Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Ide elf veceras.. kostarika ce da primi 6 golova.. flick je najveca snaga ove reprezentacije
Nemam vas zašto mrziti. . Ali nisam od jučer i dobro vas poznajem.
Naravno ne vrijedi ovo za sve bošnje, ali oni koji trebaju će se i prepoznati.
tako je kralju..
najveca evropska reprezentacija veceras ide dokazati zasto su takve klase kroz historiju. nema fudbala dok ga svabo ne odigra..
Moguce da bi sa Brazilom bilo 50/50, mogu se sloziti, ali prvo trebaju proci Hrvatskubodi123 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:22Igraju španci ko sat, fali malo individualnog kvaliteta u napadu al su sistemski top, s Brazilom bi 50 50 bilo i mislim da su im mečapom favelaši lakši od Francuza ili Englezalet3 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:16Enrique je vec izjavio kako nema kalkulacija, da hoce prvo mjesto u grupi i Brazil u kvoteruakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:13- prvo mjesto Spancima donosi Hrvatsku u 1/8 finala i put do finala gdje su Brazil i Argentina,
- ako bi bili drugi isli bi na Maroko u 1/8 finala i put gdje su Francuska i Engleskaon vec završio kao prvi i prošao Hrvatsku u osmini
![]()

Enrique daje izjave kao da su vec u četvtfinalu, a nisu ovjerili ni prvo mjesto u grupi

Ja se ne sjecam kad je Hrvatska zadnji put bila nesretna, mozda nekad ranije kad i nisu imali toliko jaku ekipu. Mislim realno generacija sa bracom Kovac, Simunicem, Klasnicem, Prsom, Kranjcarom, Olicem, Tudorom, Simicem, Lekom itd nije ni blizu ove kvalitetom, POGOTOVO vezni red.
Kostarika do iznenadjenja i slanja trakaša kuci
Poznajes iz Mostara, Stolca i okoline, normalno da oni imaju drugacije misljenje o vama jer su naj.ebali od vas. Dok srednja Bosna i Krajina nema nista protiv Hrvata u vecini slucajeva.
Prijatelju, svi vi koji ste na fonu mi vs. oni ne poznajete ni svoje a ni njihovo.
Ovo ti je inače od jednog Hrvata.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kad smo vec kod politike, bravo za Marokance i iznosenje palestinske zastave na teren kod proslave prolaska dalje.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
-
- Kontakt:
Španjolska bi bila favorit protiv Hrvatske, nekih 58% im dajem. Obje ekipe imaju strašan vezni red i bitka na tom području bi mogla odlučiti utakmicu. Mislim da bi nam Njemačka bila lakši protivnik, al jbg, nokaut-faza SP-a, nema žaljenja.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Selektor reprezentacije Belgije Roberto Martinez dao je ostavku nakon današnje utakmice protiv Hrvatske (0:0) poslije koje njegova selekcija nije prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva.
"Opraštam se od reprezentacije, a to je puno emocija kao što možete zamisliti", rekao je Španac na konferenciji za novinare.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 01 dec 2022, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Odavno ništa bolje nisam pročitaoJonSnow je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:30Prijatelju, svi vi koji ste na fonu mi vs. oni ne poznajete ni svoje a ni njihovo.
Ovo ti je inače od jednog Hrvata.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Čeka njih bolna izmjena generacija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:32Selektor reprezentacije Belgije Roberto Martinez dao je ostavku nakon današnje utakmice protiv Hrvatske (0:0) poslije koje njegova selekcija nije prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva.
"Opraštam se od reprezentacije, a to je puno emocija kao što možete zamisliti", rekao je Španac na konferenciji za novinare.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nece vise biti nivo Njemacke, Spanije nego ce biti kao Danska, SvicarskaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:34Čeka njih bolna izmjena generacija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:32Selektor reprezentacije Belgije Roberto Martinez dao je ostavku nakon današnje utakmice protiv Hrvatske (0:0) poslije koje njegova selekcija nije prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva.
Don't believe the hype.
Možda konačno nešto i naprave kad ih svi prestanu smatrat zlatnom dječicom. Njihovoj generaciji nije puno pomogao ni Martinez, koji je jako upitan trener.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:34Čeka njih bolna izmjena generacija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:32Selektor reprezentacije Belgije Roberto Martinez dao je ostavku nakon današnje utakmice protiv Hrvatske (0:0) poslije koje njegova selekcija nije prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nas? Hrvatsku vidiš jednom godišnje ko i ja, koliko znam Mostar je u BiH (po nicku si valjda iz Mostara), ti si Bosanac ma koliko ti to osporavao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To je toakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:36nece vise biti nivo Njemacke, Spanije nego ce biti kao Danska, Svicarska
Nema tog trenera koji ce ih vratiti na nivo njihove zlatne generacije
Zadnja izmjena: Andrew, dana/u 01 dec 2022, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sekunda fali Nijemcima da krenu mljeti.
Musiala masterclass večeras.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.