FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aničić je, po riječima Emira Hadžića, cijelo proljece ove godine normalno trenirao i bio u rosteru Konyaspora za utakmice, takao da sam siguran da bi ovu jesen bio standardan i vjerovatno ostavio dobar dojam, da se nije povrijedio protiv Posušja.
On ako odradi pripreme i prijateljske utakmice tokom priprema kako treba, mogao bi biti koristan na proljece.U svakom slučaju, na toj poziciji moramo biti ozbiljni u predstojecem prelaznom roku, Ališaha i Traku ne treba uopšte uzimati u bilo kakvo ozbiljno razmatranje za prvu postavu.
On ako odradi pripreme i prijateljske utakmice tokom priprema kako treba, mogao bi biti koristan na proljece.U svakom slučaju, na toj poziciji moramo biti ozbiljni u predstojecem prelaznom roku, Ališaha i Traku ne treba uopšte uzimati u bilo kakvo ozbiljno razmatranje za prvu postavu.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Na stranu što je pogrešno dovoditi igrača koji je sklon povredama, ima preko 30 godina i nije igrao kako treba godinu dana. Stvarno ne vidim poentu i logiku iza tog dovođenja.nokee je napisao/la: ↑30 nov 2022, 09:04Kakvi ste vi bolesnici tobejarabi. Kakve veze bilo ko ima, covjek se povrijedio, da nije bio bi standardan u prvoj postavi sigurno. Samo kod nas je neko uvijek kriv i za nesta s cim nema veze. Dovede i taj Zrinjski flopa i rijesava se.. Evo na polusezoni ce im otici par igraca sto su ljetos doveli..Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:33Sta nam uradi celavijos ga opet ostavi u klubu nas dobri Mirva
bez kojeg bi bili u kantonalnoj
![]()
Ali ne znam šta se sad očekuje? Da se raskine ugovor sa momkom jer je zadobio težu povredu? Ljudski je ostaviti čovjeka tu, pa nije njegova greška što se povrijedio, ne može se tjerati zbog toga. Ovako ga ostaviš u klubu, pružiš mu podršku pri rehabilitaciji i pomogneš mu da se vrati na teren i ispadneš gospodin. Jes da te taj igrač košta svaki mjesec koji ne igra daješ mu platu, al sam si se u taj problem doveo sa dovođenjem igrača koji je sklon povredama i pri tom još zreo za penziju.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad Husref ode u Zrinjski 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znam da se zayebavas, ali valjda je jasno da Zrinjski zna sta radi za razliku od nas. Dovesti će trenera istog razmišljanja i sličnih kvaliteta i nastaviti dominirati.
A za nas je taman Husref, Varesanovic, Maksimović, Zizovic Itd.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jesu li ono skupštinu najavili početkom decembra?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Serete za anicica iskreno, nema momak historiju povreda nego jednu tezu povredu ligamenata koljena
I da se nije desilo ono protiv posusja nasa odbrana s njim bi bila medju boljima u ligi, vece je ime od svih igraca u ekipi
I da se nije desilo ono protiv posusja nasa odbrana s njim bi bila medju boljima u ligi, vece je ime od svih igraca u ekipi
Do smrti odani!
Evo otiso je Hadzic pa nece biti branis ga, standardna kad nemas sta reci.PapirnaMarka je napisao/la: ↑30 nov 2022, 09:39Na stranu što je pogrešno dovoditi igrača koji je sklon povredama, ima preko 30 godina i nije igrao kako treba godinu dana. Stvarno ne vidim poentu i logiku iza tog dovođenja.nokee je napisao/la: ↑30 nov 2022, 09:04Kakvi ste vi bolesnici tobejarabi. Kakve veze bilo ko ima, covjek se povrijedio, da nije bio bi standardan u prvoj postavi sigurno. Samo kod nas je neko uvijek kriv i za nesta s cim nema veze. Dovede i taj Zrinjski flopa i rijesava se.. Evo na polusezoni ce im otici par igraca sto su ljetos doveli..Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:33
Sta nam uradi celavijos ga opet ostavi u klubu nas dobri Mirva
bez kojeg bi bili u kantonalnoj
![]()
Ali ne znam šta se sad očekuje? Da se raskine ugovor sa momkom jer je zadobio težu povredu? Ljudski je ostaviti čovjeka tu, pa nije njegova greška što se povrijedio, ne može se tjerati zbog toga. Ovako ga ostaviš u klubu, pružiš mu podršku pri rehabilitaciji i pomogneš mu da se vrati na teren i ispadneš gospodin. Jes da te taj igrač košta svaki mjesec koji ne igra daješ mu platu, al sam si se u taj problem doveo sa dovođenjem igrača koji je sklon povredama i pri tom još zreo za penziju.
