Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
de ohanite ljudi malo,pljujem ja sve i svakoga al vi pretjerate.Zrinjski je sve sem organizovanog kluba.Klub koji zivi dok je hdz-a,nastao kao produkt agresije,politicki klub koji ce se ugasiti kad i evropa skonta da ih nema da budu konstitutivni.NisamInSajder je napisao/la: ↑30 nov 2022, 17:56Eto Rendulić je bio pik nekih drugih u klubu, a ne Dudić. Sad pogledajte kako radi pravi trener u Zrinjskom. Ne garantuje rezultate, ali ozbiljno trenersko znanje i rad da, a rezultati tada sigurno dolaze. Pa Čustović je za sve njih, koji su se spomenuli kao potencijalni treneri Sarajeva, a bilo ih je dosta, a samo 1 je imao neki ozbiljniji kontakt, što bi se reklo u narodu Pep Guardiola.
Ozbiljan krug i uređen klub za 2-3 dana može pronaći trenera, dogovoriti se i nastaviti raditi. Kod nas i nema neke volje, do sad se 100 njih moglo naći, al ne čeka se nešto, neka analiza, neke sjednice, neki dolasci odlasci. Dok drugi rade, Sergej davno dogovorio odlazak, Zrinjski dobio obeštećenje, Zrinjski dogovorio davno Rendulića.
Sto je najgore ljudi misle sto duze cekamo doci ce jace imeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 nov 2022, 23:29Još jedno mjesec i kusur dana, i napokon ćemo dobiti trenera![]()
![]()
Niti se Mirvić oglasio nakon užasne jeseni, niti je ublehaš Obuce rekao jednu jedinu rijec nakon katastrofa protiv Slobode i Leotara, još se smijao nakon završetka utakmice u Trebinju.
Ma nije ni sad kasno. Dovedi SDa i trenera u narednih 14 dana, i imaju nekih 15ak dana do zimskih praznika da naprave analizu i organizuju plan gdje imaju zamisao određenih odlazaka, i pozicije dolazaka. I da organizuju gdje će se odlaziti na pripreme, i ko će nam biti protivnici.holyman je napisao/la: ↑01 dec 2022, 10:18Informacija iz prve ruke (moje ruke).
Ne ocekujte nikakav pomak ni sljedecu polusezonu ni narednu godinu.
Da smo iole ozbiljan klub, do sad bi vec imali nekoga iz sportskog segmenta koji bi vec sada trebao imati spreman plan i viziju za blizu buducnost kluba.
Neko je vec do decembra trebao napraviti strucnu analizu protekle polusezone, detaljno upoznati rukovodstvo s cime raspolazemo, ko je odgovoran za najgoru polusezonu u historiji, gdje nam manjka, a gdje fali igraca, kakav je strucni stab bio i kakav bi trebao biti sljedeci.
Izvjestaj iz akademije bi do sada trebao biti predat, ali ga ocito nemaju kome ni predati, te razmatrati ko bi iz akademije mogao biti potencijal za prvi tim narednu polusezonu
Spisak pojacanja bi vec trebao biti spreman, te potpise zavrsavati tokom decembra. U januaru uci u pripreme sa kompletnom ekipom, a ne u pola sezone dovoditi vrsajevice od 47 godina.
To je proces koji se ne moze zavrsiti za 2 dana, radi se o buducnosti kluba.
Mi nijedan korak nismo uradili, a kada dodje iz guyice u glavu onda ce sve biti na ho-ruk, daj sta das pa makar doveo i zadru sa pokidanim ligamentima.
Ovo je ponizavanje kluba u svakom segmentu, vrlo slicno kao sto i vico ponizava drzavu, mozda isto.
Samo treba tjerati, psovati, kritikovati, pljuvati i udarati. Nista bolje ova hrpa klosara nije zasluzila.
Prvi koji kaze cilj je evropa, treba ga onim reflektorom udariti na presici i otjerati s noge na nogu.
Pichka vam materina ogadili ste mi ionako gadljivu ligu!
Zadnjih 5 postova ti je drkanje na zrinjski...ybt oni ko da su real madrid, proci ce i njih ovo dobro stanje vrlo brzo...ne zaboravi da je ovo nasa liga
Šulenta jasno porručio da će se dopustiti radove, samo ako ce se sve završiti do 1. marta. Naša smetljarka i debiluša od Ajle nije nikad rijec jednu napisala o radovima na Koševu, službena fb stranica nije slike jedne sa Koševa postavila
Ko da dovede? Otišli trener, sportski direktor. Direktorica - nije to njen posao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 dec 2022, 10:32Ma nije ni sad kasno. Dovedi SDa i trenera u narednih 14 dana, i imaju nekih 15ak dana do zimskih praznika da naprave analizu i organizuju plan gdje imaju zamisao određenih odlazaka, i pozicije dolazaka. I da organizuju gdje će se odlaziti na pripreme, i ko će nam biti protivnici.holyman je napisao/la: ↑01 dec 2022, 10:18Informacija iz prve ruke (moje ruke).
