Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Ovakve gluposti, samo mogu nastetiti timu. Je li bitno ko je dao gol? Jesu u ovom savezu toliki debili da idu udovoljavati potrosenom igracu, koji ce im samo remetiti atmosferu u ekipi?
Koliki hebeni egocentrik moras biti za ovo.
Da ga nisu poveli na SP, mada razumijem da su morali i da je ipak zasluzio to, bili bi 30% jaca ekipa.
Koliki hebeni egocentrik moras biti za ovo.
Da ga nisu poveli na SP, mada razumijem da su morali i da je ipak zasluzio to, bili bi 30% jaca ekipa.
Al meni i dalje nije jasno kakav mentalni bot moras biti da volis ovog lika i da imas simpatije prema njemu.Frajer bi sestru prodao za 3 penala a ekipu ostavio samo da on zabije.Irealno koji egomanijak.
Postujem ljude koji se zele isticati i misle da su bolji od drugih , ali ovaj lik je kanibal i u sportu ga mozes usporediti sa Hitlerom i Sadamom.Ja , ja i samo ja.
Prava pi.zdra razmazena koja postaje sve vise nepodnosljiva.Vjerovatno i dalje pokusava na ovaj nacin ostati u centru paznje jer kako god se pricalo , prica se o njemu a lik realno nebitan godinu dana na bilo kojem fudbalskom nivou.
Yebo mater jest mi odvratan , da mu ko hoce noge popucati da mu labrnju vise ne gledam.
Ma yebes savez koji se dodvorava jednom igracu. Niko nije veci od reprezentacije, pa makar bio mjesavina Messija i Ronalda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze on i tebi i svima nama biti odvratan i mrzak ali ostaje cinjenica da ce biti upamcen kao najveci ikad i igrac sa najvise datih golova u historiji. To je nesto sto mu se ne moze osporiti.JoeBleck je napisao/la: ↑29 nov 2022, 16:01Al meni i dalje nije jasno kakav mentalni bot moras biti da volis ovog lika i da imas simpatije prema njemu.Frajer bi sestru prodao za 3 penala a ekipu ostavio samo da on zabije.Irealno koji egomanijak.
Postujem ljude koji se zele isticati i misle da su bolji od drugih , ali ovaj lik je kanibal i u sportu ga mozes usporediti sa Hitlerom i Sadamom.Ja , ja i samo ja.
Prava pi.zdra razmazena koja postaje sve vise nepodnosljiva.Vjerovatno i dalje pokusava na ovaj nacin ostati u centru paznje jer kako god se pricalo , prica se o njemu a lik realno nebitan godinu dana na bilo kojem fudbalskom nivou.
Yebo mater jest mi odvratan , da mu ko hoce noge popucati da mu labrnju vise ne gledam.
- CROtorious
- Kontakt:
Bome Senegal vec mogao vodit 2 razlike. Cine se dosta bolji od Ekvadora.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Pisu godinama i godinama, a lik ih godinama i godinama popisava.
Gol on nije zabio al je imao ogroman uticaj. Kraj price.
Gol on nije zabio al je imao ogroman uticaj. Kraj price.
On ce ostati upamcen kao jedan od najboljih ikada a najbolji moze biti da se izbrise epoha Messija, Maradone i Pelea.Qatar22 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 16:07Moze on i tebi i svima nama biti odvratan i mrzak ali ostaje cinjenica da ce biti upamcen kao najveci ikad i igrac sa najvise datih golova u historiji. To je nesto sto mu se ne moze osporiti.JoeBleck je napisao/la: ↑29 nov 2022, 16:01Al meni i dalje nije jasno kakav mentalni bot moras biti da volis ovog lika i da imas simpatije prema njemu.Frajer bi sestru prodao za 3 penala a ekipu ostavio samo da on zabije.Irealno koji egomanijak.
A ostat ce upamcen i kao najveci kmecavac u historiji sporta i najveci egocentrik.
To kmecavac i egocentrik rijetko koga zanima. Ne znam u kojem univerzumu ta trojica mogu biti bolja od Ronalda. Mora da ga stvarno mrzis pa nisi dovoljno objektivan. Ni ja ga ne gotivim, ali...JoeBleck je napisao/la: ↑29 nov 2022, 16:15On ce ostati upamcen kao jedan od najboljih ikada a najbolji moze biti da se izbrise epoha Messija, Maradone i Pelea.Qatar22 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 16:07Moze on i tebi i svima nama biti odvratan i mrzak ali ostaje cinjenica da ce biti upamcen kao najveci ikad i igrac sa najvise datih golova u historiji. To je nesto sto mu se ne moze osporiti.JoeBleck je napisao/la: ↑29 nov 2022, 16:01
Al meni i dalje nije jasno kakav mentalni bot moras biti da volis ovog lika i da imas simpatije prema njemu.Frajer bi sestru prodao za 3 penala a ekipu ostavio samo da on zabije.Irealno koji egomanijak.
A ostat ce upamcen i kao najveci kmecavac u historiji sporta i najveci egocentrik.
Bruno je rekao da mu je namjera bila nabaciti Ronaldu i da mu se učinilo da je Ronaldo i dirnuo loptu. Meni jo to dovoljno da gol pripišem Ronašu staaaaroj mašini. xD
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Najviše ga pljuju navijači Barselone. To je sasvim normalno nakon što im je toliko golova zabio i odnio trofeja.
Umjesto da se opet okrenu Messiju sada kada su skupili dovoljno para da opet probude njegovu ljubav prema Barseloni.
Umjesto da se opet okrenu Messiju sada kada su skupili dovoljno para da opet probude njegovu ljubav prema Barseloni.
Ubiše Sengalci u glavu na tribinama
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ova Holandija je prejadan skup polovnjaka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gakpo 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 29 nov 2022, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Tragikomicno ponasanje propalog Portugalca. Sad na kraju karijere se cak jos vise osjeti koliko je lik isfrustriran sto je Messi bolji igrac.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Teško ce Senegal proći, bez obzira što su bolji. Afrička ekipa sa afričkim trenerom (da ne kažem crncem) je osuđena na propast.
Iza svakog uspjeha afričkih reprezentacija kao selektor stajao je neki temperamentni i disciplinovani stručnjak iz Evrope. Ne može biti slučajnost.
Ima li uopšte u klupskom fudbali neki crnac da je uspješan trener?
Iza svakog uspjeha afričkih reprezentacija kao selektor stajao je neki temperamentni i disciplinovani stručnjak iz Evrope. Ne može biti slučajnost.
Ima li uopšte u klupskom fudbali neki crnac da je uspješan trener?
Nizozemska bi mogla do kraja. Vrijeme je da osvoje.
Jel Qatar22 goretzka kad pise ovakve gluposti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.