Brate on je smece ispao ,godinu i pol nas ****

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brate on je smece ispao ,godinu i pol nas ****
Mislim da cifra nije tolika da bi to došlo u pitanje. Mislim čak ni da pomoćni nije upitan jer je njegova vrijednost dosta veća od ovih 2,4 miliona koja dugujemo. Govorim ovo ne kao neko ko je upućen nego onako logički, čisto da se zna. Imaju poslovni prostori na sjeveru i prostor iza istočne tribine, to bi otprilike bilo dovoljno.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:10Jel i glavni stadion dolazi sad u pitanje u isto vrijeme sve, ili on ide nakon pomocnog u nekom periodu
Klub nema sta ponuditi. Budite toga svjesni.zeljodogroba je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:06Sta je sa Mirvicem?
Nemojte molim vas opravdavat upravu, okurazili se, pricali sa 2-3 strane, a pregovaracka moc rinaka.. smijesno
Neku noc si raji napisao ali te nisu skontali.Kako ti neofirno napisesDejan1921 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:13Mislim da cifra nije tolika da bi to došlo u pitanje. Mislim čak ni da pomoćni nije upitan jer je njegova vrijednost dosta veća od ovih 2,4 miliona koja dugujemo. Govorim ovo ne kao neko ko je upućen nego onako logički, čisto da se zna. Imaju poslovni prostori na sjeveru i prostor iza istočne tribine, to bi otprilike bilo dovoljno.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:10Jel i glavni stadion dolazi sad u pitanje u isto vrijeme sve, ili on ide nakon pomocnog u nekom periodu
KANA je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:16Neku noc si raji napisao ali te nisu skontali.Kako ti neofirno napisesDejan1921 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:13Mislim da cifra nije tolika da bi to došlo u pitanje. Mislim čak ni da pomoćni nije upitan jer je njegova vrijednost dosta veća od ovih 2,4 miliona koja dugujemo. Govorim ovo ne kao neko ko je upućen nego onako logički, čisto da se zna. Imaju poslovni prostori na sjeveru i prostor iza istočne tribine, to bi otprilike bilo dovoljno.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:10Jel i glavni stadion dolazi sad u pitanje u isto vrijeme sve, ili on ide nakon pomocnog u nekom periodua sve cujes mahalc
Ovo više nema smisla, svaka naredna akcija će biti propast jer se više nemaju za šta uhvatiti. Gaće s guzice smo kao navijači dali što podrškom što finansijski. Neka se nose u 3 lijepe **** materine.
Isto sam reagovao ali brate nema nam drugog rjesenja .Niko me ne moze ubjediti da je ovo sa Eldinom bila slucajnost .Navukli nase bekane iz uprave a sve osmisljeno .Gredic je davno rekao nema Zelji napretka dok ne ostane bez svega i to mi se zadniih mjesec dana stalno vrti u glavi.SudoHusika je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:29Ovo više nema smisla, svaka naredna akcija će biti propast jer se više nemaju za šta uhvatiti. Gaće s guzice smo kao navijači dali što podrškom što finansijski. Neka se nose u 3 lijepe **** materine.
Ja ću dati kao i uvijek koliko budem mogao. Samo ima puno jačih koji se neće ni počešati dok mi ginemo kao na frontu. A lafo su Manijaci do kosti.SudoHusika je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:29Ovo više nema smisla, svaka naredna akcija će biti propast jer se više nemaju za šta uhvatiti. Gaće s guzice smo kao navijači dali što podrškom što finansijski. Neka se nose u 3 lijepe **** materine.
Ako je vama svejedno gledati kako porezna uzima pomoćni meni Bogami nije, a vjerujem da nisam jedini.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:51Nadam se da ima bar jos neko normalan tu da obustavi te akcije ako hoce da pokrenu, to bi bio potpuni fijasko.