Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Kakvi srećkovići Brazilci jbt , otvorilo im se sve do finala. Sve lakša utakmica od lakše , s druge strane računam da Francuska dolazi potrošenija u finale jbg...

Zadnja izmjena: RollMan, dana/u 01 dec 2022, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
To bi seušilo moral ekipi.Pensioner26 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:14Majstore, cilj opravdava sredstvo. Lakše im je u polovicu sa Marokom i Portugalom, nego na Hrvatsku i Brazil. Ovdje neki gledaju svijet najljepšim bojama, te ne žele vjerovati da postoji lošeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:12Ma nema mi ta priča smisla...
Ne mogu zamisliti Enrique-a da na početku prvenstva kaže igračima da im je cilj naslov prvaka, a da im prije utakmice protiv Japana govori da namjerno izgube kako bi izbjegli određenog protivnika.
A ne znam, kad više razmislim, možda i dobro govorite...
Kući i ponijeti dugine boje
Aufviderzen
Aufviderzen
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Mazraoui iz Bayerna i Boufal sto danas onaj na BHT rece da je on statisticki najbolji dribler Ligue1.
Saiss koji je 6 godina bio stoper Wolvesa i Augerd koji je sad stoper u WestHamu... Samo jedan gol primise i to danas nesretno od Kanade.
Mogli bi se i napatit s njima Spanci vrlo lako.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Daj ohani malo i ti… isto si neko dijete..Bundesliga je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:23baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:17Puknuše li čirevi, zna li se štaBundesliga je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:16Vidi ovog retarda sto proziva nesto. Nisam znao ni da postoji do sad a on moj najveci fan. Ja navijao da sto prije Bayini igraci ispadnu da se izbjegnu povrede, fino se moze Procitati na Bayernovoj temi. Ali ovaj debil nekog proziva, mene nesto briga za Njemacku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ti debilu, postano 23 novembra na temi Bayerna, mozes pogledati ako si dovoljno pismen da otvoris temuBundesliga je napisao/la: ↑23 nov 2022, 21:30I Mazraoui povrijedjen. Nadam se da derpasi-Njemacka i sve ostale drzave gdje igraju igraci Bayerna sto prije ispadnu. Bezveze se Bayi igraci povrijedjuju.![]()
- DavidMoyes
- Kontakt:
Njemci zasluzeno ispadaju. Europa dosta lose prvenstvo igra.. engleska i francuska spasavaju ugled kontinenta.
- Beduin
- Kontakt:
Kolektiv je njihova snaga. Ali i ta strasna desna strana, kad je Ziyech motivisan svaka reprezentacija je u problemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Realno strastvenih navijača Njemačke ovde ima, i nema nista lose u tome.
Pa da, legitimno mogu reći da imaju najbolji bekovski par na prvenstvu. Bono rijetko primao golove u Sevilli dok se nisu raspali, mada on nije ni branio protiv Belgije.forgempp je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:25Mazraoui iz Bayerna i Boufal sto danas onaj na BHT rece da je on statisticki najbolji dribler Ligue1.
Saiss koji je 6 godina bio stoper Wolvesa i Augerd koji je sad stoper u WestHamu... Samo jedan gol primise i to danas nesretno od Kanade.
Mogli bi se i napatit s njima Spanci vrlo lako.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pa tako nekako… realno zboris.. nikad gora evropa.. moje svabe su tesko razocaranje.. ciganima spancima zelim ispadanje odmah…DavidMoyes je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:26Njemci zasluzeno ispadaju. Europa dosta lose prvenstvo igra.. engleska i francuska spasavaju ugled kontinenta.
Nadam se da i srbi idu kuci zbog ovih sex skandala kojih nije bilo kod ivice 90.. zao mi je velikog piksija s kakvim smradom mora radit..
ovo je definitivno najintetesantnija grupna faza ikada
nažalost kvalitet fudbala je loš ali vazda je bolje da bude interesantno i napeto
nažalost kvalitet fudbala je loš ali vazda je bolje da bude interesantno i napeto
Nizozemska i Poljska će odmah ispasti, a i nadam se Engleska.
Španija-Maroko će biti jedna od boljih utakmica, pa onda na Portugal koji sigurno dolazi do četvrtfinala barem. Auu kakvi će to okršaji da budu.
Španija-Maroko će biti jedna od boljih utakmica, pa onda na Portugal koji sigurno dolazi do četvrtfinala barem. Auu kakvi će to okršaji da budu.
Remember, remember the 5th of November.
Allah kaznio Njemacku. 

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 dec 2022, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pretvorili su se u prvog negativca turnira, fol nisam znao

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pitanje jedno ko je uopste to dobar? Brazil jeste i oni su velesila bili i ostali. Za ostale se ne smije nista garantovati. Brazil mozda ne osvoji ali ce igrati finale.
U ovom omjeru snaga Hrvatska je tu top4 jer imaju zrele igrace u vezi.
Ovo je ono kao kada sve generacije slavne zadju pa se otvori prazan prostor kada svako moze da osvoji s tim da su Brazil i Francuska korak ispred opet jer imaju bazen igraca da naprave 3 ekipe.
Ovo je ono kao kada sve generacije slavne zadju pa se otvori prazan prostor kada svako moze da osvoji s tim da su Brazil i Francuska korak ispred opet jer imaju bazen igraca da naprave 3 ekipe.
- DavidMoyes
- Kontakt:
Piksi me razocarao bas ocekivao sam vise od njega ali jos jednom se pokazalo da dobar fudbaler ne znaci nuzno da ces biti i dobar trener.. ocito nema autoritet u ekipi cim se ovakvi skandali desavaju mada opet Srbi su uvijek takvi bili uvijek vole te kuravele strasno bas..boatenkk je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:29Pa tako nekako… realno zboris.. nikad gora evropa.. moje svabe su tesko razocaranje.. ciganima spancima zelim ispadanje odmah…DavidMoyes je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:26Njemci zasluzeno ispadaju. Europa dosta lose prvenstvo igra.. engleska i francuska spasavaju ugled kontinenta.
Nadam se da i srbi idu kuci zbog ovih sex skandala kojih nije bilo kod ivice 90.. zao mi je velikog piksija s kakvim smradom mora radit..
Nadam se da ce bar Hrvati daleko dogurati opet vidim ih u polufinala bar pogotovo sad kad im se zrijeb otvorio opet. imaju srece uvijek na ovim prvenstvima ali treba i to znati iskoristiti.
-
- Kontakt:
Portugal i Engleska po igračima uz Francusku i Brazil čine top 4.tuzlak1987 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:34Pitanje jedno ko je uopste to dobar? Brazil jeste i oni su velesila bili i ostali. Za ostale se ne smije nista garantovati. Brazil mozda ne osvoji ali ce igrati finale.
Meni su Argentinci i dalje favorit za otići daleko jer nije sve u kvaliteti igrača i otvoren im je ždrijeb. Po igračima su možda šesti.
Hrvatska top 4? U kojem smislu? Igrački ne bih rekao da jesmo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Al ljudi koji krive Španiju jer Njemačka nije bila u stanju dobiti Japana. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.