Australija je Dance natjerala na nabijanje lopte i to je bio kraj.Makanaky je napisao/la: ↑30 nov 2022, 18:25Prvih 20 minuta su Danci nešto kao i igrali, kasnije kao da im nije ni bilo do prolaska. Još kada je Tunis poveo (nisam gledao tu utakmicu, ali meščini izmiješan sastav Fracuske), onda je bilo nešto kao "nećemo proći, ali neće ni Tunis". Nisu imali tog žara, nešto slično kao Belgija, koja isto vrlo vjerovatno završava svoj put u grupnoj fazi.
Jeste da se Delaney povrijedio, ali ovo je repka koja je razmontirala Austriju u gostima sa 3-4 razlike, i onda dođu ovdje i zabiju jedan gol u tri utakmice. Mogu oni bolje. Jedan sam od onih koji ih je vidio negdje tamo u kasnim knock-out fazama, po prikazanom iz kvala. Isto važi i za Srbiju, koja je konačno ličila na ekipu prije koji mjesec, a sada moraju pobijediti kompaktnu Švicarsku za prolaz. Vjerovatno je niz faktora u pitanju, ali mogu i oni bolje.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Romero je njihov najbolji stoper, samo ne znam je li ozlijeđen. Zadnji put je igrao ozlijeđen bespotrebno, a u svakom slučaju Lisandro treba ispred Otamendija.
Kakav Romero nemas ti pojmaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 nov 2022, 18:54Romero je njihov najbolji stoper, samo ne znam je li ozlijeđen. Zadnji put je igrao ozlijeđen bespotrebno, a u svakom slučaju Lisandro treba ispred Otamendija.
Bas cudno sto ce staviti iskusnijeg i boljeg igraca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa njih dvojica ce i igrati zajedno, brutalni su
ali je Varane klasa najveca. Sta je sa Benzemom je li se vraca, nesto tu smrdi izmedju saveza i njeg, ako je oporavljen zasto ga ne vrati.
Znaci nikad bolje cim ovaj kaze kontra
Organizacija,utakmice sve extra

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Cuj boljeg, Varane odigrao 3 dobre tekme u zadnje 2 godine
Upamecano i Konate > Varane
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ako si ga u životu gledao jednom (protiv S. Arabije), onda me ne čudi ovakav odgovor.boatenkk je napisao/la: ↑30 nov 2022, 18:57Kakav Romero nemas ti pojmaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 nov 2022, 18:54Romero je njihov najbolji stoper, samo ne znam je li ozlijeđen. Zadnji put je igrao ozlijeđen bespotrebno, a u svakom slučaju Lisandro treba ispred Otamendija.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E čuj Upamecano ispred Varanea
To je širk pomisliti, kamoli napisati
Romero je štoperčina ove sezone i zasluzuje mjesto u prvih 11, Martinez je bolji od Otamendija ali ybg

Romero je štoperčina ove sezone i zasluzuje mjesto u prvih 11, Martinez je bolji od Otamendija ali ybg
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Opet onaj hajvan Scaloni trpa Otamendija u prvih 11
Tacno hoce da ispadnu sto prije.

Tacno hoce da ispadnu sto prije.
Rotira Lisandra i Romera, a Otamendi neizostavni startni stoper, svašta.
I opet De Paul zadnji vezni umjesto Paredesa, niđe veze. Doduše poljaci će igrati ultra defanzivno i odvratno, neće argentinci ni imati previše posla nazad.

I opet De Paul zadnji vezni umjesto Paredesa, niđe veze. Doduše poljaci će igrati ultra defanzivno i odvratno, neće argentinci ni imati previše posla nazad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hoce to kad imas niske standarde.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Pa možda Romero ove sezone i nije pokazao da je bolji od Lisandra, ali prošle je sezone bio top i mislim da bi najbolja kombinacija bila Lisandro-Romero. E sad zašto je Otamendi zakucan u prvih 11, to ne znam.
Oni su dobri i u izgradnji napada, a to će im trebati danas. I Lisandro i Romero znaju napraviti višak.
Oni su dobri i u izgradnji napada, a to će im trebati danas. I Lisandro i Romero znaju napraviti višak.
Veliki sam fan premier lige i znam sta pricam. lisandro je izmislio stopera za njega. naucit cesCipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 nov 2022, 19:13Ako si ga u životu gledao jednom (protiv S. Arabije), onda me ne čudi ovakav odgovor.boatenkk je napisao/la: ↑30 nov 2022, 18:57Kakav Romero nemas ti pojmaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 nov 2022, 18:54Romero je njihov najbolji stoper, samo ne znam je li ozlijeđen. Zadnji put je igrao ozlijeđen bespotrebno, a u svakom slučaju Lisandro treba ispred Otamendija.
-
- Kontakt:
Nisam na vrijeme skontao da si trol, jbg.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nesto razmisljam, ne postoji bolji igrac a da je manje dao za reprezentaciju od Aguera, bukvalno se ne sjecam jedne njegove utakmice za Argentinu
Don't believe the hype.
Da li cemo veceras gledati posljednju utakmicu velikog Messija na svjetskom prvenstvu
Onaj malj Scaloni se potrudio da bude tako sa svojim sastavom, al hajde možda iznenade

Onaj malj Scaloni se potrudio da bude tako sa svojim sastavom, al hajde možda iznenade

Ma uzima Argentina bez problema danas.
Po meni su oni odmah iza glavnih favorita.
Tier1: Engleska, Brazil
Tier2: Francuska, Portugal, Spanija, Brazil, Argentina, Hrvatska
Zadnja izmjena: Justin, dana/u 30 nov 2022, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.