FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Napadac je u pitanju, nije na sluzbenim slikama. Valjda objave kroz koji dan.
Valja li istaDandaroglu je napisao/la: ↑01 dec 2022, 21:16Napadac je u pitanju, nije na sluzbenim slikama. Valjda objave kroz koji dan.
-
- Kontakt:
Svaka cast za ove posjete skolama, takve stvari treba forsirati
https://www.transfermarkt.com/danilo/pr ... eler/41037
Dogovorili su ovog kao zamjena za Mersu. Mladji godinu
Dogovorili su ovog kao zamjena za Mersu. Mladji godinu

Smajlagić valjda se vraca, po meni dobar napadac pravo.spezial je napisao/la: ↑01 dec 2022, 21:18Valja li istaDandaroglu je napisao/la: ↑01 dec 2022, 21:16Napadac je u pitanju, nije na sluzbenim slikama. Valjda objave kroz koji dan.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa dobro, to je taj taman nivo koji imamo otkad je Mirvić tu. Smajlagic je vrhunski igrač nema šta. Al za sredine tabele.
Yebo mater mi se svjetski trudimo da srozamo klub..
Yebo mater mi se svjetski trudimo da srozamo klub..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E stvarno cuj smajlagic vrhunski igrac... sta uradise od kluba nakon onolikih najava o titulama, ulaganjima, pojacanjima...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 dec 2022, 21:58Pa dobro, to je taj taman nivo koji imamo otkad je Mirvić tu. Smajlagic je vrhunski igrač nema šta. Al za sredine tabele.
Yebo mater mi se svjetski trudimo da srozamo klub..![]()
On moze kod nas biti 3 napadac. mrtvi Nardin je Ronaldo za njega. ovo je jedan novi Emir Transfer ako bude istina.
jedino mu još ostaje da dudla ovu bavariju daleko od kluba
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Smajlagic bi bio odlican kao 3.opcija poslije Catakovica i jos jednog kako treba napadaca kojeg godinama iscekujemo
Jel fkt dolazi ili se zajebavate?
Jel fkt dolazi ili se zajebavate?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ako će dovesti Smajlagića prvo cirkus je da mi trenera ni SDa nemamo, a neke igrače dovodimo..spezial je napisao/la: ↑01 dec 2022, 21:59E stvarno cuj smajlagic vrhunski igrac... sta uradise od kluba nakon onolikih najava o titulama, ulaganjima, pojacanjima...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 dec 2022, 21:58Pa dobro, to je taj taman nivo koji imamo otkad je Mirvić tu. Smajlagic je vrhunski igrač nema šta. Al za sredine tabele.
Yebo mater mi se svjetski trudimo da srozamo klub..![]()

Druga stvar, evo nek ga i dovedu, bar znamo u kojem smjeru ide klub. I što se mene tiče za 20ak dana ću online uplatiti 20 maraka nekoj humanitarnoj organizaciji, radije nego člansku uzeti.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Blokirani racuni jer se ova jedna asa (bivsa sber) gasi i spaja u asa d.o.o. Pretpostavljam da je to razlog.
Smajlagic jos jedan u nizu povratnika. Ljeto vec ocekivano raskid….
Smajlagic jos jedan u nizu povratnika. Ljeto vec ocekivano raskid….
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E čuj Smajlagić
Je li to ta new era

Je li to ta new era

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Užas..
Ali, treba vidjeti jel tačno. Realno, svašta se priča zadnjih par dana, a slabo šta je tačno..
Semir Smajlagić
Tamo negdje ljeta 2024, imat cemo koeficijent otprilike 3,00. Umjetnost je istopiti koeficijent 7,25, mislim da cemo biti jedini kojem je to pošlo za rukom 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sportski, trener, minimalno četiri igrača. Ima li šta da nam ne fali?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:25Užas..
Ali, treba vidjeti jel tačno. Realno, svašta se priča zadnjih par dana, a slabo šta je tačno..
Igrači će odmah na trening.
Smajlaga u napadu
Stoperski par Dupovac-Trako
Bekovski Tomasevic-Hebib
Mi smo Saraj'vo i casno cemo se braniti
Stoperski par Dupovac-Trako
Bekovski Tomasevic-Hebib
Mi smo Saraj'vo i casno cemo se braniti

Almir Aganspahić 

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Direktorcic, Kyle88, mire971, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, sekac i 57 gostiju.