Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa kad igraju Paqueta i Fred.
Casemiro Fabinho
Trebaju da budu 2 zadnja vezna ispred njih Rodrygo na 10.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Volio bih vidjeti Brazil bez Casemira pa da vidimo realno stanje ekipe. Naravno i dalje su prejaki, ali ovaj čovjek svojim prisustvom drži cijelu ekipu. Nevjerovatno bitna figura i strašna mentalna gromada od igrača. I dalje ne vjerujem da ga je Utd uspio.dovesti i hvala njemu što je pristao doći.
Zaboravio sam i ja Ennera Valenciu u ovim igračima. Mbappe No.1 definitivno do sada i vjerujem do kraja, ali Bruno, Casemiro i Enner odlični.

Zaboravio sam i ja Ennera Valenciu u ovim igračima. Mbappe No.1 definitivno do sada i vjerujem do kraja, ali Bruno, Casemiro i Enner odlični.
-
- Kontakt:
Može i Guimaraes umjesto Fabinha.emir18 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 00:19Pa kad igraju Paqueta i Fred.
Casemiro Fabinho
Trebaju da budu 2 zadnja vezna ispred njih Rodrygo na 10.
Pa može u boljoj je formi, Fabinho bi mogao pokriti desnog beka igrao je to nekad, ali Tite ima svoju šemu i od toga ne odstupa.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 nov 2022, 00:23Može i Guimaraes umjesto Fabinha.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Madagaskar
Limitao je bio solidan juceemir18 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 00:27Pa može u boljoj je formi, Fabinho bi mogao pokriti desnog beka igrao je to nekad, ali Tite ima svoju šemu i od toga ne odstupa.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ne znam zasto se ovdje ne spominje Partey.
Lik igra 7 pozicija u Ghani i drži divljinu da se ne raspadne
Lik igra 7 pozicija u Ghani i drži divljinu da se ne raspadne
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nemoj ga samo ureknut da ne bi izašao protiv Urugvaja na štakama, ovi hoće udarit i nagazit, a njemu malo treba

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Mitrogoool
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Mitrogoool, dana/u 02 dec 2022, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
ŽUTIFKS
Mitrogoool je napisao/la: ↑29 nov 2022, 00:53$.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:13Kako sutra idu TV prenosi? Jel jedna na BHT druga na MyTV ili?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Istina,ne spominjem ga samo zato sto je promasio bezbroj pasova u dvije utakmice i to koje su nesvojstevne njemu.Doduse ovdje je prinudjen biti i kreativac al jbga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Messi prva utakmica banana, druga solidno, ništa specijalno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:56Bruno da, ali malo realnosti za Casemira (iako igra odlično). Gakpo, Messi i Kudus su odlični
Bruno leti po terenu ove dvije utakmice. Davies je isto bio dobar, Enner Valencia standardno. Vinicius najagilniji bez ikakve dileme, bila je ona statistika sinoc na pola tekme, recepcije izmedju veze i odbrane, vinicius 22, drugi iza njeg upola manje.
Mohamed Kanno iz Arabije.
Theo Hernandez.
Jordi Alba.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Odlični su Osim i Musa u studiju iako im se potkrade koja greška u racunanju. Naravno, ne pričaju viceve pa da čovjek upada sa stolice ali bude tu simpaticnih i smiješnih momenata. Njih dvojica su pun pogodak, iako ponekad nekulturni, zajedno s voditeljem. 
Definitivno jedno od boljih prvenstava kada govorimo o prva 2 kola...dosta rezultatski neizvjesnih utakmica, preokreta, iznenađenja i sl.
Italija i meni nedostaje na ovom prvenstvu jer sam ih iz nekog razloga uvijek simpatisao.
S dr.strane "Grupu B" ne mogu smisliti zbog Engleske, Amerike i Walesa. Kako su uspjeli strpati zajedno te tri reprezentacije, svaka im cast. Sreća pa je tu Iran pa se ima za koga navijati.
I grupu A je Katar uhakao kao najslabija reprezentacija na prvenstvu. (Kad danas otkinu bod Nizozemskoj nekim cudom)
Edit:
Casemira nisam toliko pratio ali je postigao vrhunsku golcinu.
Francuska i Brazil jedini dominantni u prve dvije utakmice. Reklo bi se očekivano.

Definitivno jedno od boljih prvenstava kada govorimo o prva 2 kola...dosta rezultatski neizvjesnih utakmica, preokreta, iznenađenja i sl.
Italija i meni nedostaje na ovom prvenstvu jer sam ih iz nekog razloga uvijek simpatisao.
S dr.strane "Grupu B" ne mogu smisliti zbog Engleske, Amerike i Walesa. Kako su uspjeli strpati zajedno te tri reprezentacije, svaka im cast. Sreća pa je tu Iran pa se ima za koga navijati.
I grupu A je Katar uhakao kao najslabija reprezentacija na prvenstvu. (Kad danas otkinu bod Nizozemskoj nekim cudom)
Edit:
Casemira nisam toliko pratio ali je postigao vrhunsku golcinu.
Francuska i Brazil jedini dominantni u prve dvije utakmice. Reklo bi se očekivano.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 29 nov 2022, 08:14, ukupno mijenjano 1 put.
Legenda kaže da Rona još uvijek hoda i pokazuje na pramen kose kojim je postigao gol
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Italija fali sigurno ali sami su krivi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:47Fale Italija i Kolumbija, ali meni i bez toga zasad najbolje SP u ovom vijeku, barem prva dva kola.
Na putu da bude najbolje svjetsko u mom sjećanju, do sad je najbolji bio Brazil 2014 a daleko najgora Južna Afrika 2010.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Proslo pola prvenstva, jos pola ostalo 

- Shategabri
- Kontakt:
Neupitno je da je Casemiro beton od igrača. Najbolji zadnji vezni današnjice.Poligon10 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 00:21Volio bih vidjeti Brazil bez Casemira pa da vidimo realno stanje ekipe. Naravno i dalje su prejaki, ali ovaj čovjek svojim prisustvom drži cijelu ekipu. Nevjerovatno bitna figura i strašna mentalna gromada od igrača. I dalje ne vjerujem da ga je Utd uspio.dovesti i hvala njemu što je pristao doći.![]()
No, on sam je rekao da je ispisao svoju knjigu u Realu i to je Perez ispoštovao.
Tako da...Utd bi trebao iskoristiti dok još ima goriva u njemu i pojačati dovoljno da se uzme i neki trofej.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.