Zar smije Evropski sudija/nica, suditi utakmicu evropske repke, do sada to nije bila praksa osim kad igraju 2 Evropske reprezentacije, hmm.Sanfrancisco je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:37Sutra ce se desiti prvi put u istoriji svjetskih prvenstava u fudbalu da je glavni sudija zena.
Francuskinja ce suditi mec Njemacka-Kostarika.
![]()
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- legenda reala
- Kontakt:
Belgiju su svi podcijenili, svaki dan izlaze neke afere iz njihovog tabora ono atmosfera losa igraci posvadani i sl, mozda je to i taktika da ih Hrvati olako shvate, neko nepisano pravilo je da su najtezi protivnici te ekipe koje svi otpisu, a Belgija ima oruzje kojim moze ugroziti Hrvate
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Mitrogoool
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Mitrogoool, dana/u 02 dec 2022, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
ŽUTIFKS
Njemacka - Spanija u ovih 10 dana najbolja tekma po meni
Ma nije bilo golova i previse sansi , ali to je bilo rat na terenu , full gas , total fudbal.
Sve ostalo ispod ..
Ma nije bilo golova i previse sansi , ali to je bilo rat na terenu , full gas , total fudbal.
Sve ostalo ispod ..
Ide sutra Hazardova vintage partijalegenda reala je napisao/la: ↑01 dec 2022, 01:44Belgiju su svi podcijenili, svaki dan izlaze neke afere iz njihovog tabora ono atmosfera losa igraci posvadani i sl, mozda je to i taktika da ih Hrvati olako shvate, neko nepisano pravilo je da su najtezi protivnici te ekipe koje svi otpisu, a Belgija ima oruzje kojim moze ugroziti Hrvate

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja ne znam zasto Dybalu neubacuje da igra. Mislim da nije skupio ni minut na ovom SP. Da li je u pitanju neka povreda ili nešto drugo.Poligon10 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:41Ne znam zašto Scaloni ne pokuša sa Martinezom na lijevom beku. Igrao je to malo u Ajaxu ja mislim i kad već nema prednost u odnosu na Otamendia, ovo bi im bila najbolja opcija. Acuna i Tagliafico su svakako pokušaj od igrača, a Lisandro daje tu dodatnu sigurnost i agresivnost na terenu. Plus momak zna lopte igrati. Onaj Molina je opet solidan za one prevare i može dobro odigrati desno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
donedavno je igrao u papučama po favelama tipa naših vrapčića, a sada mu smetaju klimatizirani stadioni.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dybala je bio povrijedjen par sedmica pred SP, ali mislim da to nije pravi razlog sto ne igra, prije da nema mjesta u ovom sistemu. On i Messi zajedno nazalost ne moze. Ali cudi me ipak da ne ulazi ni sa klupe.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 05:59Ja ne znam zasto Dybalu neubacuje da igra. Mislim da nije skupio ni minut na ovom SP. Da li je u pitanju neka povreda ili nešto drugo.Poligon10 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:41Ne znam zašto Scaloni ne pokuša sa Martinezom na lijevom beku. Igrao je to malo u Ajaxu ja mislim i kad već nema prednost u odnosu na Otamendia, ovo bi im bila najbolja opcija. Acuna i Tagliafico su svakako pokušaj od igrača, a Lisandro daje tu dodatnu sigurnost i agresivnost na terenu. Plus momak zna lopte igrati. Onaj Molina je opet solidan za one prevare i može dobro odigrati desno.
dvije najjace ribe na prvenstvu ce biti na tribinama u mecu svicarska srbija
ova Sofija Jovic i mala od Granita Dzake
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Lijepo je to objasnio Rade legenda , Sofija ima iskustvo

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Imam skroz los osjecaj za danas, ne znam valjda me prevari. 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Dybala u najboljim godinama karijere je trenutno a manje pretrci od Messija na terenu.On bi po defaultu mogao igrati desno krilo gdje je Di Marija ili 10ku gdje je Messi.Goalgetter je napisao/la: ↑01 dec 2022, 08:37Dybala je bio povrijedjen par sedmica pred SP, ali mislim da to nije pravi razlog sto ne igra, prije da nema mjesta u ovom sistemu. On i Messi zajedno nazalost ne moze. Ali cudi me ipak da ne ulazi ni sa klupe.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 05:59Ja ne znam zasto Dybalu neubacuje da igra. Mislim da nije skupio ni minut na ovom SP. Da li je u pitanju neka povreda ili nešto drugo.Poligon10 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:41Ne znam zašto Scaloni ne pokuša sa Martinezom na lijevom beku. Igrao je to malo u Ajaxu ja mislim i kad već nema prednost u odnosu na Otamendia, ovo bi im bila najbolja opcija. Acuna i Tagliafico su svakako pokušaj od igrača, a Lisandro daje tu dodatnu sigurnost i agresivnost na terenu. Plus momak zna lopte igrati. Onaj Molina je opet solidan za one prevare i može dobro odigrati desno.