Da smo iole ozbiljan klub, do sad bi vec imali nekoga iz sportskog segmenta koji bi vec sada trebao imati spreman plan i viziju za blizu buducnost kluba.
Neko je vec do decembra trebao napraviti strucnu analizu protekle polusezone, detaljno upoznati rukovodstvo s cime raspolazemo, ko je odgovoran za najgoru polusezonu u historiji, gdje nam manjka, a gdje fali igraca, kakav je strucni stab bio i kakav bi trebao biti sljedeci.
Izvjestaj iz akademije bi do sada trebao biti predat, ali ga ocito nemaju kome ni predati, te razmatrati ko bi iz akademije mogao biti potencijal za prvi tim narednu polusezonu
Spisak pojacanja bi vec trebao biti spreman, te potpise zavrsavati tokom decembra. U januaru uci u pripreme sa kompletnom ekipom, a ne u pola sezone dovoditi vrsajevice od 47 godina.
Mi nijedan korak nismo uradili, a kada dodje iz guyice u glavu onda ce sve biti na ho-ruk, daj sta das pa makar doveo i zadru sa pokidanim ligamentima.
Ovo je ponizavanje kluba u svakom segmentu, vrlo slicno kao sto i vico ponizava drzavu, mozda isto.
Samo treba tjerati, psovati, kritikovati, pljuvati i udarati. Nista bolje ova hrpa klosara nije zasluzila.
Prvi koji kaze cilj je evropa, treba ga onim reflektorom udariti na presici i otjerati s noge na nogu.
Ne mora biti sportskog direktora, nek nađu trenera sposobnog za 2 u 1 i riješen problem. Sto se pojačanja tiče, to je komplikovano i nažalost nijedan BiH klub koliko god ozbiljan bio teško da može kompletirati ekipu prije priprema. Jednostavno, svaki kvalitetniji igrač će gledati inostranstvo barem do 20. januara, a zna se odužiti i do februara. Ali svakako da se mogu do priprema dovesti bar 1 do 2 igrača na onim pozicijama na kojima nemamo bukvalno nikog( na stoperskoj poziciji Trako i povrijeđeni Aničić), i špic gdje imamo samo Hamzu.
za nas jesu real madrid. Imaju upravu koja radi posao. Dovoljno je sto su doveli zamjenu za trenera koji vec sad priprema koga ce dovesti a koga otjerati. A mi smo vec otjerali neke igrace bez dopustenja trenera kojeg nemamo.
Ne lupetaj gluposti ako vec nemas nista pametno napisati. Kakve veze ima novi trener sa igracem koji hoce da ide iz kluba? Evo kakve veze, hajd objasni ziv bio.FCUM je napisao/la: ↑01 dec 2022, 11:04za nas jesu real madrid. Imaju upravu koja radi posao. Dovoljno je sto su doveli zamjenu za trenera koji vec sad priprema koga ce dovesti a koga otjerati. A mi smo vec otjerali neke igrace bez dopustenja trenera kojeg nemamo.
I na kraju teren gdje ljudi znaju sta hoce a ne ko nasi slikaju se i rukuju ko da se gradi novi stadion
Pa Mirvić će dovesti, logično. Šta misliš što se čeka Mirvić da dođe iz Seattlea? Pa da pregovara s potencijalnim imenima, logično.Shategabri je napisao/la: ↑01 dec 2022, 11:02Ko da dovede? Otišli trener, sportski direktor. Direktorica - nije to njen posao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 dec 2022, 10:32Ma nije ni sad kasno. Dovedi SDa i trenera u narednih 14 dana, i imaju nekih 15ak dana do zimskih praznika da naprave analizu i organizuju plan gdje imaju zamisao određenih odlazaka, i pozicije dolazaka. I da organizuju gdje će se odlaziti na pripreme, i ko će nam biti protivnici.holyman je napisao/la: ↑01 dec 2022, 10:18Informacija iz prve ruke (moje ruke).
Ne mora biti sportskog direktora, nek nađu trenera sposobnog za 2 u 1 i riješen problem. Sto se pojačanja tiče, to je komplikovano i nažalost nijedan BiH klub koliko god ozbiljan bio teško da može kompletirati ekipu prije priprema. Jednostavno, svaki kvalitetniji igrač će gledati inostranstvo barem do 20. januara, a zna se odužiti i do februara. Ali svakako da se mogu do priprema dovesti bar 1 do 2 igrača na onim pozicijama na kojima nemamo bukvalno nikog( na stoperskoj poziciji Trako i povrijeđeni Aničić), i špic gdje imamo samo Hamzu.
Ko onda? Mi smo raspad sistema. U ovim uslovima teško da ko normalan želi raditi.
Neozbiljno skroz nastupa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 dec 2022, 11:36
Pa Mirvić će dovesti, logično. Šta misliš što se čeka Mirvić da dođe iz Seattlea? Pa da pregovara s potencijalnim imenima, logično.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, kogmagie46, N3R3D, rimljanin90, Rule_hz, ubipara, VolimBiH96 i 91 gost.