Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Da li ce istupiti Danci sa SP-a? Oh wait... 

Don't believe the hype.
Fali mi Kolumbija na ovom SP, uvijek su imali najjači žensku tribinu na prvenstvu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Kenguri Issama ****
Zadnja izmjena: MunjirkaPFC, dana/u 30 nov 2022, 18:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
Znači biće jedan polufinalista od Nizozemska/USA/Australija/pobjednik grupe večeras. Ko god da bude pobjednik (Argentina/Arabija/Poljska), realno svaka od ovih šest ekipa nema šta tražiti u polufinalu. Argentina jedino na srčanost i pogon Messija.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ibrahima Konaté won the most tackles in a #FIFAWorldCup game (11) since Gattuso in 2006.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Idu gaucosi u finale vrlo lagano, veceras ce pomesti bezmudu poljsku, a onda i ameriku, koja ce izbiti bezmudu holandiju, tako da od evrope ostaje jedino engleska, francuska i spanija te srcana hrvatska, ostalo je sve bezmudo. Svabe ce sutra zacepit usta samina sebi kad ih kastarika tuhne.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
A i Italija
Pogotov zbog himne

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Švabama predviđam isto ko i braći po ****, Dancima.qaa18 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 18:19Idu gaucosi u finale vrlo lagano, veceras ce pomesti bezmudu poljsku, a onda i ameriku, koja ce izbiti bezmudu holandiju, tako da od evrope ostaje jedino engleska, francuska i spanija te srcana hrvatska, ostalo je sve bezmudo. Svabe ce sutra zacepit usta samina sebi kad ih kastarika tuhne.
Argentina u finale teško, jer u tom dijelu drugi polufinalista je vjerovatno Brazil. A ne vjerujem da ih mogu mlatnuti ko prošle godine.
Biće pakleno večeras u svakom slučaju, ko drugi završi ide u dosta teži dio žrijeba i odmah na megdan Francuzima.
Danska ispade nakon Srbije i Njemacke najslabija evropska repka ovdje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa realno ako Arapi dobiju Argentinu i Meksiko, onda su zaslužili malo lakšeg protivnika u osmini. Što je najluđe, i protiv Nizozemske u eventualnom četvrtfinalu bi imali šanse.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 17:57ako bude Poljska - Argentina X a Saudijska Arabija dobije Mexico u 1/8 finala ce igrati Saudijska Arabija - Australija![]()

Prvih 20 minuta su Danci nešto kao i igrali, kasnije kao da im nije ni bilo do prolaska. Još kada je Tunis poveo (nisam gledao tu utakmicu, ali meščini izmiješan sastav Fracuske), onda je bilo nešto kao "nećemo proći, ali neće ni Tunis". Nisu imali tog žara, nešto slično kao Belgija, koja isto vrlo vjerovatno završava svoj put u grupnoj fazi.
Jeste da se Delaney povrijedio, ali ovo je repka koja je razmontirala Austriju u gostima sa 3-4 razlike, i onda dođu ovdje i zabiju jedan gol u tri utakmice. Mogu oni bolje. Jedan sam od onih koji ih je vidio negdje tamo u kasnim knock-out fazama, po prikazanom iz kvala. Isto važi i za Srbiju, koja je konačno ličila na ekipu prije koji mjesec, a sada moraju pobijediti kompaktnu Švicarsku za prolaz. Vjerovatno je niz faktora u pitanju, ali mogu i oni bolje.
Jeste da se Delaney povrijedio, ali ovo je repka koja je razmontirala Austriju u gostima sa 3-4 razlike, i onda dođu ovdje i zabiju jedan gol u tri utakmice. Mogu oni bolje. Jedan sam od onih koji ih je vidio negdje tamo u kasnim knock-out fazama, po prikazanom iz kvala. Isto važi i za Srbiju, koja je konačno ličila na ekipu prije koji mjesec, a sada moraju pobijediti kompaktnu Švicarsku za prolaz. Vjerovatno je niz faktora u pitanju, ali mogu i oni bolje.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Najslabije i kvalitetom oskudnije prvenstvo u historiji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zaboravio si Vels i Belgiju.
Prvenstvo odavno nije bilo bolje.
A Englezi na Francusku. Trebali su namjestati.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Prvenstvo je u top 3 u 21. stoljeću za sada.
Miho prorok. Samo Danci nisu dominirali

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Top6 SP u 21. stoljecu definitivno.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Romero igra, Lisandro na klupi hahahahhaha.
Hoce Scaloni da ispadnu izgleda.
Hoce Scaloni da ispadnu izgleda.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ARGENTINA XI: Martínez; Molina, Romero, Otamendi, Acuña; De Paul, Fernández, Mac Allister; Messi, Álvarez, Di María
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.