Helem, prvo covjek nije sklon povredama nego je imao jednu povredu gdje je duze pauzirao. I to nije ta povreda bila tek prije nego je kod nas dosao. Mi smo skloni ovdje izvrtanju cinjenica i iznosenju poluinformacija.
Drugo gdje ga neces dovesti iskusan stoper iz turske lige sa velikim iskustvom i dokazanom kvalitetom? Ne vidim zasto ga nebi doveli. Pri tome normalno trenirao i bio na pripremama bez ikakvih problema. Jednostavno desi se peh! Kazem opet da se nije povrijedio bio bi jedan od boljih stopera lige siguran sam..
-
- Kontakt:
Ako je loše ne treba se sada pljuvati sve redom. Marin nije kriv ni za što, momak je došao kao najveće ime prelaznog roka ubjedljivo.
To da li će se neko povrijediti ne može niko od nas znati.
To da li će se neko povrijediti ne može niko od nas znati.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ma imao je povrede isto prednjih križnih ligamenata predprošle sezone povrijedio se u septembru, vratio se u januaru prošle godine i nakon dvije utakmice opet se isto povrijedio na 7 mjeseci, znači očigledno problema sa prednjim križnim ima. Još je star igrač 32 godine, ja svakako igrače u tim godinama ne bi nikad dovodio, a posebno igrače koji nisu igrali redovno u svom klubu u proteklih godinu dana.nokee je napisao/la: ↑30 nov 2022, 12:14Evo otiso je Hadzic pa nece biti branis ga, standardna kad nemas sta reci.PapirnaMarka je napisao/la: ↑30 nov 2022, 09:39Na stranu što je pogrešno dovoditi igrača koji je sklon povredama, ima preko 30 godina i nije igrao kako treba godinu dana. Stvarno ne vidim poentu i logiku iza tog dovođenja.nokee je napisao/la: ↑30 nov 2022, 09:04
Kakvi ste vi bolesnici tobejarabi. Kakve veze bilo ko ima, covjek se povrijedio, da nije bio bi standardan u prvoj postavi sigurno. Samo kod nas je neko uvijek kriv i za nesta s cim nema veze. Dovede i taj Zrinjski flopa i rijesava se.. Evo na polusezoni ce im otici par igraca sto su ljetos doveli..
Helem, prvo covjek nije sklon povredama nego je imao jednu povredu gdje je duze pauzirao. I to nije ta povreda bila tek prije nego je kod nas dosao. Mi smo skloni ovdje izvrtanju cinjenica i iznosenju poluinformacija.
Drugo gdje ga neces dovesti iskusan stoper iz turske lige sa velikim iskustvom i dokazanom kvalitetom? Ne vidim zasto ga nebi doveli. Pri tome normalno trenirao i bio na pripremama bez ikakvih problema. Jednostavno desi se peh! Kazem opet da se nije povrijedio bio bi jedan od boljih stopera lige siguran sam..
Al slažem se da nije njegova greška što je zadobio povredu, zato i kažem da je glupo očekivati da se raskine ugovor sa njim. I ta povreda vjerovatno je plod slučajnosti, ali je rizik dovođenje bilo. Vjerovatno bi i bio jedan od najboljih stopera lige da se nije povrijedio, ali to je već šta bi bilo kad bi bilo.
-
- Kontakt:
Da smo bar malo imali bolju polusezonu, sad bi bili u utrci za titulu još uvijek. Nema šanse da se ova promjena trenera nimalo ne odrazi na Zrinju.
