BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 dec 2022, 17:26
Da li je stvarno internet na BH Telecomu toliko los.
Zelim promijeniti Telemach iz vise razloga. Jedan su i arene.
Ovamo sam imao 400 brzinu download . Razmisljao sam uzeti u telecomu onaj paket sa brzinom 200.
Ali citajuci komentare o losem netu,sad ne znam sta raditi.
Ovi supci iz Telemacha su mi 3 mjeseca slali duple racune,kad sam promijenio adresu stanovanja. Kao nisam se odjavio na staroj,nakon sto su mi prebacili na novu adresu. Pa kako sam platio prelazak i sve zavrsio oko prikljucka na novu adresu. Dobro se pazite u tim situacijama.
neki dan sam malo analizirao, iz ugla gdje nemam problema sa internetom telemach i optika mi je pred ulazom u stan tj mogu max brzine od bh telecoma zvali me par puta da me obavijeste da je pusteno u rad ako sam zainteresovan

, imam jos neka dva mjeseca ugovora telemach pa kontam da se presaltam na telecom al nisam pametan tj jos kontam
cjenovno telemach mi je jeftiniji za 5 stoja tako da cu vjerovatno jos na njemu ostati al eto mozda predjem ..
u telecomu imas sad akciju gdje full paket (tv,internet i telefon) kad uzmes naplacuju ti kao tv net paket tj npr full ovaj najeftiniji od 56 km naplacuje 45 itd. sto bi izabrao ja npr. al mi je smjesna brzina 50 pa bi isao na varijantu da uzmem i dokup brzine od 500 gdje je po to trenutnoj akciji 50% popust tj izadje me dodatno jos 35 km .. inace je 500 70 KM

i to mi je ok al u konacnici na 24 mjeseca oko 5 stoja vise dok kod telemacha imam sad 400 brzinu i hbo itd. tako da se kontam jos ...
Isto tako telecom daje ko dva android box free u istoj to akciji za dva tv al fazon sto ti box uredaji koliko sam skontao nisu wifi a meni na dva razlicita kraja stana tv gdje bi postavljao a ne bi instalacije iskreno provlacio .. Ova tri paketa bh telecoma koja su u sklopu kablovske usluge su bas smjesna mislim koji glupani realno max paket npr za nekog ko ima tehnicke mogucnosti ima brzinu do 200 a kod telemacha je npr ista cijena a brzina interneta 400 ...