera, mora se on javit, da se ovoj novoj uvuce u gu**** !! " .... ahhaha ... neka nek ima i odlicnih ... nesto mi ovi ostali na forumu nisu neke cvjecke ...

I ja sam odlican u gimnaziji sve 4 godine, pa opet to ne znaci da sam streber. Volim popit, vozit preko 100 km/h, smotat,kladit se etc etc.nemoj mi tih stereotipa, k'o Boga te molim.

heehe dok su tu puskice i marljive koolege ne mora se bit streber

-
forza
-
Kontakt:
Kop je napisao/la:forza je napisao/la:ti se javio ... a svi okolo: "vidi strebera, mora se on javit, da se ovoj novoj uvuce u gu**** !! " .... ahhaha ... neka nek ima i odlicnih ... nesto mi ovi ostali na forumu nisu neke cvjecke ...

ma izvini molim te ....

... ovo nam je kolega kop izmedju redova htio rec da je on odlican i da je gimnazijalac i buduci advokat (spreman na svadju

) ... al hajd .... neka i vas odlikasa

-
neutralan__
-
Kontakt:
Postao/la neutralan__ » 18 feb 2011, 22:47
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Važno je znati šupljirati bar je tako bilo kod mene dok sam išao u gimnaziju. Skupi anegdota o sofoklu (ako se dobro sjecam on je napisao) i to tumači veci dio casa

sreca pa nema fabule

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.