Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Lukaku belgijski Vojin Mijatovic
P.S. Evo martinez podnio ostavku
P.S. Evo martinez podnio ostavku
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 01 dec 2022, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Malo realnosti i nama treba,ljudi su prosli grupu bez poraza.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Nije bio faul na Griezmannu, Pogba je bio u offsideu pri ubačaju. Pogledaj video, nemoguće da se ne sjećaš.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 18:55e yebiga sad, ti si barem realan uvijek bio, kakva je ovo mitomanija sadCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 18:52Mogao je sudac i ne pokloniti dva gola Francuzima 2018., al jbga, tko sad pamti da su imali sreće. Nekad jedni, nekad drugi, ali činjenica je da Hrvatska ima i mentalitet i kvalitetu za ovakve rezultate.
To protivnici Hrvatske nikad nisu imali sreće? Što ćemo s 2012., 2014. i 2016.?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Malo respekta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A šta je s onim poništenim penalom Hrvatskoj? To nije baksuzluk?
Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 18:52Mogao je sudac i ne pokloniti dva gola Francuzima 2018., al jbga,

- tutankamon1905
- Kontakt:
Nije ni to iskljuceno..Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 18:48Treba izbaciti Hrvatsku zbog velikog xG-a protivnika.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 18:47vidi ovoga statisticara sa xG. a krv ti **** jel moguce ovo![]()
![]()
do prije par godina xG je bio neki smajli, evo sad nam to pod nos guraju kao neku statistiku da je neko trebo dat gol, ali igrom slucaja nije
sta kaze dva gola francuzima priznali, a hrvati zalutali u finale.. ovoj djeci treba zabranit internet
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dvaput odigrali 0-0 i prošli, mi bi ispali sa tri pobjede.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
I da je Marko Kraljevic dosao na vrijeme na Kosovski boj…Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 18:58Nije bio faul na Griezmannu, Pogba je bio u offsideu pri ubačaju. Pogledaj video, nemoguće da se ne sjećaš.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 18:55e yebiga sad, ti si barem realan uvijek bio, kakva je ovo mitomanija sadCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 18:52Mogao je sudac i ne pokloniti dva gola Francuzima 2018., al jbga, tko sad pamti da su imali sreće. Nekad jedni, nekad drugi, ali činjenica je da Hrvatska ima i mentalitet i kvalitetu za ovakve rezultate.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nadam se da će Kostarika danas pozitivno iznenaditi ljubitelje kvalitetnog bunkera 

#Punoljetstvo
Potrudite se jednom doći na prvenstvo i pobjedite 3 utakmice. Ako i tada ispadnete stvarno ću priznati da vas je neko prokleo.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:02Dvaput odigrali 0-0 i prošli, mi bi ispali sa tri pobjede.![]()
Ma kakvi, provuce se i svabeBosniaBoston je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:03Nadam se da će Kostarika danas pozitivno iznenaditi ljubitelje kvalitetnog bunkera![]()
Sta sad, ljudi imali srece jebote, nema prirodnije stvari u sportu, i jos zamisli ono nadjes se uvrijedjen jer neko tvrdi da si imao srece.
Ove teorije kako ce Spanija pustiti Japan su umobolne. Ne znam kojom logikom im je to laksi put do titule.
Ove teorije kako ce Spanija pustiti Japan su umobolne. Ne znam kojom logikom im je to laksi put do titule.
Sta ti znas o utakmicama sa tih prvenstava, imao si 9 godina tadCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 18:58Nije bio faul na Griezmannu, Pogba je bio u offsideu pri ubačaju. Pogledaj video, nemoguće da se ne sjećaš.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dalic ima rezultate zato sto je imao igrace svjetskog nivoa i pobjednickog mentaliteta koji nije na nacionalnom nego na individualnom nivou ,igrajuci za vrhunske ekipe. Modric iz Reala, Rakitic iz Barse, Mandzo iz Bajerna, Juventusa, Perisic iz Intera i Bajerna, Kovacic isto Inter i Real ( sad Chelsea), Lovren iz Liverpoola a dodaj i Subasica koji je postao vrhunski golman sa 32 godine i koji je branio na vrhunskom nivou u jakom timu Monaca.
Mislim realno ekipa Hrvatske iz 2018 je meni bila najmanje top 8 ekipa prvenstva svakako , po imenima, a mozda i najjaca ekipa u veznom redu.
Jedina slaba tacka te ekipe je bio Strinic a covjek igrao za Napoli 3-4 godine (doduse rezerva uglavnom) ali svakako ne toliko los inace koliko je nekvalitetom odskakao od ostatka ekipe. Normalno, problem je uvijek sirina klupe al kad ti imas 8 vrhunskih igraca, 5 prosjecnih i 5 ispodprosjecnih ti opet imas ekipu za velike domete. Mi smo imali npr po 2-3 vrhunska igraca, 5 prosjecnih i ostatak ispodprosjecnih i losih igraca. Velika je to razlika.
Mislim realno ekipa Hrvatske iz 2018 je meni bila najmanje top 8 ekipa prvenstva svakako , po imenima, a mozda i najjaca ekipa u veznom redu.
Jedina slaba tacka te ekipe je bio Strinic a covjek igrao za Napoli 3-4 godine (doduse rezerva uglavnom) ali svakako ne toliko los inace koliko je nekvalitetom odskakao od ostatka ekipe. Normalno, problem je uvijek sirina klupe al kad ti imas 8 vrhunskih igraca, 5 prosjecnih i 5 ispodprosjecnih ti opet imas ekipu za velike domete. Mi smo imali npr po 2-3 vrhunska igraca, 5 prosjecnih i ostatak ispodprosjecnih i losih igraca. Velika je to razlika.
Bravo Hrvatska.
Jos Njemacka i to je to
Jos Njemacka i to je to

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Oko Strinića se stvorio mit da je bio loš igrač, a realnost je sasvim drugačija.totasef1 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:07Dalic ima rezultate zato sto je imao igrace svjetskog nivoa i pobjednickog mentaliteta koji nije na nacionalnom nego na individualnom nivou ,igrajuci za vrhunske ekipe. Modric iz Reala, Rakitic iz Barse, Mandzo iz Bajerna, Juventusa, Perisic iz Intera i Bajerna, Kovacic isto Inter i Real ( sad Chelsea), Lovren iz Liverpoola a dodaj i Subasica koji je postao vrhunski golman sa 32 godine i koji je branio na vrhunskom nivou u jakom timu Monaca.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hoce, sigurnoBosniaBoston je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:03Nadam se da će Kostarika danas pozitivno iznenaditi ljubitelje kvalitetnog bunkera![]()

Svabe ce veceras brojati do 4, spanci do 3, a japanci su svoju sansu prokockali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.