Nije Dybala nikada bio bitna karika ili opcija u Argentini.Suvise lijen igrac.I Papu je majstorcina pa ne igra tako cesto.
Jednostavno takticki ne mogu odigrati rolu.Ova Argentina ako hoce da igra protiv najjacih repki Svijeta , mora takticki odigrati savrseno jer je vidno da igracki kvalitet nemaju za to.
- bavariapivo
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Ja vise ne vjerujem da Hazard moze ista korisno napraviti kako za repku, tako i za sebe. Taj lik me razocarao kao fudbaler vise od ijednog. Nisam uopste neki njegov fan, ali one igre iz Chelsea i repke u tom periodu su nevjerovatno, mislio sam da nema granica, kao i Bale, ali obojica su prelaskom u Real samo nestali, "zaboravili" igrati fudbal, malo zbog povreda, malo zbog drugih stvari.
Hrvatska nije naivna i neiskusna da nasjedne ili da ih pokolebaju price o problemima i skandalima drugih reprezentacija. Ali ni Belgija nije neka smijesna reprezentacija, koliko god lose igrali u zadnje vrijeme i daleko od laganog ce biti hrvatima. Cak imam osjecaj da ce ih danas Belgija zasluzeno (dobrom igrom) dobiti.
Hrvatska nije naivna i neiskusna da nasjedne ili da ih pokolebaju price o problemima i skandalima drugih reprezentacija. Ali ni Belgija nije neka smijesna reprezentacija, koliko god lose igrali u zadnje vrijeme i daleko od laganog ce biti hrvatima. Cak imam osjecaj da ce ih danas Belgija zasluzeno (dobrom igrom) dobiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eden je zavrsio karijeru ozbiljnog igraca kad ga je Meurnier polomio na mecu Real-PSG 2019. Taman se vratio i poceo igrati kako treba i onda dolazi ta povreda nakon koje vise nije ni sjena nekadasnjeg igraca. Tehnika je i dalje tu al nema ni 50% nekadasnje brzine.
- bavariapivo
- Kontakt:
mozda se probudi belgijski "inat"Beduin je napisao/la: ↑01 dec 2022, 10:49Ja vise ne vjerujem da Hazard moze ista korisno napraviti kako za repku, tako i za sebe. Taj lik me razocarao kao fudbaler vise od ijednog. Nisam uopste neki njegov fan, ali one igre iz Chelsea i repke u tom periodu su nevjerovatno, mislio sam da nema granica, kao i Bale, ali obojica su prelaskom u Real samo nestali, "zaboravili" igrati fudbal, malo zbog povreda, malo zbog drugih stvari.
- Shategabri
- Kontakt:
Bale nestao prelaskom u Real?Beduin je napisao/la: ↑01 dec 2022, 10:49Ja vise ne vjerujem da Hazard moze ista korisno napraviti kako za repku, tako i za sebe. Taj lik me razocarao kao fudbaler vise od ijednog. Nisam uopste neki njegov fan, ali one igre iz Chelsea i repke u tom periodu su nevjerovatno, mislio sam da nema granica, kao i Bale, ali obojica su prelaskom u Real samo nestali, "zaboravili" igrati fudbal, malo zbog povreda, malo zbog drugih stvari.
Bogme si ti tu dobro fulio.
https://www.transfermarkt.com/gareth-ba ... eler/39381
Samo bih spomenuo preticanje Bartre na punoj koje je direktno rezultiralo osvajanjem kupa ili onaj gol škaricama u finalu LP.
Za Hazarda se slažem.
Koševo Zapad
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako zele nesto napraviti danas mora ostaviti Hazarda na klupu a staviti Trossarda. Nema smisla da ti u prvoj postavi igra igrac koji preko 2 godine nije odigrao dobru partiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.