Retardinjo10 idi u rupu nazad
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
USA ce na prvenstvenu kod kuce bit bas jaka. Jako seksi fudbal igraju, fizicki brutalni al fali koji kreativac.
Ugasio sam nakon posljednjeg zvižduka, jel poslije bilo? Vidio sam samo onako iz zraka nakon gola.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 29 nov 2022, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ova tehnologija mi je jača od VAR-a, nema nikakvog prostora za malverzacije 

Meni je isto promaklo, na prvu nije uopće izgledalo kao zaleđe.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
I još prebrza, nije ni završio snimak kako treba, a već se nastavila igra.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Tako je majstaaaa 
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rash & Foden 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trudi se glavonja da zabije al' ne ide
Yebo mater al glasi ko da mu je ajatolah ubijen
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja mislio Iranac slomio nogu koliko se dere lik
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
jao levata, dere se kao da mu je nogu slomio, 15 sec kasnije ustaje kao da nista bilo nije:-)
mene bi tacno stid bilo:-)
mene bi tacno stid bilo:-)
Nije bitno. Evo uzmi njemačko govorno područje. Njemačka, Austrija ili Švicarska navijaju li jedni za druge Ne. Englezi - Škotska, Vela, Irska, Engleska - navijaju li jedni za druge - NE. Španija - Portugal? Skandinavske zemlje - jedno veliko NE. Normalno je da Hrvati NE navijaju za Srbe i obratno(to niko ne potencira da trebaju navijati), ali eto samo mi trebamo navijati za komšije. - Ne kontam zašto?alemsa je napisao/la: ↑29 nov 2022, 14:53Primjeri ti nisu malo na mjestu jer Argentinci nemaju dodirne tacke sa Brazilcima, oni cak nemaju dodirne tacke ni sa ostalim nacijama koji govore Spanski jer su Argentinci Italijanskog porjekla (odnosno imaju dosta njihove krvi izmjesano), oni misle da su bolji od svih ovih nacija sto govore Spanski, i druze se iskljucivo medjusobno ili sa Evropljanima, to znam iz prve ruke, i Spanski pricaju bolje od njih sviju (ne uzimajuci Spanjolce u obzir). Mexico i Usa isto nemaju dodirne tacke, dok su te ex yu drzave, dijelile drzavu, jezik, mentalitet itd. Ali cuj nek navija ko za koga zeliSport90 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 14:17Ne kontam ovo potenciranje navijanja za komšije. Da li Njemci navijaju za recimo Austriju u bilo čemu ili obratno -NE. Da li Meksikanci navijaju za USA i obratno u bilo čemu - NE. Da li Brazilci navijaju za Argentinu ili obratno -NE. I da ne nabrajamo dalje. I zašto bi sad Bosanci trebali navijati za Srbiju ili Hrvatsku, čak i da zanemarimo historiju i to sta su uradili Bosancima i sta i dalje rade?
Ok, tata je ukljucio mjesalicu. 

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 29 nov 2022, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Jer se nigdje ne plasiramo pa onako,navijamoSport90 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 21:27Nije bitno. Evo uzmi njemačko govorno područje. Njemačka, Austrija ili Švicarska navijaju li jedni za druge Ne. Englezi - Škotska, Vela, Irska, Engleska - navijaju li jedni za druge - NE. Španija - Portugal? Skandinavske zemlje - jedno veliko NE. Normalno je da Hrvati NE navijaju za Srbe i obratno(to niko ne potencira da trebaju navijati), ali eto samo mi trebamo navijati za komšije. - Ne kontam zašto?alemsa je napisao/la: ↑29 nov 2022, 14:53Primjeri ti nisu malo na mjestu jer Argentinci nemaju dodirne tacke sa Brazilcima, oni cak nemaju dodirne tacke ni sa ostalim nacijama koji govore Spanski jer su Argentinci Italijanskog porjekla (odnosno imaju dosta njihove krvi izmjesano), oni misle da su bolji od svih ovih nacija sto govore Spanski, i druze se iskljucivo medjusobno ili sa Evropljanima, to znam iz prve ruke, i Spanski pricaju bolje od njih sviju (ne uzimajuci Spanjolce u obzir). Mexico i Usa isto nemaju dodirne tacke, dok su te ex yu drzave, dijelile drzavu, jezik, mentalitet itd. Ali cuj nek navija ko za koga zeliSport90 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 14:17
Ne kontam ovo potenciranje navijanja za komšije. Da li Njemci navijaju za recimo Austriju u bilo čemu ili obratno -NE. Da li Meksikanci navijaju za USA i obratno u bilo čemu - NE. Da li Brazilci navijaju za Argentinu ili obratno -NE. I da ne nabrajamo dalje. I zašto bi sad Bosanci trebali navijati za Srbiju ili Hrvatsku, čak i da zanemarimo historiju i to sta su uradili Bosancima i sta i dalje rade?
Ubiše ih ko kuduz Bademu.
Wales daleko najlošija repka na EP.
Wales daleko najlošija repka na EP.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.