armando je napisao/la: ↑30 nov 2022, 00:09
Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:58
Ma Neuer je elita, ali pogledaj obranu. Mislim da bi za dva obrambena iz Hrvatske sigurno bilo mjesta u obrani Njemačke. Vezni je red također na našoj strani, a mislim da bi i Perišić imao mjesta tamo. Ne bih rekao ni da su od nas bolji, a ne smatram da smo mi baš među 6-7 najboljih, tako da ne vidim Nijemce među najboljim ekipama. Mogu biti pritajni favorit, ali nikako jedan od glavnih.
Nemoj igrati na tu igru....igrač na igrača. Kolektiv, duh, sistem, mentalitet i dr. stvari su dosta bitnije.
Pa Švabe i jesu pritajni favoriti, tako se i sami gledaju ( ako uopste) I niko od njihove javnosti i struke ne očekuje neki spektakl i veliki uspjeh. Svjesni su oni toga.
Kakogod, samo France ispred
Pa baš po tom mentalitetu Njemačka uvijek i je bila poznata, ali ne bih rekao da je tako u zadnje vrijeme, neka stara Njemačka bi uzela Japan bar 5 golova razlike.
A o mentalitetu Hrvatske, ne treba trošiti riječi, pa jel
Igrač na igrača nije presudno, ali možeš približno odrediti koja je momčad jača, tako ti pokazujem da ima više reprezentacija koje su bolje od Njemačke po imenima.
forgempp je napisao/la: ↑30 nov 2022, 00:07
Misliš da biste bili favorit protiv Njemačke? Ja mislim da bi ipak Njemačka bila favorit.
Razlog? Spori ste, baš ono jedna klasična dizelaška, troma ekipa. Ovo što je prolazilo protiv šuplje Kanade će možda proći i protiv raštimane Belgije, ali protiv prve ozbiljnije repke nemate šta tražiti, baš ogroman deficit u napadu.
Njemačka jeste izgubila od Japana, ali je trebala na poluvremenu bar za 3-4 gola razlike voditi, protiv Španije isto bili konkretniji i bolji.
Po prikazanom ste tu negdje sa Argentinom, samo što oni imaju Messija ybg, on uvijek nešto skonta
Njemačka je bila puno bolja protiv Japana, ali vidjelo se da im je obrana šuplja, a Hrvatska zna kazniti otvoren pristup, pogotovo s takvom obranom. Također, siguran sam da Hrvatska još nije pokazala maksimum, npr. mislim da Perišić može još bolje igrati, da se Sosa može više priključivati naprijed (pogotovo nego protiv Maroka), i ima još primjera.
Svakako ćemo brzo vidjeti tko je jači, samo da se uzmu Belgija i Kostarika.