-
- Kontakt:
Naravno da nije do igraca nista,problem je nas strucnjak celavi,ako dodje do raskida samo isplatiti lika do zadnje marke i sve druge naravno.PapirnaMarka je napisao/la: ↑30 nov 2022, 12:29Ma imao je povrede isto prednjih križnih ligamenata predprošle sezone povrijedio se u septembru, vratio se u januaru prošle godine i nakon dvije utakmice opet se isto povrijedio na 7 mjeseci, znači očigledno problema sa prednjim križnim ima. Još je star igrač 32 godine, ja svakako igrače u tim godinama ne bi nikad dovodio, a posebno igrače koji nisu igrali redovno u svom klubu u proteklih godinu dana.nokee je napisao/la: ↑30 nov 2022, 12:14Evo otiso je Hadzic pa nece biti branis ga, standardna kad nemas sta reci.PapirnaMarka je napisao/la: ↑30 nov 2022, 09:39
Na stranu što je pogrešno dovoditi igrača koji je sklon povredama, ima preko 30 godina i nije igrao kako treba godinu dana. Stvarno ne vidim poentu i logiku iza tog dovođenja.
Al slažem se da nije njegova greška što je zadobio povredu, zato i kažem da je glupo očekivati da se raskine ugovor sa njim. I ta povreda vjerovatno je plod slučajnosti, ali je rizik dovođenje bilo. Vjerovatno bi i bio jedan od najboljih stopera lige da se nije povrijedio, ali to je već šta bi bilo kad bi bilo.
99 % ce se dovesti trener-menadzer, po principu engleskih trenera. Bez SDa, gdje ce menadzer dovoditi igrace. Ako se postugne dogovor sa jednim od dva imena koja se spominju, treba im pustiti sve ovlasti u sportskom segmentu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
a koja se to dva imena spominju, ako nije neka tajna
Kodro
Custovic
Custovic
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Mendazer dovodi svoje igrace, engleski, spanjolski, italijanski, njemacki, mongolski, tadzikistanki modeli, pichke materine ba..... kakvi vise modeli, nema ovdje modela, ovo je Bosna. Pusitit nekome da dovodi igrace na svoju ruku je katastrofa.... To sto mi ne znamo da dovedemo SD je nas problem, neznanje i nestrucnost.... Pa imali smo taj sistem jednom sa nekakvom grupom analiticara, skauta, pa je u khurac otislo sve.... Dovedi kvalitetnog SD i jos jednu osobu koja ce biti zaduzena za transfere i dovodi sebi, svoje igrace a ne neko sto ima svog ljubimca, pa kasnije kad ne moze da dodje ili nece, kuka sto se nije izdvojila lova za njega ili za njih, bla bla bla.... Ima opravdanje, ovako mu dovedi igrace pa ako moze i hoce bujrum.... Njegovi igraci mogu ostati u ekipi i tako stvoriti nemir, ako trener ode a oni ostanu.... Ovo je BiH, nije ovo Njemacka gdje je profesionalizam izrazen....
Pun mi je khurac šema, relacija, modela, načina, opcija.... Napravi jedan sistem i drži ga se jbm vam mater nesposobnu u klubu svima, od vlasnika, ulagača do čistačice!!!!
Pun mi je khurac šema, relacija, modela, načina, opcija.... Napravi jedan sistem i drži ga se jbm vam mater nesposobnu u klubu svima, od vlasnika, ulagača do čistačice!!!!
ma nama je mjera Slavko Petrovic
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
svi ce uzeti ovo sto je slobdno a valja , a mi cemo u januaru sljam dovoditi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ancic je povrijedo ligamente druge noge, to znaci peh, sigurno da se nije povrijedio danas bi bili 3ci na tabeli
-
- Kontakt:
I onda ce nam opet sloziti pricu "Zimski rok je uvijek tezak"
Joj kad su to rekli sviju mi

Evo Zrinjski danas pozdravio se sa Jakirovicem,za par sati predstavili novog trenera.Dudic otisao prije mjesec i po nasi nisu mrdnuli kitom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
gledaj zrinjskog za 2 sata je nasao zamjenu. **** li vam pleme nesposobno
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, elo, HariTz, johntravolta123, Lecler, supervizor, Vanja8 i 75 gostiju.