Igra apocalyps moj cimerkivi je napisao/la:igral iko sa besiktasem???
Ako hoćeš igrati haj napravi sobu eto me dolazim
Moderator/ica: Padovan
Igra apocalyps moj cimerkivi je napisao/la:igral iko sa besiktasem???
ok. ma kad mu odgovara samo nek mi posalje pp da se dogovorimojuventus 0244 je napisao/la:Igra apocalyps moj cimerkivi je napisao/la:igral iko sa besiktasem???, ali mislim da trenutno nema interneta, jer je otišao kući, ali uglavnom odigrat će on tu utakmicu do ponedjeljka
kivi je napisao/la:jel ko raspolozen za jednu tekmu??
haj pravikivi je napisao/la:kivi je napisao/la:jel ko raspolozen za jednu tekmu??
eu 2 soba ss.ba pw verenajuventus 0244 je napisao/la:haj pravikivi je napisao/la:kivi je napisao/la:jel ko raspolozen za jednu tekmu??
kad cemo?????Emir_ZENICA je napisao/la:no belaj nastimao sam
nisam ni ja bio tu i meni je nesto iskrslo
Opet te nema brate cekam te sat vr...Anderson8 je napisao/la:Samo FKS dog smo se u 23 h bicu na msn, pozvoni kad dodjes
jesam,ajd napravi jer ovaj Emir glumi nesto il nece namjerno da igra a online je..3nemy_ je napisao/la:Jasko jesi li tu da igramo?
dajte ba manite se glupih djecijih fazona,cuj odustajem od lige???pa odustani brate moj ako ne znas igrat il ako ne znas trpit poraz,pobijedio sam te 5-0 i govoris mi nesto mani se cutbacka..ja to nikad u zivotu nisam cuo,prvi put od vas to cujem,meni nista u sokeru ne smeta,nek igra ko kako hoce..isto sad kad bi bio neki igrac koji voli nabacivat,nasla bi se i za to neka engleska rijec..dajte ba nek igra ko kako hoce..da je to zabranjeno u sokeru sviralo bi se nesto,uzimala bi se lopta,al nije..znas i sam da si maloprije probao x puta tako isto sa boka uci u sredinu al nisi uspio zato sto ja tako igram i znam sta ces uradit..nikom ne prigovaram ni za kakav stil igre..to je stvar odabira i stvar prakse,kako si naucio,igraj..Emir_ZENICA je napisao/la:Odigrat ce se...ja tek instalirao patch ...
P.S Sad sam odigrao utakmicu,ako protivnik bude igrao kao moj sadasnji,ja odustajem od lige !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.